Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky tak jsem poctivě vše dočetla, včera sem zapomněla nabíječku na tablet doma tak jsem se nemohla zapojit. Kočičky máte krásné, my máme jen venku obyčejné kocourky Toma a Jerryho
a k tomu zlatého retrívra je to můj miláček.
Kontryhel jsem pila asi půl roku a jediné plus bylo, že mě skoro nebolelo břicho při ms, jinak nic.
A k tomu IVF ta cena 22tis.je opravdu pro pojištěnce kamarádka doplácela 19tis. A její známá 23tis. záleží jaké injekce se píchájí a co si připlatíte. Jinak to stojí kolem 80tis. To je randál co ![]()
@Radkkaa no to je něco extra.-)) tak doufám, že budu potřebovat minimální stimulaci.-)) tak asi záleží i na pojištovně ne? a na těch dávkách kolik ti uhradí,, no teda jinak je to masakr.-)
JE to tak nějak vše stejně, holky měli Všeobecnou a ptali se kdyby byli u jiné a prý to moc rozdíl není. Já platila při IUI asi tak 500-600 dohromady tak to jde
Teda holky, to je fakt masakr. Tak to abych začala pomalu šetřit. Jako nechápu, proč to pojištovna prostě nemůže uhradit celé. Jako kdybysme chtěli, aby nám zaplatila platiku prsou co, nebo lifting vrásek. Sakra, jsem se zase rozčílila
No já to pro dnešek balím v práci, tak pa pa užijte si krásný a snad i pohodový víkend.
@Radkkaa aha no já vím, že když jsem byla tenkrát na iui tak mě to vyšlo kolem 1000-1200 nevím ja ted ale tenkrát se hradil utrogestan celý,, což krabička vyšla asi kolek 250 kč,, no a tvé kamarádky byli u apo?? nebo v soukromém centru?
@nightgirl no je to nechutný a pak se všude brumlá a o tom jak je malá porodnost ale aby jsis vzala půjčku to je taky pekloí,, pak je to jak špatný vtip když se tě něldo zeptá na co tak řekneš na dítě? hhhh no je to tady trochu na poblití.-)
![]()
Já to měla bez stimulace, takže prakticky žádné léky jsem nekupovala.Ano obě byli u Apolináře, My se všechny 3 vdávali v jednom měsíci a pak jsme se sešli i u Apolin.
Jedna má teď chlapečka jak už jsem psala a druhá podstoupila IVF 2× a zatím nic ![]()
@nightgirl Je to nepochopitelné takové peníze, je to opravdu šetření na delší chvíli ![]()
Také si užij krásný a snad i slunný víkend ![]()
@Radkkaa no tak to je peklo,, no tak co platíš stimulaci,, a pak prodlouženou kultivaci a nic víc asi potřeba není pokud je spermio v pohodě ne? nebo se platí ještě za něco?
Ještě něco se platí myslím, přesně si to vše nepamatuji, ale až půjde s na konzultaci a domluví té se na Ivf dají ti papír kde bude vše napsáno co se kolik platí a dr ti záškrtne co bude platit u vás a pak si to v klidu doma sečteš a budeš v šoku
ale nechci strašit, jen dávám info, které mám.
Omlouvám se za chyby, ale občas si tablet sám upravuje slova ![]()
@Radkkaa no tak já to snad ani sčítat nechci.-)))
děkuju ti za inofrmace je to teda hukot,, neříkám že na to peníze nemáme,, ale stejně je to darda.-)
@katkalaila My pomalu šetříme nějaké koruny bokem kdyby IUI nevycházelo a kdyby vyšlo budou to příjemně schované koruny třeba na kočár ![]()
@Radkkaa ted jsem si psala v jiné diskuzi taky docházela k apolináři, a celkem jí ivf vyšlo na 4000.-) tak ted babo rad.-) asi záleží na té stimulaci,, kolik musíš doplácet,, jinak to nechápu
![]()
Tak to je krásné
to budu držet palce aby si potřebovala tu nejlevnější stimulaci
Tedy me to dnes v práci vůbec nebaví, nemáme od 2 vůbec žádné hosty
jen sedíme a čekáme
@Radkkaa no to jo,, a to přitom měla normální průběh.-)) tak snad nebudu platit při mém štětsí 100 000.-)))))) a kde pracuješ?,
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.