CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fragollinna
22.8.13 10:04

My jsme rozhodnutý pro jedno embryjko :-). Zvažovali jsme dvě, ale nakonec jsme se rozhodli takhle.
Ještě přemýšlím nad tím, jestli být po embryotransferu doma a jak dlouho. Přemýšlela jsem být doma v klidu třeba 2 dny a pak chodit do práce. Říkám si, že jestli se to má uchytit, tak se to uchytí i když budu chodit do práce - dělám personalistu, takže furt sedím.
Když já jsem magor, já už mám rozhodnutý jména a nejradši bych už vybírala kočárek :-D, ale moc předbíhám, musím vydržet.

• Citovat
  • Upravit
14927
22.8.13 10:31
@fragollinna píše:
My jsme rozhodnutý pro jedno embryjko :-). Zvažovali jsme dvě, ale nakonec jsme se rozhodli takhle.
Ještě přemýšlím nad tím, jestli být po embryotransferu doma a jak dlouho. Přemýšlela jsem být doma v klidu třeba 2 dny a pak chodit do práce. Říkám si, že jestli se to má uchytit, tak se to uchytí i když budu chodit do práce - dělám personalistu, takže furt sedím.
Když já jsem magor, já už mám rozhodnutý jména a nejradši bych už vybírala kočárek :-D, ale moc předbíhám, musím vydržet.

tak to mi jsme se rozhodli s manželem pro dvě a vezmu si do tt dovolenou,, já pracuju v obchodě a stres a námaha by asi nebylo to pravé ořechové,,, no jo já taky pořád koukám po oblečení a kočárkách,, a už se těším až jednou budu vybírat pro to svoje mrně vše ty pidi oblečky.-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
22.8.13 10:40

To by bylo úžasný hned dvojčátka :-). My jsme o tom taky vážně uvažovali, ale pak jsme si ponechali možnost placených 4 pokusů. Asi to víš, ale 4 máš placený pouze tehdy, pokud při prvních dvou cyklech máš transferováno pouze jedno embryjko. Pak při třetím cyklu si můžeš dát klidně dvě a ještě ti zůstává v záloze ten čtvrtý, který je taky placen v případě neúspěšných 3 pokusů. Doufám, že to nebude náš případ dojít až ke 4. pokusu, to by mě asi jeblo :-).
Já se taky těším, až budu vše nakupovat. Osobně jsem zastáncem neutrálních barviček jako je bílá, zelená, žlutá, oranžová a tak. Ale něco typicky holčičkovskýho nebo klučičího si taky koupím :-).

• Citovat
  • Upravit
7726
22.8.13 10:49

@katkalaila berusko psala jsi o ceniku Apo…on je nekde k nahlednuti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
22.8.13 11:45

@Liskynka mám ho doma,, jestli chceš tak ho blesknu a pošlu sem.-))) ale nevím jestli to půjde vidět nemám doma scan tak jen přes foták.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
22.8.13 11:48
@fragollinna píše:
To by bylo úžasný hned dvojčátka :-). My jsme o tom taky vážně uvažovali, ale pak jsme si ponechali možnost placených 4 pokusů. Asi to víš, ale 4 máš placený pouze tehdy, pokud při prvních dvou cyklech máš transferováno pouze jedno embryjko. Pak při třetím cyklu si můžeš dát klidně dvě a ještě ti zůstává v záloze ten čtvrtý, který je taky placen v případě neúspěšných 3 pokusů. Doufám, že to nebude náš případ dojít až ke 4. pokusu, to by mě asi jeblo :-).
Já se taky těším, až budu vše nakupovat. Osobně jsem zastáncem neutrálních barviček jako je bílá, zelená, žlutá, oranžová a tak. Ale něco typicky holčičkovskýho nebo klučičího si taky koupím :-).

o tom vím,,, že s můžeš vybrat tři nebo čtyři ivf podle počtu emryek ale stejně jsme se rozhodli takhle chceme velkou rodinu klidně i 4 děti já bych brala víc ale budu ráda za jedno.-)) no tak s tím oblečením souhlasím,, ahlavně ti to pak neskříží plány u dalšího mimíska dá se použít vše.-) hhh jak já bych nakupovala,,, snad se brzo dočkáme.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
22.8.13 14:13

Já jsem jedináček, takže jsem zvyklá být sama, tak bych klidně i brala jen jedno dítě, ale manžel chce dvě, budeme mít v baráku i dva dětské pokojíčky a alespoň tomu jednomu nebude tak smutno :-). Takže chceme 2, ale uvidíme, jak to všechno půjde. Pokud to nepůjde, tak to druhé nebudeme lámat přes koleno a z toho druhého dětského pokoje něco vznikne :-).
Určitě se brzo dočkáme, já tomu věřím a doufám. Kolegyně mi říká, že jí odejdu na mateřskou, tak že bude muset jít asi taky :-).

• Citovat
  • Upravit
14927
22.8.13 15:35
@fragollinna píše:
Já jsem jedináček, takže jsem zvyklá být sama, tak bych klidně i brala jen jedno dítě, ale manžel chce dvě, budeme mít v baráku i dva dětské pokojíčky a alespoň tomu jednomu nebude tak smutno :-). Takže chceme 2, ale uvidíme, jak to všechno půjde. Pokud to nepůjde, tak to druhé nebudeme lámat přes koleno a z toho druhého dětského pokoje něco vznikne :-).
Určitě se brzo dočkáme, já tomu věřím a doufám. Kolegyně mi říká, že jí odejdu na mateřskou, tak že bude muset jít asi taky :-).

no tak to určitě uvidíte jak to výjde,, já bych byla tak štatsná za dvojčátka,,, ta představa.-))) ano taky doufám že se brzo dočkáme,, ale… víš jak to je těšit se ale nepřehánět to.-) po potratu jsem hrozně nedočkavá,, a mám hroznej strach aby se to neopakovalo,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
23.8.13 08:51

To mě moc mrzí, že jsi potratila :-(. V kolikátém týdnu to bylo jestli se můžu zeptat? Teď to určitě vyjde, já tomu věřím :-). To bude 1. IVF?

• Citovat
  • Upravit
14927
24.8.13 07:38
@fragollinna píše:
To mě moc mrzí, že jsi potratila :-(. V kolikátém týdnu to bylo jestli se můžu zeptat? Teď to určitě vyjde, já tomu věřím :-). To bude 1. IVF?

byla jsem na začátku osmého týdne,, začala jsem špinit a za týden od prvního špinění jsem byla na revizi,,, přestalo být srdíčko,,
ano bude to moje první ivf, tak doufám že i poslední.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luci249
2.9.13 11:09

Ahoj holky,

přítel je třičtvrtě roku radiolečbě. Nyní máme doporučení na genetické testy. Máte někdo zkušenosti s těhotenstvím po radioléčbě partnera? Jak dlouho jste čekaly, a zda vše proběhlo v pořádku. Lékař nám doporučuje IVF ze zmražených spermií…
Předem díky za info

• Citovat
  • Upravit
7726
3.9.13 18:28

Holky zítra nejdete některá k Apo??? budu tam na 10h kdyby něco :lol: pro ter. laparo jupííííí poznávačka…hnědá tunika s kytkama a v uších G jako Guess :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
3.9.13 21:46

@Liskynka ahojky já tedy ne,, škoda,, ale třeba to výjde píště já jdu příští pondělí,, tak též nabízím příležitost k seznámení :-))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
4.9.13 06:10

@katkalaila :mrgreen: jsem zvedava jestli se to nektery povede potkat se s jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
4.9.13 07:39

Já také zítra nejdu, chystáme se příští úterý v 8:15 hodin :-). Nebudete tam některá? :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.