Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky uplne se klepu!!!rano jsem si delala test, nyla tam po chvily 1carka, tak jsem ani necekala a hodila to do kose a ted mi to nedalo jdu se juknout a je tam druha slabsi, uolne mi snad vyskoci srdce..ale radsi se nechci radovat, buhvi po jaky dobe ti tam vybehlo a prece je to pak neplatne..
zitra delam dalsi..neverim tomu, ze by me potkalo takovy stesti hned na poprve..co myslite?
Ty vado holky, já se fakt začínám bát
My chodíme k Rožníčkový a já sem zatím nadšená. Jinak já se taky nestydím za to, že jsem už taky byla u psychiatričky a beru cca tři měsíce AD. A to vše z tý práce mojí
Akorát, že jsem tak trošku v patový situaci, že si ani nemůžu hledat jinou práci, když se snažíme o to mimčo. :-/ Byl by to risk. A tady u nás na severu ani žádná práce není ![]()
Zatim nic moc, ale neco tam je..doufam, ze to neni falesny vysledek ![]()
@petruska131 bojim se, ze tomje falesny poplach, jednou uz jsem taky mela ducha a ms prisla a bylo po vsem..bojim bojim, uf do patku se budu nervovat..zitrw se testnu znova a to mam jeste k tomu jen pepino test..
Jinak ja s roznickovou byla taky moc spokojena, kazdy ma asinjiny predstavy ![]()
@lucynka25 já ale věřím, že tohle falešný poplach není
Už bych chtěla být taky v této fázi
Já začínám od příštího týdne s proverou a pak teprve injekce…takže to je ještě tak skoro měsíc :-/
@lucynka25 Luci, a ty jsi měla první iui? A jaký jste měli výsledky ze všech vyšetření?
@lucynka25 To je jasné, krásná čárka
Zítra dej vědět, jak dopadl druhý test, ale určitě už bude mnohem viditelnější
![]()
Petrusko, já jsem z Rožníčkový byla taky nadšená, ale vždy mi přišlo divný, že jsem během 5ti minut vypakovaná. No a pak jsem byla u docenta Řežábka a prostě to se nedá srovnávat. Rožníčková je pískle, měla by začínat na ambulantní gyndě, tam nemá tolik co zkazit.
Lucynko, no vypadá to krásně a nadějně
. Je sice slaboučká, ale je tam, to je přece nejdůležitější! A jestli se netestuješ brzo, tak je to prostě super
. Závidím, ale moc přeju!
Holky fakt myslite, ze to tam je? i kdy tam hned tan2.nebyla?
Ja jsem uplne v poradku-pruchodnost, zlaza, hormony a choroby a manzel je tesne pod normou ve spermiigramu, ted pri iui jich mel 14.mil.,jediny asi problem, ze mam strasnej stres v praci..
Jsem 12.den po iui, uz jsem mela test 8.den a byla tam/ a dnes toto..ale jak rikam, az po tom, co jsem ho vytahla z kose..
A bylamjsem na iui poprve..
@lucynka25, jestli jsi už 12. den po IUI, tak bych řekla, že je hodně velká naděje, že se pokus vydařil! Moc ti to přeju!!! Asi budeš mezi námi první vlaštovka ![]()
fragollinna, no vidíš, každej doktor má asi fakt jinej přístup. Mně dali krátkej protokol, protože jsem prý už stará
Tak teď čekám, kdy to dostanu, a první injekci si mám píchnout druhý den cyklu. Doufám, že se mi tetka červená o něco zpozdí. Na přespříští víkend mám naplánovanou jízdu se cvičením a relaxem, tak abych to ještě nemusela rušit…
Holky diky moc za podporu
doufam, ze tam zitra jeste bude a bude silnejsi..fuj, to jsou jeste vetsi nervy nez kdyz bych se testovala az kdyz jsem mela asi v patek, to bych vedela hned jestlimjo ci ne, ted musim jen doufam, ze to tam je a neopusti me to..verim, ze kazdou z nas to driv nebo pozdeji potka a kdyz se takhle podporujeme, tak se lepe ceka na vysledky
urcite nam to vsem vyjde
jdu do prace, tak zati pa
Gabulko, asi ano, každý má jiný přístup. Zase krátký protokol je lepší, že celý ten proces je rychlejší
. Doufám tedy také, že se ti menstruace zpozdí, aby jsi mohla vyrazit na víkend se cvičením
. Copak cvičíš?
Mě bolí břicho jak čert + do toho mám hrozný výtok, že musím mít i intimku. Doufám, že to je dobré znamení
.
@lucynka25 Tak to jsme na tom naprosto stejně
Akorát u přítele spermiogram chválili… Tak kéž by nám to taky vyšlo na poprvé
A o stresu v práci ani nemluvím ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.