CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1547
23.9.13 15:04

@nightgirl Děkuju, já tobě taky :) taky dej vědět :) A určitě se nám to všem povede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
24.9.13 07:48

Ahoj holky…uz jsem vas docetla a vsem drzim palecky :hug:…cekam zitra MS :roll: pristi stredu budu pit tu vyprazdnovaci vodu :jazyk: a ve ctvrtek tradaaaa na sal :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
24.9.13 08:49

@Liskynka držím palečky, ať vše dopadne tak, jak má :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
24.9.13 11:17

Ahoj holky,
tak jsem se vrátila asi před hodinkou z CARu. Dostala jsem injekci dvou agolutinu na vyvolání menstruace a za týden jdu znovu na UZ s tím, že už se snad začne stimulovat. Menstruace by prý měla přijít do 3 dnů a pokud bych jí stále ještě měla i za ten týden, ale už slabou, tak i přesto se dá začít se stimulací. Tak jsem zvědavá, jak to všechno bude pokračovat.

• Citovat
  • Upravit
815
24.9.13 11:30

@Gabullka

Děkuji moc za odpověď.. Bohužel testy stále negativní :-( Zítra jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
24.9.13 11:45

Nikohlavo, já to také nedostala po první injekci ve 22 dc. Dneska jsem byla na kontrole a udělali mi UZ jestli se nic neděje a jak je vysoká sliznice a píchli mi 2 ampule agolutinu s tím, že za týden na kontrolu. Podobný postup bude asi i u tebe :-)

• Citovat
  • Upravit
1542
24.9.13 15:27

Fraggollina - tak tedy pro tentokrát přeji ať MS dorazí aby se mohlo vše krásně rozjet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
24.9.13 17:16

@fragollinna
Já to dnes odpoledne dostala, tak tam jdu v pondělí a ty v úterý že? Třeba se tam jednou sejdeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucka2525
24.9.13 17:24

Ahoj, ja tam ted chodim a naprosta spokojenost, na uvodnim povidani se ptaj a podepisuje se papir, zda tam muzou byt praktikanti, takze zadny takovy ze se neptaj, poprve jsem byla u roznkckove a dnes na pruchodnosti pan doktor, vsichni uplne super, mily, vse vysvetli a uz jdu ani ne po mesici chozeni pristi tyden na iui a pak kdyz to nevyjde naivf, ja jsem naprosto v poradku a manzel horsi spermio, snazime se 2 roky, me je 25.Urcite ne gennet tahaj z lidi jen penize a tady ani ñ:-) muzu doporucit:-)

• Citovat
  • Upravit
1547
24.9.13 17:32

Holky, myslíte, že jim třeba u Apolináře bude vadit, když jsem nebyla na laparoskopii kvůli průchodnosti?? To je ale asi moje věc, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
24.9.13 18:03

@petruska131 Vadit ne, možná ti ji doporučí :nevim: ale nutit tě nebudou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
24.9.13 18:14

Petrusko nevím, uvidíš, co ti poví. Často zkouší ty základní možnosti než dojdou k IVF, ale podle mě závisí i hodně na tvém souhlasu, ale nedokážu posoudit. Mám ale kamarádku, která se s manželem snažila téměř 2 roky a furt to přirozeně nešlo a pak jí lékař poslal na laparo, zprůchodnili jí vejcovody, pak tedy dodržela nějakou rekonvalescenci po operaci a za další měsíc byla těhotná (u nich byl tedy jen problém, že měla oba dva vejcovody ucpané) :-). Ale nevím, jaký máš ty nebo manžel problém, že se léčíte v CAR.
U nás bylo třeba hned jasné IVF i bez laparoskopie, ale stejně to trvalo rok a půl než jsme došli ke stimulaci, ale dočkali jsme se :-). My jsme si řekli, že prostě nebudeme tlačit na pilu, když dostanu menstruaci, tak se nestresuju, protože vím, že nic jiného není možné, užíváme si milování bez počítání plodných dnů a měření bazální teploty a jsme psychicky v pohodě, protože se to prostě povést musí. Čeká nás první pokus a vzhledem k tomu, že já jsem naprosto zdravá, tak pevně věřím tomu, že se to povede :-).

• Citovat
  • Upravit
fragollinna
24.9.13 18:16

Nikohlavo, tak to je perfektní, gratuluji k menstruaci, protože nemusíš oddalovat stimulaci :-). Já tam jdu v úterý, tak doufám, že už to bude vše ok a vyzvednu si injekce + zaplatím pár dalších poplatků, co se nás týkají :-)

• Citovat
  • Upravit
1547
24.9.13 20:01
@fragollinna píše:
Petrusko nevím, uvidíš, co ti poví. Často zkouší ty základní možnosti než dojdou k IVF, ale podle mě závisí i hodně na tvém souhlasu, ale nedokážu posoudit. Mám ale kamarádku, která se s manželem snažila téměř 2 roky a furt to přirozeně nešlo a pak jí lékař poslal na laparo, zprůchodnili jí vejcovody, pak tedy dodržela nějakou rekonvalescenci po operaci a za další měsíc byla těhotná (u nich byl tedy jen problém, že měla oba dva vejcovody ucpané) :-). Ale nevím, jaký máš ty nebo manžel problém, že se léčíte v CAR.
U nás bylo třeba hned jasné IVF i bez laparoskopie, ale stejně to trvalo rok a půl než jsme došli ke stimulaci, ale dočkali jsme se :-). My jsme si řekli, že prostě nebudeme tlačit na pilu, když dostanu menstruaci, tak se nestresuju, protože vím, že nic jiného není možné, užíváme si milování bez počítání plodných dnů a měření bazální teploty a jsme psychicky v pohodě, protože se to prostě povést musí. Čeká nás první pokus a vzhledem k tomu, že já jsem naprosto zdravá, tak pevně věřím tomu, že se to povede :-).

Pro nás už to bude právě druhý CAR. V prvním na nás prděli, tak jsme odešli. Mám prý totiž PCOS, takže mám anovulační cykly, jinak jsme oba v pořádku, i spermio dobrý. Uvidíme no…zítra jdeme na první konzultaci a chtěla bych se rovnou dohodnout na IVF. Myslím, že je to moje volba, takže snad nebudou proti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
25.9.13 09:01

Tak je to samozřejmě tvoje volba. Ale je to zvláštní, anovulační cykly nejsou tak těžké k řešení, občas přetrvávají i po vysazení antikoncepce, tak se divím, že s tebou nic nedělali v bývalém CAR.
Co bych dala za dobré manželovo spermio, pak bych do IVF nešla, ale řešila bych to nejdřív jinou metodou. Ale každá jsme jiná :-).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.