Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Fragollinna, děkuji, asi to tak uděláme ![]()
Jinak nevím, co se mi to rozhodilo. Dneska ráno jsme měli s manželem hezkou chvilku a trochu krvácím. Místo špinění. Tak ještě počkám, jestli to není třeba z toho styku. Občas to bohužel mívám :-/ To víš, přeci jen se teď člověk pořád hlídá ![]()
@nightgirl Hm, já s krvácením po sexu zkušenosti nemám. Takže nedokážu posoudit. Je ale pravděpodobné, že to bude po styku
. Já to chápu, člověk se hlídá furt
.
Já jak to celé prožívám bez manžela, tak mi je hrozně smutno. Tak moc bych ho chtěla mít u sebe, hned by se to všechno zvládalo lépe.
Jinak holky, říkám si, jestli je reálné, abych už ve čtvrtek šla do práce když jdu ve středu na OPU. I když, asi si vezmu dovolenou, abych si odpočinula. No nevím, co myslíte? ![]()
Fragollinna no já bohužel ano, prý mám něco citlivého a teď ty hormony mi asi taky nepřidají. Ale už si připadám jako blázen ![]()
Chápu tě, bez manžela je to takové složitější, ale to se zvládne
A dovolenou bych si být tebou vzala. Odpočinek neuškodí ![]()
@Radkkaa drzim ti moc palce, ja urcite dneska zas nebudu moc usnout a rano az se zacne rozednivat uz budu testovat, at uz je aspon patek! Manzel na to nejak nereaguje dokud to nebude stopro, pry takhle plasim ob mesic, drzoun
jenze ted tam jsou skoro //,ale neni divny, ze me poboliva to bricho? drzim ti moc palce, rano hned napis co a jak ![]()
Teda holky, doufám, že folikulky rostou, když mě podbřišek pobolívá. A teda ty hormony nic moc. Mám návaly ![]()
Děkuji holky budu to štěstí na zítra potřebovat
@lucynka25 možná ani nebudu muset testovat podle břicha to dostanu zítra
ty se neboj na začátku těhu prý podbřišek také pobolivá
@nightgirl ať to pěkně zvládaš
a není ti moc špatně
folìci určitě pěkně porostou
@Radkkaa děkuju moc. No zatím teda mi fakt dávají zabrat. Až takové jsem to nečekala, tak uvidíme ![]()
určitě budeš testovat
a bude tam krásná dálnice ![]()
Tak dálnice nebude, už sem začala špinit, docela dost
Jsem v práci, chce se mi brečet, ale nemůžu jelikož máme hosty.Jsem naštvaná, vzteklá, smutná… Vždyť to znáte..
@Radkkaa
znám to drahoušku drž se. Věřím, že je to na pytel, protože doufáme, že když ty spermíci špatně projdou děložním hrdlem sami od sebe. Doufáme v lékařskou pomoc
neboj určitě se zadaří. Počkej až začnu šílet já v Listopadu
to bude rachot
@Radkkaa to mě moc mrzí. Ale nezoufej, příště se to určitě povede, myslím na tebe ![]()
@Radkkaa jezis,to me moc mrzi
znam to moc dobre, jsou to hrozny myslenky a pocity
ale nebud smutna, priste se povede urcite..!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@nightgirl V tu sobotu to můžeš píchnout o 3 hodinky dříve. je tam tolerance +/- 3 hodiny
. Mě to taky občas vyšlo, že jsem to píchla až později
. Nevím, od kolika tu akci máte, ale myslím, že když to píchneš v 7 večer, tak se nic nestane
.
@Radkkaa Moc děkuji, dorostly úplně nádherně. Zítra určitě testní, budu držet palce v pozitivní výsledek