Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, musím se tady svěřit a jste asi jediné, kdo mě pochopí. Včera moje velmi dobrá kamarádka porodila chlapečka. Hrozně moc jí to přeju, celé těhotenství jsem s ní prožívala, a i když mi to včera volala a já byla šťastná i za ní, tak jsem si to potom večer obrečela. V tu chvíli jsem si připadala jako závistivá mrcha, ale prostě mě to trochu dostalo
Tak alespoň, že už je ten pátek a přede mnou 2 dny volna. Budu mít konečně zase psíka u sebe, tak se budu mazlit alespoň s ním ![]()
@nightgirl nic si z toho nedělej!!!všechy se zak zachováme když se někomu zadaří. byla jsem na tom v pondělí stejně, když mi švagrová řekla, že je těhule!!! už jednou potratila a zatím v 5TT nemá vyhráno. Nesmutni potom se pujdeš pomazlit s chlapečkem.
![]()
@nightgirl za to si nenadávej, to v určitém stadiu děláme už asi všechny
moje ségra, když mi řekla, že je podruhé těhu, tak jsem řvala jak želva celý večer a nebyla k utišení. Samozřejmě, že jsem jí to přála, ale na druhou stranu jsem jí strašlivě záviděla!!! Prostě si řekla, že jí končí mateřská, tak potřebuje druhé dítě a do měsíce byla v tom
Teď v sobotu porodila krásného kluka a když jsem za ní byla v úterý v porodnici, tak jsem to pak taky obrečela, proč takové miminko nemůžu mít já. Samozřejmě je to teď o to horší, že jsem se dozvěděla, že nám se ani druhé IVF nevydařilo ![]()
@majorka to je mi moc líto
Uvidíš, že dotřetice to vyjde!!! Budu ti to moc přát
Ale chápu, že v tuhle chvíli se ti honí hlavou spousta jiných myšlenek, ale měly by převládat ty pozitivní, věřím, že se vám to další IVF povede a budete mít krásné miminko ![]()
@nightgirl ahojky jak píšou holky,, máme to všechnyy stejně.-) nejsme závistivé ale bohužel nás trápí to že nám to nejde,, neboj i ty jednou budeš oznamovat tuhle zprávu a pak až budeš mít uzlíčka u sebe si na to ani nevzpomeneš.-)
@katkalaila asi máš pravdu. Ale prostě jsem to potřebovala ze sebe nějak vyventilovat. Je to hrozný boj. Hlavně ten psychický. Občas si říkám, že to vzdám, že to nemá už cenu. Ale pak si zase řeknu, že nepatřím mezi ty, co se vzdávají jen tak bez boje.
Tak krásný týden, ať tu máme brzy další víkend ![]()
@nightgirl To mě mrzí, že si takle smutnila, ale chápu to, je to těžké zvládnout, také to znám, před 14 dni jsem byla v porodnici za kamarádkou a přesně co píšeš sice jim to moc přejeme, ale na druhou stranu strašně moc závidíme
TAké z toho občas šílím, ale musíme se podržet a zvládnout to
![]()
Krásný den ať ti sluníčko přinese pozitivní náladu ![]()
@nightgirl určitě,, musíme vydržet,, už ta představa miminka v náručí nám pomáhá.
no doufám, že týden uteče rychle už se těším na víkend ted jsem byla celý víkend v práci a příští bude volno tak si odpočinu.-))
Tak jdu děvčata příští pátek na ultrazvuk a pokud bude vše jak má být tak pak v pondělí na IUI
a snad poslední
![]()
Tak švagrová o to přišla…prý byla ve 2tt ale na to se mi test zdál až moc výrazný ![]()
Holky jsem nějaká rozladěná
po IUI jsem to dostala normálně po 14dnech i když slabě. A teď jsem to dostala v neděli, ale jen lehounce přes den do úterý a teď nic, tak se bojím, že se mi nějak rozhodil cyklus
No jsem zvědavá co mi poví ![]()
Ahojky holky já byla včera na krvi ( hormonální profil ) a prvního jdu na utz,, tak uvidíme,, doufám, že se už nic nepokazí a budeme moct začít se stimulací.-) a přípravou na ivf,,
a co vy?? jak to jde u vás?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.