CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fragollinna
15.10.13 09:42

@nightgirl V tu sobotu to můžeš píchnout o 3 hodinky dříve. je tam tolerance +/- 3 hodiny :-). Mě to taky občas vyšlo, že jsem to píchla až později :-). Nevím, od kolika tu akci máte, ale myslím, že když to píchneš v 7 večer, tak se nic nestane :-).

@Radkkaa Moc děkuji, dorostly úplně nádherně. Zítra určitě testní, budu držet palce v pozitivní výsledek :-)

• Citovat
  • Upravit
331
15.10.13 10:15

Fragollinna, děkuji, asi to tak uděláme :-)

Jinak nevím, co se mi to rozhodilo. Dneska ráno jsme měli s manželem hezkou chvilku a trochu krvácím. Místo špinění. Tak ještě počkám, jestli to není třeba z toho styku. Občas to bohužel mívám :-/ To víš, přeci jen se teď člověk pořád hlídá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
15.10.13 10:21

@nightgirl Hm, já s krvácením po sexu zkušenosti nemám. Takže nedokážu posoudit. Je ale pravděpodobné, že to bude po styku :-). Já to chápu, člověk se hlídá furt :-).
Já jak to celé prožívám bez manžela, tak mi je hrozně smutno. Tak moc bych ho chtěla mít u sebe, hned by se to všechno zvládalo lépe.

• Citovat
  • Upravit
fragollinna
15.10.13 10:22

Jinak holky, říkám si, jestli je reálné, abych už ve čtvrtek šla do práce když jdu ve středu na OPU. I když, asi si vezmu dovolenou, abych si odpočinula. No nevím, co myslíte? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
331
15.10.13 10:25

Fragollinna no já bohužel ano, prý mám něco citlivého a teď ty hormony mi asi taky nepřidají. Ale už si připadám jako blázen :-D
Chápu tě, bez manžela je to takové složitější, ale to se zvládne :hug: A dovolenou bych si být tebou vzala. Odpočinek neuškodí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
15.10.13 11:59

@Radkkaa drzim ti moc palce, ja urcite dneska zas nebudu moc usnout a rano az se zacne rozednivat uz budu testovat, at uz je aspon patek! Manzel na to nejak nereaguje dokud to nebude stopro, pry takhle plasim ob mesic, drzoun :lol: jenze ted tam jsou skoro //,ale neni divny, ze me poboliva to bricho? drzim ti moc palce, rano hned napis co a jak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
15.10.13 15:38

Teda holky, doufám, že folikulky rostou, když mě podbřišek pobolívá. A teda ty hormony nic moc. Mám návaly :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
15.10.13 16:09

Děkuji holky budu to štěstí na zítra potřebovat
@lucynka25 možná ani nebudu muset testovat podle břicha to dostanu zítra :( ty se neboj na začátku těhu prý podbřišek také pobolivá
@nightgirl ať to pěkně zvládaš :palec: a není ti moc špatně :-) folìci určitě pěkně porostou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
15.10.13 16:27

@Radkkaa děkuju moc. No zatím teda mi fakt dávají zabrat. Až takové jsem to nečekala, tak uvidíme :-)
určitě budeš testovat :hug: a bude tam krásná dálnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
15.10.13 17:43

Tak dálnice nebude, už sem začala špinit, docela dost :( Jsem v práci, chce se mi brečet, ale nemůžu jelikož máme hosty.Jsem naštvaná, vzteklá, smutná… Vždyť to znáte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
15.10.13 17:50

@Radkkaa :hug: :hug: :srdce: :srdce: znám to drahoušku drž se. Věřím, že je to na pytel, protože doufáme, že když ty spermíci špatně projdou děložním hrdlem sami od sebe. Doufáme v lékařskou pomoc :hug: :hug: neboj určitě se zadaří. Počkej až začnu šílet já v Listopadu :nevim: :nevim: to bude rachot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
15.10.13 17:53

@Radkkaa to mě moc mrzí drs se kočko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
15.10.13 18:23

@Radkkaa ach jo :-( to je mi moc líto :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
15.10.13 21:18

@Radkkaa to mě moc mrzí. Ale nezoufej, příště se to určitě povede, myslím na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
15.10.13 21:39

@Radkkaa jezis,to me moc mrzi :hug: znam to moc dobre, jsou to hrozny myslenky a pocity :,( :,( :,( ale nebud smutna, priste se povede urcite..!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.