CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14927
14.10.13 08:27
@fragollinna píše:
Ahoj holky, dneska držím palce všem, které jdete na kontroly nebo pro rozpisy na stimulku :-).
Mě stále pobolívá podbřišek, myslím si, že Merional začal konečně účinkovat, snad.. Uvidíme dnes v 15:15 hodin. Zatím se psychicky připravuji sdělit mojí vedoucí zprávu, že jdu opět k lékaři. Bude sice čumět, ale já prostě odejdu ve 2 odpol. Tak mi držte palce :-).

neboj se,, snad tě neukousne.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
14.10.13 08:35

Také držím všem palce ať máte vše tak jak má být :palec: fragollinna a tobě ještě k tomu ať to šéfová nepřehání a je v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
14.10.13 09:02

Holky dekuji, ja jdu dnes ve 14:45… Tak jsem zvedava ;-) Doufam, ze ve stredu na Opu. Jak se mate holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
14.10.13 09:03
@fragollinna píše:
Ahoj holky, dneska držím palce všem, které jdete na kontroly nebo pro rozpisy na stimulku :-).
Mě stále pobolívá podbřišek, myslím si, že Merional začal konečně účinkovat, snad.. Uvidíme dnes v 15:15 hodin. Zatím se psychicky připravuji sdělit mojí vedoucí zprávu, že jdu opět k lékaři. Bude sice čumět, ale já prostě odejdu ve 2 odpol. Tak mi držte palce :-).

Taky mám vždycky nervy, když musím nahlásit doktora :-) a to se vlastně musíme uvolňovat dva, protože pracuju s přítelem. Jinak ti moc držím palce, aby folíky narostly, jak mají :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
14.10.13 09:07

@Liskynka jejda, snad to nebudou tak hrozně negativní zprávy :-/

@Radkkaa děkuji, snad máš pravdu. Člověk musí doufat.

Fragollinna, držím palce, určitě se umoudřily. Dej hned vědět, budu na tebe myslet :hug: A na šéfovou se vykašli, vím asi se mi to lehce říká, ale tohle je důležité :-)
Moc děkuji za podporu, po 13.00 tam volám na výsledky, tak jsem zvědavá.

Jinak si holky představte, že jak jsem šla na předoperační, tak mi brala sestra krev a asi mi napíchla nějaký nerv :( kurňa dost to bolí, v určitých polohách ruky jako kdyby mě tam někdo bodal jehlou. No tak snad to taky povolí. :nevim: Bych se z toho picla.

Holčiny, krásný den a ať vám všem, co máte před sebou kontroly, to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
14.10.13 09:07

@Nikohlava Ahojky, no tak to taky moc držím palce :) To já teprve 21. začnu brát proveru, abych to vůbec dostala a pak píchat fostimon, takže cca na 10.11. vychází první IUI. Moc bych si přála, aby nám to vyšlo hned na poprvé. Ale bojím se, že mi to zkazí ten velký stres, který v práci dlouhodobě mám :nevim: Doktorka chválila, že máme výsledky na jedničku, ale o to je to divnější, že ještě žádné děti nemám :-/ Vyprávěla jsem jí, co se u nás děje v práci a ona říkala, že to tim stresem prostě je no :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
14.10.13 09:09

Holky, tak to prošlo, vymyslela jsem si story, jak mám velké cysty na vaječníkách a že hrozí, že mi budou muset vzít vaječník a že to furt sledují. Na to moje vedoucí celá vyděšená, že ať si zařídím co potřebuji, že úplně v pohodě :-D. Ona není zlá, jen chce vždycky story, k jakému doktorovi chodíš a já se jí nechci svěřovat s CARem. Takže jsem si musela todle vymyslet a teď můžu k doktorovi třeba každý den :-).

Nikohlavo, já jdu dnes v 15:15 hodin, možná se potkáme :-).

Jinak, všem moc děkuji za držení palců, doufám, že to bude alespoň lepší když ne ideální. Pokud by to bylo ideální, tak snad ve středu OPU. Ale nechci předbíhat. Pokud by o trochu vyrostly, tak bych vyžebrala ještě na dnešek a zítřek Merional a pak by se vidělo ve středu. Vyloženě bych je asi prosila na kolenou, aby mi ho dali :-).

• Citovat
  • Upravit
198
14.10.13 09:38

@Mjau, fragollinna, myslím na vás, holky! Doufám, že folíky rostou.
Já jsem se vrátila právě teď. Mám rozpis na krátkej protokol a pořídila jsem si pero. Po pravdě, zkoušela jsem diskutovat, že se to určitě naučím i sama míchat na injekce, ale moc se se mnou nebavili. MUDr. Koryntová říkala, že ty normální injekce jsou spíš na píchání do svalu a to bychom si prý samy píchat neměly 8o No, spíš se asi kryjou, abych si něco náhodou neudělala :D Nevadí, pera mi rozhodně vyhovují víc a 2.000,– navíc není až zas taková pálka. Jinak jsem zjistila, že Koryntová je úplně někdo jiný!!! Myslela jsem, že je to ta copatá blondýna, ale tohle byla zralá, tmavovlasá, příjemná ženská!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
14.10.13 09:40

@Liskynka, měli bychom se stěhovat na jihozápad od Prahy. Není to zas tak daleko od letiště a je to blízko do jižních Čech, kde mám rodiče. Ale protahuje se to, měli jsme se stěhovat už teď na podzim :,( A jak ty seš jinak na tom? Čekáš, jestli se zadařilo IUI? Mám v tom trochu zmatek, jak je nás tu víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
14.10.13 09:46

@nightgirl, dej vědět, jak jsi dopadla!
@petruska131, jj, stres je sviňa. Kdyby se tak na to člověk dokázal podívat z nadhledu! Zjistil by, jak je to všechno malicherný a že jsou na světě daleko důležitější věci! Jenže my se halt patláme v tom svým bahýnku tady dole na zemi a trápíme se kvůli blbostem…
Holky, nezkoušely jste psychologa? Třeba by třetí nezúčastněná osoba pomohla. Nebo na zklidnění zkusit autogenní trénink?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
14.10.13 09:48

Ahoj Gabulko, tak to je perfektní, že krátký protokol :-). A kdy začínáš píchat? Už dnes?
Nechci rozporovat to, co tvrdí lékař, ale i na krabičce i v příbalovém letáku u Fostimonu/Merionalu je napsáno, že povolují i. m. aplikaci (do svalu) nebo s. c. aplikaci (do podkoží). I sestra mi to tam vždy píchá do podkoží, sice do zadku, ale dělá mi na zadku tu kožní řasu, takže do svalu to není v žádném případě.
Každopádně je dobře, že máš to, co vyhovuje tobě a je fakt, že 2.000 navíc není taková pálka :-).
A kdy jdeš na kontrolu jak folikuly rostou? :-)

• Citovat
  • Upravit
1790
14.10.13 09:48
@Gabullka píše:
@Mjau, fragollinna, myslím na vás, holky! Doufám, že folíky rostou.
Já jsem se vrátila právě teď. Mám rozpis na krátkej protokol a pořídila jsem si pero. Po pravdě, zkoušela jsem diskutovat, že se to určitě naučím i sama míchat na injekce, ale moc se se mnou nebavili. MUDr. Koryntová říkala, že ty normální injekce jsou spíš na píchání do svalu a to bychom si prý samy píchat neměly 8o No, spíš se asi kryjou, abych si něco náhodou neudělala :D Nevadí, pera mi rozhodně vyhovují víc a 2.000,– navíc není až zas taková pálka. Jinak jsem zjistila, že Koryntová je úplně někdo jiný!!! Myslela jsem, že je to ta copatá blondýna, ale tohle byla zralá, tmavovlasá, příjemná ženská!

ahoj, no já tam za chvíli vyrážím, mám to kousek. No mě to bylo divný, že by Koryntový narostly copy :mrgreen: :mrgreen: ale blondýna dřív byla :lol: Mě dělala v červnu ET, je moc hodná, ikdyž náladová. Tak hlavně že je profík, né jako Rožnice, ta je taky moc fajn, ale na prd :zed: Nejlepší byl stejně Mára!
S tím pícháním to je zajímavý, jinej dr. s tím problém nemá :think: vždyť se to může i do podkoží!

Příspěvek upraven 14.10.13 v 09:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
14.10.13 09:50

Gabulko, já občas chodím na individuální psychoterapie, prostě občas potřebuji pomoc a nestydím se za to. Pomáhá mi to vyhnat z hlavy myšlenky, které jsou v rozporu s mým skutečným prožitkem.

• Citovat
  • Upravit
fragollinna
14.10.13 09:52

Já Koryntovou neznám. Jsem zvědavá jaký lékař tam bude dnes odpoledne. Doufám, že ne Rožnice, jinak jí asi odstřelím :cert:.
Mjau, držím ti palce! :-)

• Citovat
  • Upravit
1790
14.10.13 09:55
@fragollinna píše:
Já Koryntovou neznám. Jsem zvědavá jaký lékař tam bude dnes odpoledne. Doufám, že ne Rožnice, jinak jí asi odstřelím :cert:.
Mjau, držím ti palce! :-)

děkuju :hug: já tobě taky :palec: Já se vždy ptám, kdo tam bude anebo chci rovnou k Bláhový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.