CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22894
14.10.13 09:59

Holky uplne se klepu!!!rano jsem si delala test, nyla tam po chvily 1carka, tak jsem ani necekala a hodila to do kose a ted mi to nedalo jdu se juknout a je tam druha slabsi, uolne mi snad vyskoci srdce..ale radsi se nechci radovat, buhvi po jaky dobe ti tam vybehlo a prece je to pak neplatne.. :cert: zitra delam dalsi..neverim tomu, ze by me potkalo takovy stesti hned na poprve..co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
14.10.13 10:06

Ty vado holky, já se fakt začínám bát :-D My chodíme k Rožníčkový a já sem zatím nadšená. Jinak já se taky nestydím za to, že jsem už taky byla u psychiatričky a beru cca tři měsíce AD. A to vše z tý práce mojí :-( Akorát, že jsem tak trošku v patový situaci, že si ani nemůžu hledat jinou práci, když se snažíme o to mimčo. :-/ Byl by to risk. A tady u nás na severu ani žádná práce není :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
14.10.13 10:09

Zatim nic moc, ale neco tam je..doufam, ze to neni falesny vysledek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
14.10.13 10:12

@lucynka25 jéééé :-) no tak to je jasný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
14.10.13 10:19

@petruska131 bojim se, ze tomje falesny poplach, jednou uz jsem taky mela ducha a ms prisla a bylo po vsem..bojim bojim, uf do patku se budu nervovat..zitrw se testnu znova a to mam jeste k tomu jen pepino test..
Jinak ja s roznickovou byla taky moc spokojena, kazdy ma asinjiny predstavy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
14.10.13 10:30

@lucynka25 já ale věřím, že tohle falešný poplach není :-) Už bych chtěla být taky v této fázi :-) Já začínám od příštího týdne s proverou a pak teprve injekce…takže to je ještě tak skoro měsíc :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
14.10.13 10:32

@lucynka25 Luci, a ty jsi měla první iui? A jaký jste měli výsledky ze všech vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
14.10.13 10:40

@lucynka25 To je jasné, krásná čárka :-) Zítra dej vědět, jak dopadl druhý test, ale určitě už bude mnohem viditelnější :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
14.10.13 10:52

Petrusko, já jsem z Rožníčkový byla taky nadšená, ale vždy mi přišlo divný, že jsem během 5ti minut vypakovaná. No a pak jsem byla u docenta Řežábka a prostě to se nedá srovnávat. Rožníčková je pískle, měla by začínat na ambulantní gyndě, tam nemá tolik co zkazit.

Lucynko, no vypadá to krásně a nadějně :-). Je sice slaboučká, ale je tam, to je přece nejdůležitější! A jestli se netestuješ brzo, tak je to prostě super :-). Závidím, ale moc přeju!

• Citovat
  • Upravit
22894
14.10.13 11:00

Holky fakt myslite, ze to tam je? i kdy tam hned tan2.nebyla?
Ja jsem uplne v poradku-pruchodnost, zlaza, hormony a choroby a manzel je tesne pod normou ve spermiigramu, ted pri iui jich mel 14.mil.,jediny asi problem, ze mam strasnej stres v praci..
Jsem 12.den po iui, uz jsem mela test 8.den a byla tam/ a dnes toto..ale jak rikam, az po tom, co jsem ho vytahla z kose..
A bylamjsem na iui poprve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
14.10.13 11:09

@lucynka25, jestli jsi už 12. den po IUI, tak bych řekla, že je hodně velká naděje, že se pokus vydařil! Moc ti to přeju!!! Asi budeš mezi námi první vlaštovka :D
fragollinna, no vidíš, každej doktor má asi fakt jinej přístup. Mně dali krátkej protokol, protože jsem prý už stará :oops: Tak teď čekám, kdy to dostanu, a první injekci si mám píchnout druhý den cyklu. Doufám, že se mi tetka červená o něco zpozdí. Na přespříští víkend mám naplánovanou jízdu se cvičením a relaxem, tak abych to ještě nemusela rušit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
14.10.13 11:22

Holky diky moc za podporu :hug: doufam, ze tam zitra jeste bude a bude silnejsi..fuj, to jsou jeste vetsi nervy nez kdyz bych se testovala az kdyz jsem mela asi v patek, to bych vedela hned jestlimjo ci ne, ted musim jen doufam, ze to tam je a neopusti me to..verim, ze kazdou z nas to driv nebo pozdeji potka a kdyz se takhle podporujeme, tak se lepe ceka na vysledky :D urcite nam to vsem vyjde :pankac: jdu do prace, tak zati pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
14.10.13 11:39

Gabulko, asi ano, každý má jiný přístup. Zase krátký protokol je lepší, že celý ten proces je rychlejší :-). Doufám tedy také, že se ti menstruace zpozdí, aby jsi mohla vyrazit na víkend se cvičením :-). Copak cvičíš?
Mě bolí břicho jak čert + do toho mám hrozný výtok, že musím mít i intimku. Doufám, že to je dobré znamení :-).

• Citovat
  • Upravit
14927
14.10.13 11:49

@lucynka25 moc ti držím palce at je to ono :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
14.10.13 12:26

@lucynka25 Tak to jsme na tom naprosto stejně :-) Akorát u přítele spermiogram chválili… Tak kéž by nám to taky vyšlo na poprvé :-) A o stresu v práci ani nemluvím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.