Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katkalaila ahoj děkuji za uklidní, už bych fakt chtěla aby to vyšlo tak sem snad víc ve stresu než na poprvé ![]()
@Radkkaa hh to tě chápu,, neboj úplně vím jak se cítíš,, ale neboj určitě se o podaří,,, říjen e plodný jaka jsem se nedávno dozvěděla hh.-) tak to musí vyjít
Ahoj děvčátka, chtěla bych se zeptat, jestli jste se s tím náhodou některá nesetkala nebo o tom neslyšela… Někde sem četla, že jak se s tím u Apolináře neprdí a fakt to jde všechno rychle, což je moc dobře, tak prý pokud dělají nějaké vyšetření po MS a vše je ok a naplánují IUI, tak se nečeká na další cyklus, ale vyvolají MS znovu agolutinem, aby se mohlo co nejdřív stimulovat?? Myslíte, že je to možný, nebo je to blbost? ![]()
@petruska131 tak o tom nic nevím, ale třeba se stím některá z holek setkala
@petruska131 také bohužel nevím, tak neporadim ![]()
@katkalaila děkuji vím, že jsme na tom teď všechny podobně
. Musíme vydržet a věřit ![]()
@Radkkaa to určitě
neboj bude to tak jak to má být,, jednou to vysněné miminko budeme mít u sebe ![]()
@Radkkaa
uvidíš všechny se jednou dočkáme jen nesmíme ztrácet naději kočko
@Radkkaa jezis,ja ani nevim, ze uz jsi na iui nekdy byla?
a kolikrat? ted me dost znervoznujes
i kdyz musim byt smirena s tim, ze jen 15%..a jsem
ale tajne doufam
vubec jsem nespinila a nespinim, bricho me dnes bolelo jen malo uz, nic mi neni..s tim ti neporadim-nemam zkusenosti ![]()
@katkalaila ty blaho, to je dost naprd, ze ti konci smlouva..no jo, vy jste vlastne otevreny chvily(ikdyz ty jejich ted uz snad 3lety smkouvy na neurcito)..jitka ti ji uz asi nestihne prodlouzit, co? je to skoda.. ![]()
Fragollinna no ja moc psychickou pohodu v praci ani nemam, spis prevazuje stres z vdouci a lidi protivnych..
doma by mi to nevadilo, ja bych se nejak zabavila, chci se ucit jazyky a tak
a konecne bych mela cas na rodinu apod..no uvidime co a jak bude ![]()
A kdy jdes na ivf ![]()
Lucynko, to je právě blbý s tou prací u tebe, tvoje vedoucí je prostě kráva
. Nevěděla jsem, že to je takhle špatný.
To je super, že se chceš učit jazyky, angličtina je moc důležitá
A i celkově se věnovat rodině, to je dobře
.
Já chci právě chodit do práce, štvou mě tam lidi, ale není to tak strašný.
Já už si píchám injekce, dneska mám za sebou druhou. Je mi dost blbě, chvilku zimnice, pak vařím jak kdyby venku bylo 40 stupňů, jsem strašně slabá, točí se mi hlava, je mi blbě od žaludku, že nechci sníst nic a mám až pocity na zvracení, pak bych vyžrala celou lednici. Hrozný
. Příští pátek bych mohla jít na embryotransfer, uvidíme co mi řeknou teď ve středu na UZ.
@lucynka25 to jsem tě nechtěla znervoznit neboj, už jsem byla teď po 3 tak uvidíme ![]()
Fragollinna mrzí mě, že to takhle špatně snášíš, ať je ti brzo lépe
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.