CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14927
4.9.13 08:17
@fragollinna píše:
Já také zítra nejdu, chystáme se příští úterý v 8:15 hodin :-). Nebudete tam některá? :-)

no já jdu v pondělí:-))) jedině že by jsme tam jedna na druhou počkala.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
4.9.13 08:19

@Liskynka no třeba se to povede při porodu,, když nám vychází stimulka na stejnou dobu.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
4.9.13 09:41

Holky, já zatím k APO nejdu, čekám na MS a pak až 22. týden, kdy nastupuju dlouhý protokol. Trochu se teda bojím, to se přiznám, ale snad to konečně vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
4.9.13 10:12

@nightgirl ahojky kočko,, já mám 22dc v pondělí tak mažuna první injekci a rovnou pro rozpis na stimulku ( a už se nemůžu dočkat doplatků za léky ) taky mám strach,, doufám, že se nám to všem povede co nejdříve,, a budeme konečně štastné maminy,, jak se patří.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
4.9.13 10:57

@katkalaila budu držet palce. Musí se to povést!!! Mohla bys mi prosím pak napsat, kolik jsi doplácela? Když jsme tam totiž byli žádat, tak mi pan doktor nemohl říct, kolik to bude, protože se to od září nějak měnilo a on ještě neměl aktuální ceník. Abych věděla, jakou sumičku si máme s manžílkem připravit. Ale snad to nebude nic ohromného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
4.9.13 11:36

@nightgirl to je jasné určitě ti to dám hned vědět,, ještě se rozmýšlím jestli si budu chtít připlatit za dražší a kvalitnější a nebo to nechám na těch co připlácí pojištovna,, no uvidíme na kolik to výjde a pak se rozhodnu jdeme tam s manželem podepsat papíry k ivf tak se pak rozhodneme společně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
4.9.13 11:52

@katkalaila díky díky :-)
jj, taky tam pak půjdeme s manželem. Akorát nám řekli, že si můžeme připlatit za vpíchnutí spermie přímo do vajíčka. Tak nevíme, jestli to máme udělat nebo ne. Ale už jsme tak nějak rozhodnutí, že při tom prvním to neuděláme. Manžel má spermiogram na výbornou, tak budeme sázet na toto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
4.9.13 12:00

@nightgirl nemáš zač :kytka: taky nám označili co vše by jsme si mohli nechat udělat,,, ale počkám až po odběru vajček co nám doporučí,,.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
4.9.13 15:50

3.10.v 7 ráno nástup na laparo hned v tento den zákrok!!! jupííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
4.9.13 15:51

@Liskynka jee tak to ti držím palce at ti zjistí a hlavně zbaví důvodu proč to nejde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
4.9.13 15:53

Jinak já si pamatuju jak jsem měla taky žádanku na laparo a necelý týden před nástupem jsem zjistila že jsem těhu.-)))))))) tak třeba to bude i u tebe člověk se začne soustředit na jiné věci,, a pak to nějak lépe.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
4.9.13 19:13

@katkalaila Super, budu moc držet palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
4.9.13 19:37

@nightgirl děkuju ale ted nevím jestli jsi to špatně nepochopila.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
5.9.13 08:52

@katkalaila promiň, to mělo být na lyskinku, ale asi mi to nějak ujelo :nevim:

To je fakt omlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
5.9.13 09:46

Holky, tak jsem po našem nezdařeném 2.IVF podstoupila opakovaně imunologické vyšetření a závěr - jsem totálně zdravá. Dneska jsme s přítelem byli na genetických testech, bohužel výsledky budou až 15.10.!!! 8o No nic, stejně to zase uteče jako voda :) paní doktorka nám ale stejně řekla, že nevidí důvod, proč by nám tam něco měli najít, že by to mělo dopadnout dobře. A protože jinak jsme úplně zdraví, tak velmi doporučila cvičit Mojžíšovou…už jsem cvičila asi 3 měsíce loni, ale je to strašná nuda, tak jsem nevydržela…navíc se to musí cvičit každý den poctivě, jinak to nemá cenu, tak nevím, kde bych na to jako měla vzít v už tak nabitých dnech čas :nevim: ale na druhou stranu bych chtěla zkusit VŠECHNO!!! No budu pár dní přemýšlet a pak se nejspíš stejně do toho cvičení pustím…maximálně se může stát, že přestanu doma uklízet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.