Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katkalaila jj zahradku mame ale dala jsem si jen kvetouci kere a vsude travu. mozna casem se zasadi nejaka zeleninka, ale vzhledem k tomu ze jsem pokojska a cely den so ohybam jak u postylek tak v koupelnach tak nemam odpo naladu jeste plejt zahonky…jo a jinak jsem zase smutna
v moji soukromi skupine jsou 3cerstve tehule a vsechny 8+ nejaky den…ach joii nejak se obavam, ze uz tehu nebudu…mam nejaky divny pocit ![]()
@Liskynka no nás to bydlení u manželových rodičů asi taky chvilku čeká, ale říkáme si, že to snad zvládneme a nebude to trvat dlouho.
Je mi líto, že jsi smutná, ale neházej flintu do žita, uvidíš, že se to brzy povede a taky budeš těhulka a určitě krásná ![]()
@Liskynka je mi moc líto, že jsi smutná,, neboj po laparce budeš moudřejší, vím že je to strašné to čekání, ale uvidíš brzo se dočkáš miminka. Jen nesmíš ztrácet naději, ![]()
@katkalaila má pravdu
Já vím, že té trpělivost časem ubývá, ale určitě se to brzy zlomí a miminko bude!!!
Jinak my se snad tedy budeme stěhovat v rámci svého okolí, takový skok jako Liskynka mít nebudeme. Ze Slaného do Kralup, což je od sebe cca 20 minut autem. Ale prostě se na tu změnu strašně moc těším
![]()
Holky nevím, čím to je, ale dneska mám teda fakt blbou náladu, takovou tu protivnou, že je člověk protivný i sám sobě. ![]()
@nightgirl no to je jasný že se těšíš,, já bych se taky mov těšila.-) to já mám od včerejšího večera náladu skvělou.-) dostala jsme první porevizní ms,, takže ted se můžeme začít snažit,,, tak doufám, že další už nedojde.-) z tý už bych takovou radost neměla.-)
tyhle stavy znám, ráno se vzbudíš, koukneš na sebe a jen si říkáš no potěš prd… nic ti nesedí, nuchutná, ostatní jsou jak z jinýho světa.-) neboj o zase přejde ![]()
@katkalaila úplně jsi vystihla mé pocity
Jako dneska fakt děs. Snad to v té práci rychle uteče.
Je, tak to je super, že už holka přišla, viď
Tak držím palce, aby pak už nepřišla ![]()
@nightgirl no vím jaké to je mít všeho plné zuby.-))) neboj to přejde,, no stejně mě to příjde vtipný jak se člověk těší na mrchu a pak už by jí nejradši neměl.-))
tak za týden jdeme do caru tak uvidíme co s námy vymyslí.-)
@katkalaila to jo, to je fakt vtipný
Tak pak dej vědět, jak jste dopadli, budu na tebe myslet ![]()
@nightgirl no to určitě dám.-) doufám, že manžel bude mít spermio v pohodě.-) aspon aby jeden z nás byl ok.-)
Petr ma spermio na 1 i dr. Rezabek byl v uzasu, ze tak skvele vysledky ma. A na konec to blokuji jaaaa.budu se snazit ty dva mesice prezit nejak natesene nez zklamane a urcite to bude lepsi
dekuji za podporu…Petea ![]()
@Liskynka @katkalaila holky my máme výsledky na výbornou. Manžel má spermiogram takový, že se pan doktor ptal jestli náhodou nechce dělat dárce. A zatím bohužel nic
Občas, když si volám na výsledky a řeknou mi, že jsou naprosto v pořádku, tak si říkám, jestli mi z toho už nehrábne. Říkám si a jsem silná holka, ale postupem času už tak silná jako na začátku asi nejsem. Tak holky, držíme spolu!!! ![]()
@Liskynka neboj to čekání uteče,, musí,, no já mám právě taky obavu, že manžel bude v poho a zase to budu brzdit jen já.-) ale to nebude žádná novinka,, proto bych rád rovnou šla na ivf,,.-) tak uvidíme
a těšit se musíš,, protože se tím vyřeší problém proč to nejde,, já si to taky před laparkou říkala.-) a pak jsem byla ráda, že jsem tam šla a věděla jsem proč to nejde,,
@nightgirl no tak vidíš,, bude to určitě v pořádku,, máme tady jedna druhou když máme nějaké to trápeníčko,,
a pak se budeme vzájemně podporovat v těhu.-) bude to tak jak má,, a všechny za nějakouu dobu budeme mít v náručí to své vytoužené miminko.-) a určitě ne jen jedno.-)
@nightgirl nemáš zač, vím jaké to je a člověk je rád když někoho má, aby se mu svěřil,, ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.