CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
331
7.10.13 08:41

@katkalaila to je mi moc líto, tolik jsem držela pěsti. Vím, že to pro tebe asi v tuto chvíli není útěcha, ale příště se to určitě už podaří!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
7.10.13 08:42

@katkalaila néé :-( ach jo :-( to mě moc mrzí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
7.10.13 08:43

:hug: :hug: děkuju holky,, no ted se cítím pěkně na prd,,,

a další pokus až za tři měsíce kvůli stimulaci ach jo,,, to je k pos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
7.10.13 08:44

@katkalaila to je mi moc líto!!! :hug: Vím jak se cítíš :hug: zažila jsem to samé, mám pocit, že je to jak přes kopírák :| tak se kdyžtak vyplač a snaž se zaměstnat hlavu něčím jiným…ikdyž sama vím, jak je to těžké. Věř mi, že za pár dní bude lépe, za dalších pár ještě lépe a za pár měsíců ti to přijde, že se to tak mělo stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
7.10.13 08:46

@katkalaila To mě opravdu moc mrzí :( tolik jsem na tebe myslela aby to bylo v pohodě. A po MS to rozjedete znova hned další měsíc? Hlavně teď nesmiš ztrácet naději a dát všechnu sílu do dalšího pokusu určitě se to příště povede, i když vim, že se to lépe píše než dělá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
7.10.13 08:48

@katkalaila už jsem dočetla dál, až za 3mesice? To je mi líto :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
7.10.13 08:49

Katkalailo, to né, já na tebe moc myslela, jak to dopadne. Moc mě to mrzí, je hrozný, že se najednou přestanou vyvíjet. Zvládni to, vyplakej to a pak zase nakroč příč dalšímu IVF! Moc na tebe myslím!

• Citovat
  • Upravit
7726
7.10.13 08:50

@katkalaila jééé tam to je mi líto. úplně mě to tedy štve… :hug: bud statečná a opatruj se :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
7.10.13 08:59

Ahojky holky,, děkuju vám moc za podporu :hug:
já vím že to zas bude dobré ale člověk se tak těší,, pořád doufá, že to bude a nakonec nic,,
už jsem volala do práce že zas nastoupím, at se doma zbytečně nezaměstnávám myšlenka proč to nevyšlo,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
7.10.13 11:47

@katkalaila, co na to říct, holky už to všechno vyjádřily… Je mi to moc líto. Bohužel je celá tahle naše kalvárie plná pádů, než se to konečně podaří. Musíme být na to připravené, vždycky se zase sebrat a jít dál. Taky bych být tebou pracovala. Přijdeš na jiné myšlenky. Dopřej si něco moc příjemnýho jenom pro sebe, to mi pomáhá. Třeba steak a červený víno nebo nějakou příjemnou masáž, ať nabereš síly do dalšího boje :hug:. V tvém případě je IUI zbytečná? Že by sis mezitím aspoň jednu střihla bez stimulace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
7.10.13 11:51

@Gabullka já vím bude to zas dobré jen se z toho oklepat,,
no nemám jeden vejcovod a ten druhý je nejspíš neprůchodný,, proto se mi nedaří otěhotnět ale uvidím co mi dr vymyslí až tam půjdo po ms,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
7.10.13 15:59

@katkalaila taky jsem ti strasne drzela palecky, moc me to mrzi! :zed: :zed: jednou to urcite vyjde, musis tomu verit a neztracet nadeji, i kdyz je to strasne tezky, drz se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
7.10.13 16:08

@lucynka25 děkuju ti,, uvidíme,, kdy na to půjdu znovu ale měl by tam být asi 3 měsíční odstup,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
7.10.13 16:08

@katkalaila, a proč vlastně musíš čekat 3 měsíce? Myslela jsem, že IVF se dělá klidně jedno za druhým (myslím, že jsem četla, že tři za sebou se můžou udělat), pokud chceš. Někde jsem četla, že je to i lepší, když člověk tělu servíruje ty hormony hned za sebou, protože si pak znovu a znovu na ten šok nemusí zvykat.
Jinak někdo se tu ptal, jak často pojišťovna platí IUI. Ptala jsem se doktorky a ta říkala, že IUI můžeš mít do roka, kolik chceš, pokud neužíváš hormony. Pokud stimuluješ, máš nárok 6× do roka. Teda jestli jsem to pochopila dobře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
7.10.13 16:20

@Gabullka protože vaječníky jsou stimulací moc zatížené mohou vznikat cysty atd atd,, doporučuje se 2-3 měsíce počkat než začne další stimulace aby si vaječníky měli čas odpočinout,,
ano myslím že 6 iui platí pojištovna za rok,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.