CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14927
14.9.13 20:45

@petruska131 ahojky nevím jak u tebe ale ja tam byla na první konzultací.. pak jsem šla 14 dc na utz a domluvila se na na 22 dc na injekci.. pojišťovna to mezitim schválila.. ale nikdo mu nevolal že už to je.. teď jdu 23. Na utz a rozpis stimulace ale třeba to bylo u holek jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
15.9.13 08:27

@katkalaila aha… no tak to když tam budu mezitím muset jít ještě na UTZ nějaký DC, tak to nevím nevím, kdy to bude, když mám problém s MS… No ale u každého je to asi individuálně a na domluvě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
15.9.13 10:47

@petruska131 no jasně,, neboj oni to vymyslí aby jsi nemusela čekat věčnost,, a uvidíš než se naděješ jdeš si pro mimísky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
15.9.13 10:58

Ahoj Petrusko, podle mě ti vědět nikdo nedá, že to je schválené. Mě to teda nijak nehlásili sami od sebe.

Ohledně injekcí záleží, jestli budeš mít krátký nebo dlouhý protokol. Krátký protokol, to si pícháš injekce od 1. dne cyklu. Dlouhý protokol je, že dostaneš první injekce 22. den cyklu, pak čekáš 14 dní, jdeš na ultrazvuk, pokud je vše ok, tak ti sepíší stimulaci (to jsou ty injekce, které si pícháš sama). Krátký protokol je tedy kratší o tu první injekci a pak o to 14ti denní čekání.
Přijde mi, že teď mnohem častěji volí dlouhý protokol, ale je to individuální. Já mám dlouhý protokol a už jsem dostala první injekci a měla bych po ní ještě menstruovat (zatím teda nic).

A co se týče píchání agolutinu, nevím, jak se k tomudle staví, buď ti ho dají, nebo budeš muset počkat až ti menstruace přijde a pak se začne vybraným protokolem.

• Citovat
  • Upravit
1547
15.9.13 11:06
@katkalaila
@fragollinna píše:
Ahoj Petrusko, podle mě ti vědět nikdo nedá, že to je schválené. Mě to teda nijak nehlásili sami od sebe.

Ohledně injekcí záleží, jestli budeš mít krátký nebo dlouhý protokol. Krátký protokol, to si pícháš injekce od 1. dne cyklu. Dlouhý protokol je, že dostaneš první injekce 22. den cyklu, pak čekáš 14 dní, jdeš na ultrazvuk, pokud je vše ok, tak ti sepíší stimulaci (to jsou ty injekce, které si pícháš sama). Krátký protokol je tedy kratší o tu první injekci a pak o to 14ti denní čekání.
Přijde mi, že teď mnohem častěji volí dlouhý protokol, ale je to individuální. Já mám dlouhý protokol a už jsem dostala první injekci a měla bych po ní ještě menstruovat (zatím teda nic).

A co se týče píchání agolutinu, nevím, jak se k tomudle staví, buď ti ho dají, nebo budeš muset počkat až ti menstruace přijde a pak se začne vybraným protokolem.

Děkuju moc holky :) No já se právě celkem obávám toho, že budu muset na MS čekat, protože takto mi už předtím v Pronatalu vypršela platnost žádanky na IUI :-/ Tak tady je to třeba jiné…no uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
17.9.13 08:49

Ahoj holky :mavam: tak jsem se vrátila z dovolené a koukám, že ste se tu pěkně rozjeli, tak jsem vše poctivě přečetla. Moc vám držim palečky co jste začali s injekcema ať jde vše jak má a dojdete k // Já teď čekám na MS abych se objednala na ultrazvuk na IUI. Jinak jak jsem četla o tom cvičení chtěla jsem se zeptat místo mojžíše cvičím Pilates před otěhotněním je to také na uvolnění a posílení pánevního dna, neslyšeli ste o tom? Mám to na dvd a baví mě to víc :dance: tak snad je to také k dobru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
17.9.13 11:42

Ahoj holky, dneska mi odletěl manžel na 3 měsíce do Ruska. Byla jsem s ním na letišti a i když jsem to nečekala, tak jsem to ořvala jak malá holka :,(. Je to horzný, netušila jsem, že to bude takhle hrozný.

Jinak, 24.9. jdu na ultrazvuk. Minulý týden v úterý (10.9.) jsem dostala první injekci s tím, že po ní mám dostat menstruaci a furt nic. Nevím, jestli ještě přijde a mám teda čekat. Co když ale nepřijde, půjde začít se stimulací? Nevíte někdo? Nerada bych to zase protahovala :-(.

• Citovat
  • Upravit
fragollinna
17.9.13 11:44

Jinak, pilates je určitě dobré na posílení pánevního dna :-). Je to celkově dobré na ten hluboký stabilizační systém, takže určitě cvič :)

• Citovat
  • Upravit
14927
17.9.13 21:33
@fragollinna píše:
Ahoj holky, dneska mi odletěl manžel na 3 měsíce do Ruska. Byla jsem s ním na letišti a i když jsem to nečekala, tak jsem to ořvala jak malá holka :,(. Je to horzný, netušila jsem, že to bude takhle hrozný.Jinak, 24.9. jdu na ultrazvuk. Minulý týden v úterý (10.9.) jsem dostala první injekci s tím, že po ní mám dostat menstruaci a furt nic. Nevím, jestli ještě přijde a mám teda čekat. Co když ale nepřijde, půjde začít se stimulací? Nevíte někdo? Nerada bych to zase protahovala :-(.

ahojky tak to je jasné já bych taky bulela jak želva,,
neboj ms určitě dojde kdy jsi jí měla dostat,, mě se to opozdilo o den,,ale ted to stojí za to,,, je to hnus hnusnej :-))
kdyžtak si tam pro klid zavolej a domluv se snima,, třeba ti dají nějakou vyvolávačku,,,
příští pondělek tam mažu tak doufám, že dostanu rozpis stimulky a za léky nezaplatím milion,,, když to šlo vše nahoru,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
18.9.13 08:16

@katkalaila čauky :) Tak dej pak vědět o kolik se to zvedlo :-) z toho mám hrůzu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
18.9.13 09:12

@petruska131 hhh to já taky,, určitě dám vědět.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
21.9.13 11:50

Ahoj holky,
tak hlásím další, v pořadí šesté, neúspěšné IUI. Ani snad nemusím psát, jak mi je. Měla bych tedy jít na IVF, ale nějak se mi nechce :,( Nevím, co budu dělat, když ani to nevyjde… Je to moje poslední…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JanaJanina
21.9.13 13:37

IUI má hrozně nízkou úspěšnost. Všechny centra kam jsme zatím došly radili - pokud se nepodaří několik pokusů IUI tak jdeme na IVF…my už se snažíme 6 let…marně…taky nás čeká IVF a zrovna jsme ve fázi hledání nějakýho VELMI DOBRÝHO centra. Nemáme totiž moc času vzhledem k mým zdravotním problémů, takže nás tlačí čas…

• Citovat
  • Upravit
815
22.9.13 18:20

Ahoj holky,
mám na Vás dotaz zda jste se některá nesetkala s tím, že Vám píchli před ms Dhiperelin ale ms nedorazila? Chystáme se na 3IVf… Měla jsem atb na angínu penicilin… A stále čekám už je to 7dnů a ms nikde… Na testu duch Dr.Max a Clearblue také… Budu vděčná za každý příspěvek a radu… Děkuji moc Nikola

Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
22.9.13 18:21

A nejdete někdo 25. na kontrolu?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.