Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ono je jedno, ke komu chodíš, protože se stejně musíš orientovat na svůj cyklus a tak
Ale pan doktor Řežábek je vynikající. Byla jsem u něj na vyšetření průchodnosti vaječníků a byl fakt skvělej. Příjemný přístup, snaží se ti pomoct, opravdu není nic, co bych mohla vytknout. Tak mi pak dej vědět, jak jsi dopadla ![]()
@nightgirl …ahoj uz jsem nas objednala k Apolinari na 23.4. A vis, ze se tam docela tesim
![]()
Liskynko, to je dobře, budu na tebe myslet a pak hned podej info
Nedivím se ti, že se tam těšíš
Oni ti tam dodají energii do žil a chuť do toho snažení a tak obecně. A hlavně z tebe trochu spadne ten kámen starostí, protože budeš vědět, že se o vás postarají a s miminkem pomůžou ![]()
… @nightgirl vis o co bych te chtela heste poprosit??? O nejake info jak to tam chodi
dekuji
Tak první krok je se objednat, což už jsi udělala, takže potom tam přijdeš a počkáš až si tě zavolají. A zbytek už uvidíš sama. Promluvíte si s doktorem, co a jak, já měla rovnou i takové mini vyšetření a manžel šel rovnou na spermiogram. Nemáš se čeho bát. Já jsem teda byla hodně nervozní, ale zvládli jsme to.
@nightgirl to ja v zadnem pripade nejsem nervozni ani se nebojim. naopak se dost tesim a Petr taky uz u nich na spermiu byl a mame sebou vzit tu zpravu rikala sestra pri objednani..ok a tady se debata nevede??? Myslela hsem ze to tady na diskuzi vice rozebirate…ono asi neni s kym vid nez semnou ![]()
Debata se vede, ale je fakt, že do CAR na Karláku asi moc lidí, kteří jsou tady přihlášení, nechodí. Většinou to je Gennet, Iscare atd.
Držím vám palce u Apolináře ![]()
ale já už bych tam nikdy nešla, každý vám tam řekne něco jiného a nakonec jsem zkončila v nemocnici, páč mě paní doktorka předávkovala hormonama a nakonec jí to bylo uplně jedno ![]()
Jitík, to je mi líto
Snad mi nebudeme stejný případ. A děkujeme za podporu, je důležitá. ![]()
@nightgirl @Jitík 20..ano dekujeme za podporu i info. ale asi hodne zalezi na lekari…Jitko muzu poprosit o jmeno one lekarky na kterou si dat eventuelne pozor??? A jak se projevi predavkovani hormonama??? Dekuji ![]()
U Apolináře super!!! Dr. Řežábek je děsně fajn!!! @nightgirl
Liskynko, já jsem ti to říkala
Tak super, mám radost, čekám další a hlavně pozitivní informace
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.