Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky to je moc fajn, že vám to vychází takhle spolu budete to moc hezky probrat a porovnat vaše pocity navzájem
. Krásně vám to vyšlo ![]()
@nightgirl A copak má kamarádka holčičku nebo chlapečka? Tak to se pěkně pomazliš s drobečkem ![]()
No já budu zítra testovat je to 14 den, ale strašně mě bolí břicho jako před MS, tak jsem s toho Hodně nervózní a bojím se, že to zase dostanu ![]()
@Radkkaa kamarádka má chlapečka. Krásnej je drobeček. Už to bude potřetí, co se budu ňuchat
Je fakt úžasnej ![]()
Držím palce, ale určitě se to povedlo. Takovéhle jsou příznaky, že se fazolka zavrtává
![]()
Moc děkuji, ale bohužel. Ráno sem testovala a uplně sněhobílo k tomu mě tak bolí břicho, že dnes dorazí 100%ms Sem hotová už sem to doslova ořvala
nějak mi to už nebaví pořád se snažit už je to dlouhý
Proč někdo má štěstí hned a někomu se to takle nedaří jako nám holky
Je to nespravedlivé ![]()
Radkkaa: to mě moc mrzí, že se neobjevily dvě čárky na testu. Fakt je, že po 14ti dnech už by se asi objevily
. Vydrž, jednou se to určitě povede. Zároveň tě chápu, že tě mrzí, že někomu se to povede hned. To je takhle moje kamarádka, jednou a hned je těhotná a ještě ví, že nás čeká IVF a okomentovala mi to dost bezohledně ve stylu, že jsem hrozně mladá (ona je stejně stará), že neví co řeším a ať počítám s tím, že se to určitě nepovede, že to je normální a nějaký další kecy, ořvala jsem to pak doma taky ![]()
Mě teď čeká dlouhý protokol, 10.9. jdu na první injekci, tak snad to vše dobře dopadne.
@Radkkaa To je mi líto. Držela jsem palečky jako o život. Chápu tě, i na mě už je to dlouhé. Věřím, že se vám to brzy povede!!! HLavně neztrácet naději.
fragollina souhlasím s tebou. Někteří si prostě nevidí do huby, když to řeknu až takhle. Fakt bych takové lidi někam zavřela.
Holky, určitě se to brzy povede!!! držíme si palce a ono to vyjde!!! ![]()
@nightgirl ahojky víkend byl super ale hrozně to uteklo byli jsme s manželem v Poděbradech na parníku atd,, no hele podle mě asi 10 dní,, a pak odsátí,, jdu tam 9.9. na inekci,, tak ti pak dám echo co a jak už pro mě mají připravený plán stimulky.-)
@katkalaila budu držet palečky a za případné echo předem děkuji
To víš, člověk chce být pořád v obraze ![]()
My jsme měli včera povinné pracovní volno kvůli odstávce vody, tak jsme si s manželem a tchýní zajeli do Ikea a pak nečekaně do kina na Revival. Docela povedený film ![]()
Ale už se těším na další víkend. Čtvrtek, pátek jsem na výjezdní poradě, takže se z toho pak budu právě o ten víkend dostávat ![]()
Děkuji
snad to vyjde příště, my tedy máme týden děvčata, že sme si to vybrali na jednou manžel si dlouho nerozumněl se šéfem a včera se dohodli na výpovědi a do toho mě včera chytli záda, dnes nevím jestli vydržim v práci
ale už se tomu i zasměju ono je snad lepší si to vybrat najednou než postupně, je to hold život ![]()
@fragollinna takové připomínky jsou nejhorší, neví čím si procházíš a ještě slovně napadá, neuvědomujou si, že v takových situacích bolí i špatná slova
Určitě se nám to povede holky jen musíme opravdu vydržet ![]()
@Radkkaa teda to máte opravdu týden. Tak snad bude zase brzy dobře. Ale máš pravdu, kolikrát je snad lepší se tomu všemu zasmát.
@fragollinna hlavně se drž a nenech se vynervovat. Za to to nestojí. Navíc těm lidem je to potom stejně jedno. O to víc by akorát řekli, že nechápou, proč se rozčiluješ.
Holky vydržíme a odměnou nám budou fazolky v bříšku ![]()
Holky, moc děkuju za podporu
. Bude to teď trochu náročnější, manžel odlítá 17.9. na 3 měsíce pracovně do Ruska, v tu dobu začneme stavět barák, do toho se bude odehrávat IVF, práce, každý den lítání na barák. Snad nikoho nezabiju
.
Radkkaa, určitě to příště vyjde
. Budu moc držet palce. Jaký je teď plánován další postup u tebe?
Fragollinna teda tak to bude opravdu mazec. Ale to dáš!!! A bude krásné miminko
Držím moc palce, ať se to všechno podaří. ![]()
My se chystáme na tu výměnu těch bytů, tak to bude taky masakr. Ale snad to půjde všechno dobře a hlavně rychle. Nemůžu se prostě toho návratu do „rodného“ města dočkat ![]()
Ahoj zlaticka…koukam, ze to mate divoky…jak se sluzebkou tak stehovanim. my uz to mame nastesti za sebou…mam otazku“rekli nektere z vas, ze jste moc silna, tlusta, obezni??? Myslim v Caru…nekde jsem cetla, ze to zenskym dost casto rikali a prikladali to k duvodu proc nejde byt tehulka…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.