CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fragollinna
2.10.13 13:39

Radko, tak to jsem tě taky viděla :-). Zrovna jsem telefonovala - člověk bohužel řeší pracovní hovory i u lékaře.

Jak probíhalo IUI? Jak se cítíš? :-)

• Citovat
  • Upravit
fragollinna
2.10.13 13:42

Gabulko, je to fofr, mám z toho velkou radost, protože ta trpělivost přinesla růže :-). Od zítřka začnu píchat a snad vše bude probíhat tak jak má, aby bylo všechno v pořádku a příští pátek mohl být odběr vajíček. No a pokud by nebyl a musela bych ještě stimulovat injekcema, tak budu píchat dál a trošku se to posune:-).
Jsem fakt zvědavá na ty nálady, už teď se občas cítím, že bych mohla dělat plačku na zakázku (rozbrečí mě úplně všechno co je víc emotivní) :-D. Už jsi volala do CARu a objednávala se? Jak to nyní vypadá?

• Citovat
  • Upravit
22892
2.10.13 13:56

@nightgirl diky,verim a doufam, ze jo :) urcite se do toho pust, ja mam taky problemu kolem sebe, ze jsem z toho na prasky pomalu :zed:, ale snazim se to vytlatic a myslet jen na to, abych byla tehotna :srdce: a snazim se ani nemyslet na to, co se deje kolem me, soustredim semjen na miminko :lol: prd na starosti a jdi do toho a az budes mit mimco, tak se tem problemum jeste zasmejes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22892
2.10.13 13:59

Fragollina tak to je dobra zprava :potlesk: super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
2.10.13 14:20

Fragollinna, tak držím palečky. Ty injekce fakt zvládneš, uvidíš! Jinak já jsem objednaná na 14.10., že dostanu rovnou krátkej nebo dlouhej protokol. Prostě jdu do toho 8)
nightgirl, jak se říká, čert vždycky s*re na jednu hromadu. Ale už máš vybráno, takže teď se to zlomí a budeš těhotná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
2.10.13 14:20
@fragollinna píše:
Ahoj Lucynko, no, tak to je perfektní, teď hlavně vydržet těch 14 dnů a být v psychické pohodě. Právě proto nechci být po IVF doma na neschopence, protože bych byla úplně vypsychlá, furt bych přemýšlela, jestli se hnízdí nebo ne a každý den bych dělala těhotenský test a to podle mě tomu pozitivnímu výsledku nepřidá. Pokud se má chytit, tak se chytne i když budu v práci :-).Nightgirl, to mě moc mrzí s tím autem :-(. Jak vůbec vypadá hledání nového zaměstnání u tvého manžela (pamatuji si, jak jsi psala, že skončil)? Máš dlouhý protokol co? :-) Určitě se do toho pouštěj, budeš mít miminko, jen to bude trvat delší dobu, ale povede se to! Neztrácej naději, i přesto že vím, že to je těžké, ale všechny tydle kroky co podstupujeme vedou k pozitivnímu výsledku :-).

Fragollina, moc děkuju za podporu. Teď ji opravdu potřebuju. Vím, že nejsem jediná, co má nějaké trápení, ale tento rok toho je opravdu až příliš. Manžel práci našel, tak uvidíme, jak přežije zkušební dobu. Ale věřím, že ano a bude snad už konečně dobře.
Já tedy jinak plánuji být doma alespoň týden, abych věděla, že jsem pro to něco udělala, ale zase déle asi ne. Souhlasím s tebou, že by mi to jinak lezlo na budku.

Tak si držíme palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
2.10.13 14:21

@lucynka25 jeeee, moc gratuluju :) Už bych taky chtěla být alespoň v téhle fázi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
2.10.13 14:21

@Gabullka děkuju za podporu. Jak už jsem psala, vím, že nejsem jediná, co má starosti, ale prostě to člověk potřebuje říct.

Děkuji za podporu. Budu držet palce, ať to vyjde. A ono to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
2.10.13 14:23

@lucynka25 děkuju. Asi máš pravdu :-)
A jak to s tebou vypadá? Držím palce :-)

Holky, musí se nám to povést. Takhle krásná parta a termíny tak nějak společné, to prostě musí vyjít!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22892
2.10.13 14:46

@nightgirl uz jsem to sahodlouze vypsala na str.45 ;) :lol: jinak mam volno, tak se ted valim s kockou na gauci a odpocivame :lol: hlavne cekam az manzel prijde z prace a vlitnem na to :lol: :hug: obcas me pichne v podbrisku..snad se tam neco deje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22892
2.10.13 14:48

@petruska131 neboj,brzy se taky dockas..ja uz jen cekam na vysledek :lol: ale je to silena doba 14dni :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
2.10.13 15:03

@lucynka25 aha, už jsem si to přečetla :-) Bylo toho tolik, že jsem se v tom nějak ztratila. Myslím na tebe, bude to dobré a určitě se tam něco krásného děje :hug: Musí!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
2.10.13 15:11

Už jsem také doma děvčata :-) Já měla Jirsovou a trošku to bolelo, ale dá se to vydržet byla to chvilka. Dnes mám i dobrý pocit ani nevím proč. Jen mi opět bolí v podbřišku a trošku špinim jako minule.Dali jsme si s manželem dobrý oběd a teď také ležím na gauči s kočkou :mrgreen: a budu celý den odpočívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
2.10.13 15:11

@lucynka25 No to věřim…nám v tom minulém CARu pořád jen plánovali styk a píchala jsem si Pregnyl, takže sem pak taky vždycky byla nervozní a testovala jak magor :-D ale to bohužel nevyšlo ani jednou :-/ ale IUI věřím víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
2.10.13 15:12

@Radkkaa Taky držím palce :-) mě to čeká až za měsíc :-/ to je doba :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.