CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14927
27.9.13 21:39

@Gabullka ahojky děkuju za optání ale nevím jak rostou.- hhh to se dozvím až v pondělí na utz,,, ale popravdě občas cítím popichování v pobříšku,, tak snad to bude ok.-) hhh
a co ty?? ted nějak nemám na vás holky čas,, moc práce,, ale od konce příštího týdne mám dovolenou,, at mám klid na to snažení a očekávání hhh.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
28.9.13 12:06

Holky, tak už se to konečně pomalu rozjelo, zítra to bude asi největší masakr :-). Každopádně v úterý určitě nezačnu sama stimulovat, protože to budu mít podle mě ještě dost silný, takže se přeobjednám na čtvrtek a snad už dostanu rozpis a injekce :-).

Katkalailo, takže ty jdeš v pondělí na UZ a pak nějak hned na odběr, že jo? :-) To je perfektní, uteklo to jako voda :-)

• Citovat
  • Upravit
1542
28.9.13 20:52

FraggollinaTak to je dobře, že se ti to rozjelo, teď už půjde vše jak má uvidiš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
29.9.13 08:21

Holky u apolinare v caru jsou jen po-pa 7:30-15:30,ze? na dverich to nemaji a na netu objednavejte se v tuto dobu…tak nevim, jestli je to pro zavolani, nebo ze maj v pul 4 padla?? :nevim: diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
29.9.13 13:23

Lucynko, todle je klasická ambulance a ambulance o víkendu nedělají. Takže ty mají opravdu pouze od 7 - 15:30 hodin.

Radko, moc děkuji :-) Opravdu se to rozjelo, mám tampon super plus a ještě vložku a měním jak divá :-) Bolí mě i břicho, což mě nikdy nebolelo, ale je to ok jinak.

• Citovat
  • Upravit
1542
30.9.13 09:18

Fraggollina Tak snad je to dobrý začátek pro pozitivní výsledek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
30.9.13 12:53

Ahoj, tak vsechno supr, zitra si pichnu pregnyl a ve st iui;-) jupii, tak snad se povede,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
30.9.13 12:55

@katkalaila ahoj,asi jsem te videla, kdyz jsi vychazela z ordinace po pul 10,mela jsi satek kolem krku? Ale sedela jsem zady a tys tak vyletela, ze jsem si ani neskrtla:-( teda jestli jsi to byla ty;-) jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
30.9.13 13:05

@lucynka25 Ahoj, tak to je super :-) v dobrem zavidim :-) uz abych taky byla v tehle fazi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
30.9.13 13:14

@lucynka25 ahojly Jj to jsem byla ja Hhh foliky krásné narostly ještě jsem si dokoupila tři ampule fostimunu a hned si je puchla zítra večer pregnyl na dozrati a ve čtvrtek jdu na opu hh mam radost a tobe taky moc gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
30.9.13 13:30

@katkalaila jeeee, no tak same dobre zpravy :-) gratuluju devcata :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
30.9.13 14:49

Holky, zprávičky jsou tu krásné, snad se konečně zadaří!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
30.9.13 15:32

Dekuju moc holky doufám že ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
30.9.13 16:33

To jsou opravdu skvělé zprávy holky :-) Já jedu zítra na ultrazvuk tak jsem zvědavá potřebovala bych taky ve středu na IUI protože ve čtvrtek mi nepustí z práce tak nevím zda to půjde :nevim: mohu se zeptat jak velký foliky sté měli? Já měla vždy 16 a přišlo mi to málo tak se bojím jaký zítra budou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
30.9.13 16:51

Radko, na kolikátou tam zítra jedeš? :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.