Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katkalaila Určitě ano, je to trochu pak na palici, ke konci jsem tam chodila už strašně nervní, co mi zase řeknou, protože mi vše přišlo na strašně dlouho. Měla jsem pocit, že mi vždycky říkají, že ještě musíme počkat, at přijdu za týden - 14 dní. A najednou už tam nemusím.. vyjde to, já jsem jim moc věřila, ale to čekání je dlouhé no..
@madlucha ano to čekání je taaaaaak dlouhé,,, ale nepočítám že za měsíc budu těhu i když by to bylo moc hezké.-)))) už se tam moc těším jen manžel se netěší na spermio,,, tak doufám, že to tam zvládne,, ještě přemýšlím, že tam zavolám že to dovezeme sebou z domova.-))
@madlucha jééé tak to je paráda a moc blahopřeju a opatruj se
![]()
@madlucha také gratuluji
to je super snad se všechny přidáme ![]()
@katkalaila No vidíš to ty chceš přeskočit IUI a já zas oddálit IVF ![]()
Tak budu držet palce ať jde vše hladce a hlavně rychle ![]()
@madlucha Moc gratuluji, to je fakt super, a i taková nová naděje do žil pro nás ostatní
Držím moc palce, ať vše probíhá v pořádku po celou dobu ![]()
@katkalaila na IUI jsme zatím nebyli, uvidíme, jak dopadnou výsledky testů. Ale to čekání už je trochu dlouhé. V pondělí to byl akorát půl rok, co jsme tam začali docházet. A protože nám zatím testy vycházejí na výbornou, tak zkoušíme dále a dále. Přeci jen je jasné, že když není co léčit, je to o to těžší. Ale snad se brzy zadaří
Jak nám tak vám ![]()
@Radkkaa @Liskynka holky, na vás také moc myslím, určitě se nám to brzy zadaří ![]()
No kdybyste se chtěly na cokoliv zeptat klido sem s tím. Prodělala jsem tam IUI, IVF, KET.. tak co budu vědět, ráda povím ![]()
Tak jsem si akorát volala na výsledky imunologie, a byly v pořádku. Hmm, tak proč to kurňa nejde… @madlucha asi budu za pitomečka, ale co je to ten KET?
@nightgirl To je super, že jsou v pořádku a co ta genetika ještě výsledky nemáte?
@Radkkaa genetiku budeme vědět až tak na konci července, těsně před dovolenou, tak to jsem teda zvědavá, jak ty dopadnou.
@nightgirl Vůbec ne, já jsem taky předtim nic nevěděla a byla jak v Jiříkově vidění vždycky. KET je kryo-embryo-transfer, neboli vlození zmraženého embrya. Protože po prvním IVF jsem neotěhotněla, ale zůstaly mi zmražené dvě vajíčka, tak mi vložili potom mrazáčka a ten se už uchytil ![]()
@madlucha moc díky za vysvětlení
Jej, tak to je fakt krásná zpráva. A jakou jste měli diagnózu? My se zatím plácáme v těch testech, které nám vycházejí bravurně a i pan doktor Řežábek nad námi kroutí hlavou. Tak z toho začínám být taková špatná ![]()
@nightgirl Mne nedozrávaly vajíčka, neměla jsem ovulaci, tak mi ji asi půl roku vyvolávali různými hormony, to jsem pořád slyšela, že mi tam nic nedozrává, tak jsem musela odmenstruovat a další měsíc zas zkoušeli vyšší dávky, popř. něco jiného - no hrůza děs, to trvalo asi půl roku pořád dokola. Až mě nakonec tak nastimulovali, že mi jich najednou uzrálo asi 10, tak jsem musela hned na IVF. ![]()
@Radkkaa no jsem ted po zt nějaká nedočkavá
já ti taky moc držím palce,, bože tady je vedro ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.