CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
331
10.10.13 11:39
@fragollinna píše:
Holky, tak jsem to zvládla a píchla jsem se. Dala jsem to do břicha do podkoží a bylo to úplně super, nebolelo to :-) Ted už se nebudu bát a nejsem konečně na nikom závislá :-)

Šikulka, gratuluju :-) Jsi fakt borec :-) No já dostala instruktáž i přes to, jaké budou v pondělí výsledky, tak uvidíme.

@katkalaila doktor říkal, že je maličkatá, že to vypadá jako na nějaký zbytek, či co. No uvidíme, co se dozvím v pondělí. Teď asi nic nevymyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
10.10.13 11:45
@fragollinna píše:
Holky, tak jsem to zvládla a píchla jsem se. Dala jsem to do břicha do podkoží a bylo to úplně super, nebolelo to :-) Ted už se nebudu bát a nejsem konečně na nikom závislá :-)
:potlesk: sikovna :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
10.10.13 11:49
@fragollinna píše:

vidíš super já ti říkl aže to zvládneš.-))) jupííííííííííííí :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
10.10.13 11:49

@nightgirl no tak pokud je to jen nějaký zbyteček určitě to bude v pořádku,, takže si máš v pondělí zavolat jestli začneš se stimulkou a nebo máš počkat,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
10.10.13 11:50

@katkalaila aha,tak to jo..a nevis proc se to tak stalo? Je naky duvod, nebo se to proste stava? No bylo by super, kdyby mi klaplo to iui, ale od ty doby, co vim, ze Radka byla uz po 3.tak tomu moc nefandim :zed: nam doktor rikal, ze by bylo dobry to icsi, takze kdyz to ted nedopadne jdu do toho..a kdyz uz nebudeme mit na darky, tak snad dostaneme darek v podobe miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
10.10.13 11:52

@lucynka25 ne bohužel neřekl mi nikdo nic,, ale zkusím nějakou odpověd vytáhnout z dr až tam půjdu.-)).-))
no to je jasný taky bych radši investovala do mimi.-))
ale každá nejsme stejná třeba se to tobě povede.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
10.10.13 11:53
@nightgirl to mě mrzí, snad se to ještě ztratí za tech pár dní
@lucynka25 Řekla bych, že zatím dobrý když máš bt 37 ne? jestli je to normální nevím, ale jestli to nepřestane tak rači půjdu k dr. Asi ještě zkusime IUI a na jaře bychom šli do IVF, jde trochu i o finance manžel je 2mesice bez práce a já mám smlouvu jen do konce roku tak uvidíme :nevim: a vy máte rozhodnuto pro ivf hned když se nepovede vid?
@fragollinna píše:
Šikulka :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
10.10.13 11:55
@Liskynka píše:
@Radkkaa tak dnes jako 8dpo že??? :palec: to to letí

Ano zítra si udělám test jen abych věděla, jestli už je pregnyl fuč a máš pravdu docela to letí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
10.10.13 12:00

@katkalaila přesně tak, mám do pondělka počkat na výsledky, zavolat si a podle toho se uvidí. Takže léky mám tak či tak u sebe. Teď tu sedím v práci, tašku vedle sebe a kdyby ji někdo otevřel, tak to vypadá jako majetek nějakýho feťáka :-D Léky, jehly, stříkačky :-D

@Radkkaa děkuji za podporu, snad to bude dobré. Uvidím, co se dozvím v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
10.10.13 12:06

Nightgirl, určitě to bude v pořádku. Kdy jsi měla menstruaci? Občas se tekutina za dělohou objevuje před, v průběhu a po menstruaci a pak se ztratí. Já mám třeba tekutinu za dělohou úplně běžně každý měsíc.
Ta cysta se také může ztratit, občas to jsou cystičky, které se sami rozpustí :-). Já třeba jednou měla 10cm cystu a šla jsem za týden na kontrolu na gyndu a nebyla tam žádná, prostě se nějak vstřebala :-). Budu na tebe moc myslet!

Ta injekce byla fakt brnkačka, snad jsem to píchla dobře, zajela jsem jen kousíčkem černé jehly, ale v podkoží to určitě bylo :-).

Radko, na zítra budu moc držet palce, aby se na testu objevily // :-).

Lucynko, a to ICSI je přesně co?

• Citovat
  • Upravit
14927
10.10.13 12:08

@nightgirl hh to mi nemusíš říkat si pamatuju ja jsem měla plnou tašku já.-)) jsem si připadala jak feták.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
10.10.13 12:08
@fragollinna píše:
Nightgirl, určitě to bude v pořádku. Kdy jsi měla menstruaci? Občas se tekutina za dělohou objevuje před, v průběhu a po menstruaci a pak se ztratí. Já mám třeba tekutinu za dělohou úplně běžně každý měsíc.
Ta cysta se také může ztratit, občas to jsou cystičky, které se sami rozpustí :-). Já třeba jednou měla 10cm cystu a šla jsem za týden na kontrolu na gyndu a nebyla tam žádná, prostě se nějak vstřebala :-). Budu na tebe moc myslet!

Ta injekce byla fakt brnkačka, snad jsem to píchla dobře, zajela jsem jen kousíčkem černé jehly, ale v podkoží to určitě bylo :-).

Radko, na zítra budu moc držet palce, aby se na testu objevily // :-).

Lucynko, a to ICSI je přesně co?

ty más stejnou jehlu na namíchání i na aplikaci,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
10.10.13 12:10

Fragollina, děkuju za podporu, snad to bude tak jak říkáš. Moc bych si to přála. Letos už těch kopanců od života bylo docela dost. No je fakt, že jsem to takhle měla před těmi třemi měsíci u klasického gyn. a ten mi říkal, že se to vstřebá, udělal mi i testy, ale ty žádný zánět neprokázaly…

@katkalaila člověk se tomu musí zasmát, viď :-) jehlám se vyhýbám co to jde, a pak tohle :-D

@Radkkaa ty už budeš testovat? jej, tak to moc držím pěstičky!!! To bude!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
10.10.13 12:17

Katkalailo, já mám na namíchání růžovou a na aplikací černou. To jsi měla stejné ne?

• Citovat
  • Upravit
14927
10.10.13 12:24
@fragollinna píše:
Katkalailo, já mám na namíchání růžovou a na aplikací černou. To jsi měla stejné ne?

jj to jsem měla stejné ale sestřička mi říkal aže si jí mám píchnout celou 8o proto se ptám,,.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.