Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@fragollinna píše:
Petrusko, musí mě to uklidnit, nesmím se vzdávat, ale rozhodilo mě to prostě. Myslela jsem a doufala, že výsledek bude lepší.
To chápu :-/ Ale oni tam moc dobře vědí, jak na to, tak jim důvěřuj a bude to v pořádku ![]()
Děkuji moc, snad to dopadne dobře
. V pátek jdu zase na kontrolu, ve 13:45 hodin, tak jsem zvědavá, jak to bude vypadat. Budu doufat.
@fragollinna píše:
Ahoj holky, tak jsem po UZ a nic moc. Dostala jsem na dnešek a zítřek další injekce, tentokráte každý den 4× fostimon. Folikuly jsou zatím jen v pravém vaječníku a je jich tam poměrně málo a jsou malý, levý vaječník je strašně zmenšený, téměř není na UZ vidět. Děložní sliznice stále vysoká jako při menstruaci
.
Asi je něco špatně ve mě. Sestřička mi říkala ať ještě neztrácím naději, že ještě můžou narůst a můžou tam být kvalitní vajíčka i v tom málu. Takže asi tak
neboj se,, tak prostě jen pomaleji snášíš stimulku,, uvidíš vajucha ti určitě narostou a bude vše v pořádku,, a budeš jích mít plný košík hh
hlavně nebud smutná
Já vím, asi je to fakt v tom, že potřebuji koňské dávky fostimonu
. Snad to bude v pátek lepší. Doktorka říkala, že odběr by byl nejdřív v pondělí pokud to bude ok, ale prý spíše úterý, středa nebo čtvrtek. Takže ještě dostanu asi v pátek další injekce.
No jo, leze to trošku do peněz, ale co by člověk pro to mimčo neudělal. Takhle vynaložených peněz mi líto není.
Fragollinna uvidíš, že to bude dobré. Jak říkala sestřička, neztrácej naději. Držím pěsti, aby to všechno šlo už jen a jen dobře. Ta koňská dávka určitě pomůže ![]()
Jinak holky, já jdu zítra na UZ a nesu si tam vyplněný zelený protokol na ten rozpis léků, tak jsem zvědavá, co se bude dít. Začínám se tak trochu bát ![]()
Děkuji nightgirl, musí to být dobré
.
Neboj se, uvidíš, že vše bude dobré. Udělají ti UZ a sepíšou ti plán stimulace a pak začneš píchat
. Vybrala sis klasické injekce nebo to lepší pero?
@fragollinna píše:
Děkuji nightgirl, musí to být dobré.Neboj se, uvidíš, že vše bude dobré. Udělají ti UZ a sepíšou ti plán stimulace a pak začneš píchat
. Vybrala sis klasické injekce nebo to lepší pero?
Vybrala jsem si klasické injekce. Máme v rodině zdravotní sestru, takže mi bude píchat tchýně a případně manžel. Hezky nastavím prdelku a bude ![]()
Jinak děkuji za podporu, budu ji potřebovat. Dneska jsem si volala obvodní kvůli předoperačnímu vyšetření a sotva jsem to domluvila, tak se mě zmocnila taková malá panika, jako že dobrovolně jdu „pod kudlu“. Sakryš ![]()
Tak to je perfektní, že to máš takhle zajištěný
. Výhodou je i to, že ty klasické injekce jsou levnější (jedna ampulka stojí 100,– Kč) a já měla na každý den 3 ampulky.
Toho odběru se neboj, je to tak kratičká narkóza, že riziko tam vlastně není
. Určitě to všechno zvládneš! ![]()
@nightgirl ano neboj se nic to není.-) to zvládneš a hlavně to není z žádného rozmaru ale pro dobrou věc.-)
@katkalaila píše:
@nightgirl ano neboj se nic to není.-) to zvládneš a hlavně to není z žádného rozmaru ale pro dobrou věc.-)
Moje řeč ![]()
@fragollinna píše:
Tak to je perfektní, že to máš takhle zajištěný. Výhodou je i to, že ty klasické injekce jsou levnější (jedna ampulka stojí 100,– Kč) a já měla na každý den 3 ampulky.
Toho odběru se neboj, je to tak kratičká narkóza, že riziko tam vlastně není. Určitě to všechno zvládneš!
Hele, na zoufání máš ještě dost času! Ještě pořád ti můžou vyrůst! Já si jdu v pondělí v 8.15 pro rozpis, tak to bychom se tam mohly potkat ![]()
@petruska131, to je fajn, že vyšetření dopadlo dobře. Mně to taky dost bolelo a navíc nedokázali nic zjistit, takže jsem stejně šla na laparoskopii… A jaký je teda další postup?
@katkalaila, ty sis píchala ty klasické injekce sama? Zvládlas to? Začínám přemýšlet, jestli půjdu do těch klasických nebo do pera.
Gabulko, na zoufání mám asi dost času, ale v ten moment to asi rozhodí každého. Chápu, že se nemůžu srovnávat s tebou, kdy už máš za sebou několik neúspěchů a tolik let snahy, ale prostě mě to v tu chvíli mrzelo a bylo mi z toho smutno a to snad nezáleží, jestli je to první nebo 10. pokus. Ale nezhroutím se z toho
.
Já nevím, jestli tam v pondělí půjdu, uvidím, možná půjdu zase na kontrolu. vedoucí už mě asi roztrhne, ona sice dělá jako, že jí to nevadí, ale vzhledem k tomu, že je tento týden nemocná kolegyně a já vlastně každý den mám nějakého lékaře, tak je z toho trochu rozhozená
. Ale co, ať se třeba po…
@Gabullka ahojky, děkuju
Teďka ještě v pátek postkoitální test a pak iui, ale bohužel až další měsíc, jelikož sem teďka nic nebrala a sama neovuluju, takže musím čekat na další ms :-/ Leda, že by byli tak hodní a píchli mi injekci na vyvolání, abych nemusela čekat ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Petrusko, musí mě to uklidnit, nesmím se vzdávat, ale rozhodilo mě to prostě. Myslela jsem a doufala, že výsledek bude lepší.