CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14927
5.7.13 13:41

@Liskynka no právě že nevím,, :-)) prá je to kousek pod nima,, sice prahu znám ale odběrová centra se mi nějak vyhla.-)) byla by jsi zlatá děkuju ti moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
5.7.13 13:45

@katkalaila pošlu hned jak se vrátí Petr on to tam zná já jsem Plzenačka a bez něj v Praze ani krok… jooo a jinak je to křižovatku pod karlákem(jak je nemocnice) a ta budova je asi 5ti patrová a celá obložená kachlíčkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
5.7.13 13:46
@katkalaila píše:
@Liskynka no právě že nevím,, :-)) prá je to kousek pod nima,, sice prahu znám ale odběrová centra se mi nějak vyhla.-)) byla by jsi zlatá děkuju ti moc

to bude do odběrového centra na polikliniku na Karlově náměstí 32 (horní strana, kousek od kostela sv. Ignáce). Úplný kousek to není, ale daleko taky ne, navíc je to pořád z kopce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
5.7.13 14:00

@cell děkujeme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
5.7.13 14:19

Jééé holky vy jste zlatý,, kdyžtak si počkám na tu adresu a mrknu na to,, ale myslím, že zhruba vím kde.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
5.7.13 15:36

@katkalaila jsi holka šikovná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
5.7.13 16:01

@katkalaila My momentálně stojíme :( teď budu ovulovat z prava z neprůchodné str. Tak musíme čekat na srpen..
Zrovna jsme na Hluboké holky a včera jsme byli v Krumlově, je to tu opravdu krásné a super odreagování ani se nám v neděli nebude chtít domů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
5.7.13 16:39

@Liskynka hhh to je vidět že mě neznáš.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
5.7.13 16:41

@Radkkaa aha,, tak příští měsíc znovu iui nebo chcete zkusit ivf,,,?
tam msí být krásně ani se ti nedivím, že se ti nebude chtít domu,,, taky bych někam s manželem vyrazila,, ale asi to nevýjde, manžel má hodně práce,, tak budu asi slintat nad fotkama z dovolený někoho jiného.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
8.7.13 08:54

@katkalaila My jsme se dostali konečně po 2 letech, pořád bylo hodně výdajů s domem se zařizovaním :roll: tak sme si to pořádně užili, bylo to kouzelné a dokonce jsme za hotelem měli Čápa :dance: třeba sem se mu zalíbila :lol:
Jinak jdeme znovu na IUI a snad na poslední…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
8.7.13 08:59

Ahojky…já zítra jedu na výlet „domů“do Plzenské ZOO mezi tím se zastavím za mojí milovanou sestřičkou(má zítra narozky)jinka je vše v pořádku…dnes 26dc tak uvidím co se bude dít. Další cyklus bude plonkovej :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
8.7.13 09:55

Také si výlet užijte, ono to vždy trošku z člověka opadne ten stres :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
9.7.13 09:11

@Radkkaa no tak to chápu,, taky bych ráda někam vyrazila ale uvidíme jak to bude mít manžel s časem.-) čápa,, no tak to je dobrý znamení,, iui určo výjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
9.7.13 10:57

Ahoj holky,
dlouho jsem tu nebyla, tak jsem se nejdříve musela prograt celou diskuzí :-) Ten čáp je asi fakt dobré znamení :-) Já jsem měla být o víkendu sama, ale manžílkovi nevyšel paintball, tak jsem zvědavá, jestli vymyslí nějaký náhradní program :think:
Jinak vám teda můžu říct, že bych se nejraděli sebrala z kanceláře a vyrazila se někam vykoupat. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
9.7.13 15:27

@nightgirl Také bych se viděla někde u vody, zvlášť dnes když jsem se dozvěděla, že pojezdu 3 týdny turch 12tky 8o jsem v šoku… no jo šéfová je šéfová :(
Tak to by jste měli na víkend něco vymyslet když je tak pěkně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.