CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5075
1.10.13 10:30

Ahojky jste tu holky nektera co mate za sebou 3neuspesne pokusy a stale zustavate u apolinare?? ja jsem spokojena s pristupem a tak, ale mam posledni pokus a vaham..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
1.10.13 13:06

Ahoj holky, tak konečně mám injekce s rozpisem :-). Začínám píchat od čtvrtka a příští středu jdu na kontrolu, jak folikuly rostou a možná už příští pátek na odběr :-). To by bylo super ten pátek, bych si vzala celodenního lékaře, přes víkend si odpočala a v pondělí běžela do práce zase. Pokud mi bude dobře, tak si neschopenku nebudu brát, lezlo by mi to na mozek. Doufám, že se to všechno povede :-).

Katkalailo, to jsou úžasné zprávy, budu na tebe moc myslet? A chceš tedy transferovat dvě embryjka? :-) A jinak, ty sis píchala i fostimon do břicha?

• Citovat
  • Upravit
331
1.10.13 14:17

Fragollina, tak to jsou krásné zprávy :-) Já jdu příští týden ve čtvrtek na rozpis injekcí (tedy pokud se mrcha zítra dostaví). A souhlasím s tebou, ten pátek by byl fakt nejlepší, člověk by se z toho hezky v klidu vzpamatoval :-)

budu moc držet pěsti, aby šlo všechno dobře :-)

katkalaila, takže 2? hmmm :-) No jestli chceš povzbudit, tak kamarádka byla nedávno na umělém, u Apolináře, dala si tam 2 embryjka a obě se jí ujaly :-) Teď už je ve čtvrtém měsíci a pořád rostou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
1.10.13 18:36

@katkalaila tak hlasim, ze byl tatka sikovnej, ani jsem to necitila:-) tak zitra mi drz palce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
1.10.13 18:42

@Radkkaa tak co, jak jsi dopadla? Jdes taky zitra? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
1.10.13 20:01

@lucynka25 Ahojky ano jdu také zítra ve 12, folikul mám prý ideální 16-17mm a sliznici kolem 6.7 což je prý také pěkné :-) Rovnou mi dali i injekci, takže bez starostí :-) Tak ti na zítra také držím palečky ať je to pro nás šťastný den :palec:

Fraggollina - ahojky Copak si měla dnes na sobě? možná SME se viděli, my zůstali v zácpě a přijeli SME pozdě, tak jsem tam kolem 9 ještě byla na injekci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
1.10.13 21:07

@Gabullka ahojky jj prý může ptala jse se v caru a prý je to i do panděra ok.-) tak jsem si jí v 19:45 lupla a ted už jen čekat a čtvrtek hhh :-))
no prvě jjse se na to ptala protože bych musela z práce taky někam upalovat s tíhle by mi manžel opravdu nepoohl hh :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
1.10.13 21:09

@lucynka25 no tak to je super že jsi to zvládla on strach je kolikrát nohe horší než to samotný co má přijít :-))) to znám.-)) to víš že ti budu držet palce a pak dej vědět jak se cítíš ju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
1.10.13 21:11
@fragollinna píše:
Ahoj holky, tak konečně mám injekce s rozpisem :-). Začínám píchat od čtvrtka a příští středu jdu na kontrolu, jak folikuly rostou a možná už příští pátek na odběr :-). To by bylo super ten pátek, bych si vzala celodenního lékaře, přes víkend si odpočala a v pondělí běžela do práce zase. Pokud mi bude dobře, tak si neschopenku nebudu brát, lezlo by mi to na mozek. Doufám, že se to všechno povede :-).Katkalailo, to jsou úžasné zprávy, budu na tebe moc myslet? A chceš tedy transferovat dvě embryjka? :-) A jinak, ty sis píchala i fostimon do břicha?

ahojky jj do břicha jsem za hrdinku.-)))
ano dvě rádi by jsme měli velkou rodinu tak rovnou můžeme začít dvěma :-))))
uvidíme jak to celé dopadne,, ale snad se i na nás usměje štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
1.10.13 21:12

@nightgirl waw tak to bych moc ráda :-))) opravdu chceme dvě,,, ale taky záleží jestli nakonec nějaké vůbec budou.-) uvidíme nechci se tím ted stresovat to se budu až po odběru hhh.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
1.10.13 21:27

Radkoo, já měla na sobě šedé šaty s krajkovými zády, šedé punčochy a černé kotníčkové boty, krémový kabát. Výška s botama na podpatku cca 187cm :-). Já tam byla poměrně na poslední chvíli, přišla jsem nějak v 9:10 hodin :-). Co jsi měla na sobě ty? Já když jsem přišla, tak jsem šla ještě na toaletu, ale před ambulancí seděla nějaká paní, možná jsi to byla ty :-) Jediné, co jsem zaznamenala a pamatuji si je brož soba na halence :-).

Lucynko, zítra ti držím moc palce, snad to vše dopadne dobře :-).

Katkalailo, jak jsi reagovala na ty injekce? Cítila jsi nějaké změny v náladách? Jsem na to docela zvědavá :-). Já to budu nejspíš píchat klasicky do zadku, jen o víkendech budu muset asi do břicha. Snad nevadí, když se to zkombinuje, že jednou do svalu, pak jednou do podkoží.

• Citovat
  • Upravit
fragollinna
1.10.13 21:29

Radko, tobě také budu samozřejmě moc držet palce na zítra, aby se vše povedlo jak má :-).

• Citovat
  • Upravit
14927
1.10.13 21:56
@fragollinna píše:
Radkoo, já měla na sobě šedé šaty s krajkovými zády, šedé punčochy a černé kotníčkové boty, krémový kabát. Výška s botama na podpatku cca 187cm :-). Já tam byla poměrně na poslední chvíli, přišla jsem nějak v 9:10 hodin :-). Co jsi měla na sobě ty? Já když jsem přišla, tak jsem šla ještě na toaletu, ale před ambulancí seděla nějaká paní, možná jsi to byla ty :-) Jediné, co jsem zaznamenala a pamatuji si je brož soba na halence :-).

Katkalailo, jak jsi reagovala na ty injekce? Cítila jsi nějaké změny v náladách? Jsem na to docela zvědavá :-). Já to budu nejspíš píchat klasicky do zadku, jen o víkendech budu muset asi do břicha. Snad nevadí, když se to zkombinuje, že jednou do svalu, pak jednou do podkoží.

no rposím tě tak po píchnutí jsem tak do hodinky měla nával horka,, a ted ke konci mě tlačil podbříšek jako při ovulaci,,,
jinak nic extra náladu jsem měla pořád na prd ale určo to nebylo z té injekce hhhh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
1.10.13 21:57
@fragollinna píše:

no rposím tě tak po píchnutí jsem tak do hodinky měla nával horka,, a ted ke konci mě tlačil podbříšek jako při ovulaci,,,
jinak nic extra náladu jsem měla pořád na prd ale určo to nebylo z té injekce hhhh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
1.10.13 21:59

Tak to je vcelku v pohodě Katkalailo :-) Doufám, že u mě budou také jen návaly horka. I když ty mám občas i teď, chvíli mi je hrozný vedro, chvíli strašná zima :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.