CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1790
9.10.13 22:50
@Nikohlava píše:
@Mjau mě se toto nestalo, tak nevím jak to je ale asi jak píše @katkalaila, tak by se to nemělo počítat..

počítat by se to nemělo, ale VZP to počítá :( Mě dokonce vzp neschválila třetí pokus v jednom roce, že schvalují jen dva v roce a to jeden z toho byl právě ten, co nedošlo k et :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
9.10.13 23:13

@Mjau Tak to mě mrzí :-( to je strašnééé :-/ drž see

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
10.10.13 08:33

Ahojky všechny co teď bojujete moc držím palce a s těma injekcema klobouk dolu sté moc statečné :hug:
@lucynka25 To si nesmiš říkat, že to nevyjde :-) musíš si věřit. Já si tentokrát věřím a je fakt, že o to víc se bojím z zklamáni. Od včera od večera mě bolí podbřišek jako bych to měla dostat a levý vaječník už jen neboli, ale mám v něm často až křeče, je to nepříjemné, tak trošku doufám, že to bude OK a nebude to nějaký zánět :nevim: abych něco nezanedbala :roll:
Ještě to nevzdavej, třeba tam zrovna budou // někdy holky píšou, že jim nebylo vůbec nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
10.10.13 08:45

@Mjau aha jak to mě řekli že se mi o počítat nebude,,
hmm tak ted jsem z toho jelen,, budu se na to muset ještě zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
10.10.13 08:49

@Mjau no možná že záleží na té pojištovně já mám ozp,, a popravděnež jsem se rozhodla že půjdu na ivf tak jsem si právě z vzp změnila na ozp,,,
uvidíme optám se at jsme chytřejší.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
10.10.13 09:00

@katkalaila @Mjau Určitě to bude pojišťovnou. Když jsme začínali chtěli SME jezdit do Varů, měli bychom to blíž, ale přes email jsem napsala jakou mám pojišťovnu a oni, že stou mají horší smlouvu a musela bych si některé zákroky platit plnou palbu. Proto jsem šla k Apolináře, který kamoška od zkoušela. Tak věřím, že bude na vině opravdu pojišťovna i když je to dost nefer, počítat pokus který se neuskutečnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
10.10.13 09:21

@Radkkaa dneska opet bt 37,tak nevim co to je :nevim: a myslis, ze je to normalni, ze te to boli? :cert: ale tak to vim, ze v hkouby duse verim, ale radsi si delal zadni vratka, abych nebyla moc zklamana :roll: co budes delat, kdyby ti to nevyslo, dalsi pokus nebo ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
10.10.13 09:26

@katkalaila mela jsi zaplacene pri ivf to icsi? nebo to, ze se miminko nevyvynulo s tim nema nic spolecneho? je tomstejne des, tohle by mela byt sakra tutovka :cert: :cert: a uz chodis do prace nebo se davas jeste dohromady doma? :hug: jinak oodle me by to taky nemeli pocitat, kdyz k tomu nedoslo uplne..mam taky ozp, tak jeste ze tak, kdyby neco nevyslo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
10.10.13 09:43

@lucynka25 nn manžel měl dobrý spermiogram takže nebylo nic z toho potřeba,,
jsem ještě doma mám dovolenou tak si jí chci vybrat než mi skončí smlouva.-))
no tak snad nebudeš ivf potřebovat a ted se ti na testu objeví //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
10.10.13 10:33

@Radkkaa tak dnes jako 8dpo že??? :palec: to to letí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
10.10.13 10:51

Ahoj holky, tak jsem byla na UZ, vyzvednout si léky, ale bůh ví, jestli si v pondělí začnu píchat. Protože mi tam doktor našel nějakou tekutinu za dělohou. Když jsem byla před 3 měsíci u svého gyndaře, tak mi řekl, že se to ztratí, ale dělal mi testy na zánět a nic. Takže dneska znova odběr krve a v pondělí uvidím, jak to dopadlo. Navíc prý mám nějakou malinkou cystičku na vaječníku :-( Chápete to? Do téhle doby nic a teď najednou toto všechno? Ach jo, když se to, tak se to :zed: No musím doufat, že to nakonec nic nebude. Na předoperační si asi dojdu už zítra, abych to měla z krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
10.10.13 10:59

@nightgirl jéé ahojky no tak to je pech,, ale určitě se to ztratí jak cysta tak ta tekutina a bude to v pořádku,,, hlavně nezoufej kočko,,, ještě máš pár dní na to abyse to ztratilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
10.10.13 11:06

@katkalaila no hlavně musím doufat, že výsledky budou v pohodě. Jinak nevím nevím, další oddálení? Už jsem se s tím psychicky smířila a teď tohle? Ach jo. Tak drž pěsti, až to nějak vyjde.
A co ty? Nějaká kontrola před tebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
10.10.13 11:28

@nightgirl a ne @nightgirl ůžou ti tu cystu prostě odsát??,
semnou zatím nic,, půjdu tam až po ms, a ta dojde tak za týden takže mám ještě čas a pak se uvidí co semnou vymyslí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
10.10.13 11:33

Holky, tak jsem to zvládla a píchla jsem se. Dala jsem to do břicha do podkoží a bylo to úplně super, nebolelo to :-) Ted už se nebudu bát a nejsem konečně na nikom závislá :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.