CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7726
24.4.13 18:46

@nightgirl Stestra s náma sepsala kartu pak si nás do ordinace pozval lekař!! Dr, Řežábek je příjemný ale podle foto na netu jsem se ho docela bála. V ordinaci se nás ptali:kolik vážíme, měříme, jestli bereme nějaké léky, jestli se na něco léčíme, jestli byla nějaká operace(řekla jsem mu jen o té konizaci a o ZT) pak se ptal jestli má P. nějaké děti, tak jsme mu řekli, že jsme spolu čekali od srpna. Podíval se na P. spermio, které ho úplně překvapilo s tím jak je kvalitní, že už dlouho neviděl tak hezké výsledky. Petrovi pak vzala sestra krev na Hiv, Syfilis a chlamydie…tím ho dr. vyřadil z vyšetření protože v jeho případě to není absolutně nutné!!! Petr zůstal sedět u stolu a dr. mě vyšetřoval:čípek naprosto super je vidět blížící se MS i po té konizaci zůstal bez újmy. Pak jsem si lehla na lehátko a udělal vnitřní UZ vaječníky jsou plné vajíček jedno vedle druhého jako rozřízlá makovicedělohu moc kontr. nemohl protože bude ta MS ale jinak říkal, že je to také podle jeho pohledu fajn!!! Říkal, že ze 6ti vajíček je jich 5k ničemu a to je prý skoro všude. Jooo a vzhledem k tomu, že bude MS tak mi nemohl nabrat krev, protože by to bylo zkreslené sílou hormonů.1–2dc mám zajít na Karlák na odběry krve: TSH, TPOab, a hormony: Estrodiol, LH, FSH a Prolaktin + Hiv, syfilis a chlamydie. potom 8–9dc se objednat na UZ a před tím mít sexík aby viděl jak spermie plují v plodném hlenu k vajíčku. Díval se na mé grafy Bt a říkal, že podle Bt mám ovu 10–11dc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
25.4.13 08:09

Liskynko, jak tak koukám, tak vy jste na tom dá se říct stejně jako my :-) No tak to jsem zvědavá, jak to bude pokračovat :-)
Já jsem minulý měsíc dostala injekci Pregnylu, bohužel to nepomohlo, tak jdu 2.5. na další kontrolu, ale myslím, že ještě jeden Pregnyl bude nasazený. No tak uvidíme. S manžou si teď snažíme jeden druhého užívat, ale tak víš, jak to je, už je to na nás za ty 2 roky snažení dlouhé a navíc kolem nás jsou všude samí těhotní (ať už to jsou kamarádi, rodinný příbuzní, nebo teď po zimě ženské ukazují bříška, co měla schovaná pod zimními bundami). Tak si držíme palce, ju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
25.4.13 08:37

@nightgirl ja ted prijela z te krve, byli jsme v nejake Kachlikarne nebo co… :jazyk: a kdy a jak se dozvim nejake vysledky??? Mam si zavolat nebo nam to reknou az pri UZ pristi tyden??? A na co si dostala ty injekce??? :kytka: dekuji za info i podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
25.4.13 09:46

Výsledky ti řeknou na té další kontrole. Alespoň já jsem to tak měla. Ten Pregnyl je na prasknutí folikulu. Po injekci jsme měli „za úkol“ udělat si hezký víkend :-) Jinak na krvi jsem byla tam, kde ty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
25.4.13 10:27

@nightgirl na a my si mame zase udelat prijemny hezky 1.Maj protoze toho 2.5jdeme na uz jak si tam spermie vedou a adi by tam mela byt dr. Horakova…a chodi se normalne porad k jednomu osetrujicimu nebo pokazde k jinemu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
25.4.13 12:18

Chodíš podle toho, jak máš cyklus. Takže můžeš jít klidně i k někomu jinému. Prostě podle toho, jak ti to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
28.4.13 08:18

Ahoj holky mohu se přidat? Také chodím k Apolináři a zatím jsem s přístupem spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
28.4.13 09:45

@Radkkaa to vis, ze se muzes pridat a co s vami uz delali???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
28.4.13 10:38

Ahojky Radkkaa, určitě se přidej :-) Alespoň se budeme více podporovat :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
2.5.13 17:07

@Radkkaa @nightgirl!!! Ahoj holky…byla jsem na tom kontrolnim UZ u Apolinare a jsem v nejakem rozpolozeni!!! Dr.me vysetrila vnitrnim UZ s tim, ze ovu bude co nevidet folikul uz ceka a at si vyskocim na kozu. Vzala nejakou strikacku do ktere nabrala obsah hlenu a spermii.Pry si mam 10min pockat v cekarne.Pak me zavolala zpet s tim, ze je vse negativni a ovu zatim na ceste neni a spermie tam take nejsou a ze zkouseli do meho hlenu pridat cizi spermie a ty take nic!!! Rikala, ze se muze stat anovulacni cyklus a buh vi jestli ovu vubec probiha??? Rekla jsem ji, ze pul roku si merim bt a delam ovutesty a vse vychazi uplne paradne a ze jsem dnes teprve 9 dc. Ptala se proc tam tedy jsem??? Rekla jsem, ze p.dr.chtel abych prisla 9dc!!! Noooo tak je mozny, ze ta ovu teprve bude!! Kazdopadne zde mate zadanku do Kachlickarny na krev(pristi ctvrtek) a v patek si zavolat o vysledky a podle toho dostanu neco na ovulaci a asi bude nutna inseminace…jinak ostatni vysledky hormonu jsou o. k…tak to moc nechapu a bylo mi z toho dost smutno…neni muj hlen ziravina na sperma??? Poznala bych nejak tu Bi??? Projevila by se ta alergie nejak???
Ach jo :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
2.5.13 18:24

Ahoj v tomto se zrovna moc nevyznám, ale 9den je brzo na ovulaci, já byla 16 jelikož mám delší cyklus a trefili SME se na den. Alergická nebudeš, spíš můžeš mít hustý hlen, který spermie nepropustí o tom už sem slyšela, ale to se dá vyřešit tou IUI. Také jsem na ní měla jít v květnu, ale budu ovulovat z neprůchodné strany, tašek musím čekat na červen. Bohužel jsem byla v pondělí na plicní a zjistili mi astma a alergii a doporučili mi to oddálit, že musí astma dostat do klidu, tak nevím jak to bude, ale už nechci čekat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
2.5.13 18:52

@Radkkaa hmmm tak to máš také starosti :roll: jinak jsem to dr. říkala, že jsem přišla brzy!!!ale koupila jsem zase ovutesty a vše si ohlídám a snad to klapne…a podle čeho přišli na tvojí neprůchodnost vaječníku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
3.5.13 09:32

Ahojky, tak to ani já nevím, co ti na to mám říct. Ale je fakt, že 9. den je opravdu brzy. Já chodím tak 11. DC. Uvidíš, nevěš hlavu, to bude dobré. A i kdyby jste šli na inseminaci, tak uvidíš, že se to tím lépe povede :-) Já jsem měla jít na ultrazvuk včera, ale jsme s manželem oba marodi, tak jsme si řekli, že to hold o měsíc posuneme. No uzejte holky, že v marodném stavu toho moc neuděláme…

Myslím na vás, držíme si palečky a vyjde to!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
3.5.13 17:51

@nightgirl no ale bomba byla včera v tom, že mě začal ten levý vaječník večer bolet, ale děsně. Udělala jsem ovu test a hele jak dnes a včera vypadal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
3.5.13 18:17

@Liskynka Tak to byla ovulka mě také bolí vaječník v den ovulace proto si nemusím dělat testy :-) Ne průchodný vejcovod mi zjistili lasparoskopii, dělal mi ji doktor po roce snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.