CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1542
4.7.13 08:52

@katkalaila Tak je hned o něco lépe, když se ví něco navíc, že jo :hug: Budu držet palce ať je vše jak má být ať můžete v září pěkně začít :)
A můžu se zeptat když si tam teď byla neslyšela si něco o dovolené v caru? V srpnu chci jít na další IUI tak mě napadlo až tam budu volat jesli nebudou mít zavřeno v některých carech to tak prý funguje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
4.7.13 10:02

Ahoj holky, nějak mi tahle konverzace unikla, dlouho jsem tu nebyla. :) Když jsem se tak dívala na první stránky, tak jsem sem naposledy psala před svým 1. IVF :) a ejhle, už probíhá 2. IVF. Tentokrát doufám úspěšněji než to první…minimálně jsme se dostali do další fáze…mám jednu bublinku už 6. den v bříšku a pevně doufám, že v neděli najdu na testu // :)
Všem ostatním také držím palečky, ať je ta cesta za mimi co nejméně trnitá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
4.7.13 10:10

Katkalaila… :pankac: :jazyk: to je super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
4.7.13 10:11

Majorka…budu drzet palecky at je z bublinky fazolka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
4.7.13 10:13
@Liskynka píše:
Majorka…budu drzet palecky at je z bublinky fazolka :palec:

Díky :hug: a co u tebe? Nakonec jdeš na laparo koukám? A jinak zatím nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
4.7.13 11:38

@majorka no uvidim jsem 22dc jak se to vyvrbi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
4.7.13 16:27

@majorka držím moc palečky, aby se to povedlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
4.7.13 17:41

@Radkkaa ahojky děkuju jj je mi hned lépe byla tam mladá doktorka moc příjemná jen jí trochu zaskočilo jak jsem si nechtěla vymluvit ivf a nejdřív začít s iui,,, což záhy pochopila že jsem neoblomná,, ted mě čeká hormonální profil,, pak utz,, manžel už má spermio za sebou, ted máme oba antibiotika,, na přeléčení manželovi uraplasmosi,,no a od září pokud to bude v pořádku ivf.-))
co já vím tak mají jen omezený provoz že se nedělá ivf,, ale mají normálně otevřeno.-) jinak bych tam nemohla na utz
jen mám jednu otázku když jste šly na hormonální profil,, braly vám krev u apo a nebo vedle v té poliklinice,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
4.7.13 17:42

@majorka moc gratuluji a držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
4.7.13 19:02

@katkalaila hormonální profil mi brali u Apolin. Sestra hned na 1 pohovoru, ale manželovi dělali horm. Profil a genetiku vedle na urologii kvůli nemoci z dětství, ale pokud nemáte problém naberou vám vzorky u apol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
4.7.13 19:05

@Radkkaa no právě že ne jen manželovi brali krev,, a já mám jít jinam,, jen jsem zapomněla kam :-))) myslím, že asi vedle na polikliniku,, na odběrové pracoviště,, no uvidím ještě se na to zeptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
5.7.13 09:00

@katkalaila Tak to nevím :nevim: ale určitě ti poradí na vrátnici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
5.7.13 09:11

@Radkkaa no jasně nee nadarmo se říká liná huba holí neštěstí.-))))
tak se optám až tam půjdu.-) a co ty,, jak pokračujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
5.7.13 13:29

@katkalaila Máš jít do Kachlíčkárny v kateřinské ul.je to centrální náběrová mega budova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
5.7.13 13:30

@katkalaila pošlu ti adresu…nebo víte kde to je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.