Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lucynka25 Tak to je krásné, určitě tam budou zítra // opět
Mě už klasicky bolí břicho a mám doslova žravou klasika před MS, takže test dělat nebudu, byla bych zbytečné zklamaná
@nightgirl jak píšeš oni vědí co dělají nemusíš se bát bude to vše v pořádku ![]()
@Mjau já ti moc děkuju ![]()
@Radkkaa nevzdavej to! Me taky zaclo pobolivat bricho
no uvidime, ja se testnu znova zitra, snad tam jeste budou // a silnejsi.No obe uvidime, jsou to nervy
drzim pesti!
Určitě to ještě nevzdávám holky, přeci jen ještě 2,3 dny tak se uvidí @lucynka25 děkuji také držím Pěsti kdyby nám to vyšlo tak nastejno, to by byla paráda vid ![]()
@Radkkaa děkuji ![]()
@katkalaila snad máš pravdu. Musím věřit a doufat, v tuto chvíli člověku stejně nic jiného nezbyde ![]()
@lucynka25 budou, věř tomu. Moc držím palce ![]()
@petruska131 držím palce, to vyjde!!!
@nightgirl to určitě.-) neboj se kočko bude to vše v pořádku
@Radkkaa to jo, to by bylo super, aspon by jsme si psaly co a jak se deje ![]()
A treba i spolu rodily a prervavaly se
z celyho
nam to preju a i ostatnim holcinam, byt mama je ten nejvetsi dar ze vsech ![]()
@nightgirl ale prosím tě.-)))
od čeho tady jsme kočko.-) aby jsme tě uchlácholily,, když ti není dobře a když se cítíš skvěle tak aby jsi to sdílela s námy ne.-))
co já bych bez vás dělala.)
Ahoj holky, tak jsem zpět z kontroly vše dopadlo na výbornou
Ve středu na OPU
Jinak dnes jsem měla dr nějakou ukrajinku a hrůza… A jak se máte? @fragollinna a jak ty jsi dopadla??
@petruska131 Tak ti držím moc pěstičky a děkuji Ti moc!!!
@karkalaila děkuji ti moc a neznáš tu dr tmavovláska nakrátko a ruku podává jak leklá ryba…
@Nikohlava Já tuhle měla u toho vyšetření vejcovodů. Rozumněla jsem jí jen poglavní styk
Víc nic. Je to ale pěkně na prd, protože člověk se tam potřebuje domluvit na důležitých věcech, ale když si pak s doktorkou nerozumíš, tak je to celkem problém :-/
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.