CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fragollinna
9.10.13 11:29

Petrusko, musí mě to uklidnit, nesmím se vzdávat, ale rozhodilo mě to prostě. Myslela jsem a doufala, že výsledek bude lepší.

• Citovat
  • Upravit
1547
9.10.13 11:32
@fragollinna píše:
Petrusko, musí mě to uklidnit, nesmím se vzdávat, ale rozhodilo mě to prostě. Myslela jsem a doufala, že výsledek bude lepší.

To chápu :-/ Ale oni tam moc dobře vědí, jak na to, tak jim důvěřuj a bude to v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
9.10.13 11:52

Děkuji moc, snad to dopadne dobře :-). V pátek jdu zase na kontrolu, ve 13:45 hodin, tak jsem zvědavá, jak to bude vypadat. Budu doufat.

• Citovat
  • Upravit
14927
9.10.13 12:02
@fragollinna píše:
Ahoj holky, tak jsem po UZ a nic moc :-(. Dostala jsem na dnešek a zítřek další injekce, tentokráte každý den 4× fostimon. Folikuly jsou zatím jen v pravém vaječníku a je jich tam poměrně málo a jsou malý, levý vaječník je strašně zmenšený, téměř není na UZ vidět. Děložní sliznice stále vysoká jako při menstruaci :-(.
Asi je něco špatně ve mě. Sestřička mi říkala ať ještě neztrácím naději, že ještě můžou narůst a můžou tam být kvalitní vajíčka i v tom málu. Takže asi tak :,(

neboj se,, tak prostě jen pomaleji snášíš stimulku,, uvidíš vajucha ti určitě narostou a bude vše v pořádku,, a budeš jích mít plný košík hh
hlavně nebud smutná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
9.10.13 12:14

Já vím, asi je to fakt v tom, že potřebuji koňské dávky fostimonu :-). Snad to bude v pátek lepší. Doktorka říkala, že odběr by byl nejdřív v pondělí pokud to bude ok, ale prý spíše úterý, středa nebo čtvrtek. Takže ještě dostanu asi v pátek další injekce.
No jo, leze to trošku do peněz, ale co by člověk pro to mimčo neudělal. Takhle vynaložených peněz mi líto není.

• Citovat
  • Upravit
331
9.10.13 12:47

Fragollinna uvidíš, že to bude dobré. Jak říkala sestřička, neztrácej naději. Držím pěsti, aby to všechno šlo už jen a jen dobře. Ta koňská dávka určitě pomůže :hug:

Jinak holky, já jdu zítra na UZ a nesu si tam vyplněný zelený protokol na ten rozpis léků, tak jsem zvědavá, co se bude dít. Začínám se tak trochu bát :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
9.10.13 12:58

Děkuji nightgirl, musí to být dobré :-).

Neboj se, uvidíš, že vše bude dobré. Udělají ti UZ a sepíšou ti plán stimulace a pak začneš píchat :hug:. Vybrala sis klasické injekce nebo to lepší pero?

• Citovat
  • Upravit
331
9.10.13 14:16
@fragollinna píše:
Děkuji nightgirl, musí to být dobré :-).Neboj se, uvidíš, že vše bude dobré. Udělají ti UZ a sepíšou ti plán stimulace a pak začneš píchat :hug:. Vybrala sis klasické injekce nebo to lepší pero?

Vybrala jsem si klasické injekce. Máme v rodině zdravotní sestru, takže mi bude píchat tchýně a případně manžel. Hezky nastavím prdelku a bude :pankac:
Jinak děkuji za podporu, budu ji potřebovat. Dneska jsem si volala obvodní kvůli předoperačnímu vyšetření a sotva jsem to domluvila, tak se mě zmocnila taková malá panika, jako že dobrovolně jdu „pod kudlu“. Sakryš :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
9.10.13 14:29

Tak to je perfektní, že to máš takhle zajištěný :-). Výhodou je i to, že ty klasické injekce jsou levnější (jedna ampulka stojí 100,– Kč) a já měla na každý den 3 ampulky.
Toho odběru se neboj, je to tak kratičká narkóza, že riziko tam vlastně není :-). Určitě to všechno zvládneš! :palec:

• Citovat
  • Upravit
14927
9.10.13 14:37

@nightgirl ano neboj se nic to není.-) to zvládneš a hlavně to není z žádného rozmaru ale pro dobrou věc.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
9.10.13 14:38
@katkalaila píše:
@nightgirl ano neboj se nic to není.-) to zvládneš a hlavně to není z žádného rozmaru ale pro dobrou věc.-)

Moje řeč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
9.10.13 14:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
9.10.13 15:52
@fragollinna píše:
Tak to je perfektní, že to máš takhle zajištěný :-). Výhodou je i to, že ty klasické injekce jsou levnější (jedna ampulka stojí 100,– Kč) a já měla na každý den 3 ampulky.
Toho odběru se neboj, je to tak kratičká narkóza, že riziko tam vlastně není :-). Určitě to všechno zvládneš! :palec:

Hele, na zoufání máš ještě dost času! Ještě pořád ti můžou vyrůst! Já si jdu v pondělí v 8.15 pro rozpis, tak to bychom se tam mohly potkat :lol:
@petruska131, to je fajn, že vyšetření dopadlo dobře. Mně to taky dost bolelo a navíc nedokázali nic zjistit, takže jsem stejně šla na laparoskopii… A jaký je teda další postup?
@katkalaila, ty sis píchala ty klasické injekce sama? Zvládlas to? Začínám přemýšlet, jestli půjdu do těch klasických nebo do pera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
9.10.13 15:59

Gabulko, na zoufání mám asi dost času, ale v ten moment to asi rozhodí každého. Chápu, že se nemůžu srovnávat s tebou, kdy už máš za sebou několik neúspěchů a tolik let snahy, ale prostě mě to v tu chvíli mrzelo a bylo mi z toho smutno a to snad nezáleží, jestli je to první nebo 10. pokus. Ale nezhroutím se z toho :-).
Já nevím, jestli tam v pondělí půjdu, uvidím, možná půjdu zase na kontrolu. vedoucí už mě asi roztrhne, ona sice dělá jako, že jí to nevadí, ale vzhledem k tomu, že je tento týden nemocná kolegyně a já vlastně každý den mám nějakého lékaře, tak je z toho trochu rozhozená :-). Ale co, ať se třeba po…

• Citovat
  • Upravit
1547
9.10.13 15:59

@Gabullka ahojky, děkuju :-) Teďka ještě v pátek postkoitální test a pak iui, ale bohužel až další měsíc, jelikož sem teďka nic nebrala a sama neovuluju, takže musím čekat na další ms :-/ Leda, že by byli tak hodní a píchli mi injekci na vyvolání, abych nemusela čekat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.