Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Gabullka ahojky děkuju za optání ale nevím jak rostou.- hhh to se dozvím až v pondělí na utz,,, ale popravdě občas cítím popichování v pobříšku,, tak snad to bude ok.-) hhh
a co ty?? ted nějak nemám na vás holky čas,, moc práce,, ale od konce příštího týdne mám dovolenou,, at mám klid na to snažení a očekávání hhh.-))
Holky, tak už se to konečně pomalu rozjelo, zítra to bude asi největší masakr
. Každopádně v úterý určitě nezačnu sama stimulovat, protože to budu mít podle mě ještě dost silný, takže se přeobjednám na čtvrtek a snad už dostanu rozpis a injekce
.
Katkalailo, takže ty jdeš v pondělí na UZ a pak nějak hned na odběr, že jo?
To je perfektní, uteklo to jako voda ![]()
FraggollinaTak to je dobře, že se ti to rozjelo, teď už půjde vše jak má uvidiš ![]()
Holky u apolinare v caru jsou jen po-pa 7:30-15:30,ze? na dverich to nemaji a na netu objednavejte se v tuto dobu…tak nevim, jestli je to pro zavolani, nebo ze maj v pul 4 padla??
diky
Lucynko, todle je klasická ambulance a ambulance o víkendu nedělají. Takže ty mají opravdu pouze od 7 - 15:30 hodin.
Radko, moc děkuji
Opravdu se to rozjelo, mám tampon super plus a ještě vložku a měním jak divá
Bolí mě i břicho, což mě nikdy nebolelo, ale je to ok jinak.
Fraggollina Tak snad je to dobrý začátek pro pozitivní výsledek ![]()
Ahoj, tak vsechno supr, zitra si pichnu pregnyl a ve st iui;-) jupii, tak snad se povede,
@katkalaila ahoj,asi jsem te videla, kdyz jsi vychazela z ordinace po pul 10,mela jsi satek kolem krku? Ale sedela jsem zady a tys tak vyletela, ze jsem si ani neskrtla:-( teda jestli jsi to byla ty;-) jak jsi dopadla?
@lucynka25 Ahoj, tak to je super
v dobrem zavidim
uz abych taky byla v tehle fazi ![]()
@lucynka25 ahojly Jj to jsem byla ja Hhh foliky krásné narostly ještě jsem si dokoupila tři ampule fostimunu a hned si je puchla zítra večer pregnyl na dozrati a ve čtvrtek jdu na opu hh mam radost a tobe taky moc gratuluju
@katkalaila jeeee, no tak same dobre zpravy
gratuluju devcata ![]()
To jsou opravdu skvělé zprávy holky
Já jedu zítra na ultrazvuk tak jsem zvědavá potřebovala bych taky ve středu na IUI protože ve čtvrtek mi nepustí z práce tak nevím zda to půjde
mohu se zeptat jak velký foliky sté měli? Já měla vždy 16 a přišlo mi to málo tak se bojím jaký zítra budou
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.