Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, chci se zeptat jsem 5.den po iui,3.den uz mam utrogestan a bt mam stale 37..
myslite, ze je to jeste ovulka? nebo pregnyl? nekde jsem totiz cetla, ze kdyz zena otehotni ma bz stale vyssi..
jak jsi na tom ty radko s bz? diky ![]()
Ahojky holky prosim o radu, Rano jsem vstala a jsem zpět v posteli, mám šílené bolesti v levo v podbřišku sotva chodim tak nevím jestli se nehlásí slepak nebo třeba nějaký zánět nemáte zkušenosti?
@lucynka25 Já se nemeřim vždy mě to tak nějak znervoznovalo, tak bohužel ani neporadim ![]()
@Radkkaa ahoj, ja tohle, co popisujes, mela vzdy par dnu po pregnylu. Byla to fakt velka bolest. Vlevo to slepak urcite nebude ![]()
@petruska131 Je to si mě uklidnila děkuji. Teď mám pregnyl po 3 a před tím jsem to neměla, ale snad to bude po tom lepší než zánět, ale horečku nemám tak snad to vylezim tu bolest
@Radkkaa Ja mela pregnyl dvakrat a boleli me to pokazde, ale po druhe mnohem vic. Nevim, jak je to mozne :- Ale urcite to s tim souvisi a uvidis, ze vse bude v poradku ![]()
@Radkkaa nebooj se to je určitě po pregnylu mm já to měla taky,, a ted po opu mě bolí celej podbříšek,,, tak snad to přestane
Díky holky, od rána jsem ležela a už mi je trochu lépe, ale ráno jsem se fakt bála, že pojedem na pohotovost ![]()
@Radkkaa neboj se kočko,, určitě to bude v pořádku,, musíš si uvědomit že pregnyl je silný těhu hormon,,,tak jen hezky připravuje tvé tělo na těhu, ![]()
@katkalaila děkuji
. Jsem opravdu ráda, že si tady můžeme takhle poradit, podpořit se ![]()
@lucynka25 píše:
@katkalaila tak zitra na tebe myslim a drzim palce
i já ![]()
Ahojky holky nic nebude kuličky se přestali vyvýjet,, takže mám vysadit utroš a čekat na ms,,,
ach jo
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.