CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fragollinna
14.10.13 21:57

@lucynka25 Děkuji moc :-). Snad to vše dobře dopadne.

Katkalailo, měla jsi bolesti po OPU?

• Citovat
  • Upravit
815
14.10.13 22:11

@fragollinna a vlasy mám málo pod ramena a barva něco mezi špinavou blond a trocha hnědá :-) Už se těším… Jinak z minulých Opu jsem měla trochu bolesti… Ale neboj dá se to zvládnout a když ne dají čípek proti bolesti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
14.10.13 22:17
@fragollinna píše:
Holky, narostly, bože, děkuji všem, že narostly. Jsou prostě ideální, všechny 18 - 19 mm, některý i 20mm :-). Ve středu jdu na OPU, teď už jsem si píchla i Pregnyl. Mám prostě velkou radost :-).
Do toho jsem zvládla vyřešit spoustu věcí, stavební úřad a ještě jsem uvařila plněné papriky a dýňové rizoto :-).

Jupi, ja to vedela :-) super, moc moc ti to preju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
14.10.13 22:36

@petruska131 Moc děkuji :-) Taky ti moc držím palečky, aby ses dočkala co nejdříve :-)

• Citovat
  • Upravit
22892
15.10.13 06:02

Od 5h jsem vzhuru, uz jsem se nemohla dockat dal :D siho testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22892
15.10.13 06:07

Horni je ze vcera a dolni dnes :D
holky asi to tam fakt je! :pankac: jeste se bojim radovat, ale srdicko mi stestim :dance:poskakuje. Pockam do patku, budu se testovat kazdy den a v patek bych zavolala do caru, ze je to tam, aby mi to potvrdili. Pristi tyden ve ct bych sla na uz.Tak mi drzte palce, at se to nepokazi. Bojim bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22892
15.10.13 06:12

@Radkkaa tak co, budes testovat zitra? me vcera taky bolel podbrisek jakoby mela prijit ms a dnes mam uz viditelnejsi carku, jen se bojim, aby se necco nepokazilo, ale to stejne neovlivnim..uplne se budu radovat, az tam bude poradna dalnice :pankac: a dnes uz me taky stoucha v brise, ach jo to jsou nervy..ale snad je to normalni? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
15.10.13 08:38

@lucynka25 No paráááda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
15.10.13 08:48

Noooo vida vypada to skvele :potlesk: @lucynka25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
15.10.13 08:53

Holky jak sihate porad psat…jsem rada, ze jsem vas konecne docetla.No joo u vas se aspon neco deje, proto si mate o cem psat :palec: ale me se zatim nic nedeje :( tedy pokud se do nedele na testu neukazou // z te nasi polaparoskopicke vasni :oops: 4den po zakroku ovulka :)..vsem vam moc drzim palecky at v silicich tt, nebo pichani jehlicek.jste sikulky :potlesk: :hug: jinak ja budu v po v CARu 8.15h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
15.10.13 09:06

@lucynka25 vypadá to krásně, určitě to tam je :potlesk:

Fragollinna, tak to mám velkou radost, super, jen tak dál :-) Já jsem zvědavá na pondělní UZ, snad taky porostou. Dneska další injekce a i když je nesnáším, tak se snad na ní i těším :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
15.10.13 09:08

@nightgirl Já to měla s těma injekcema stejně. Nesnáším je, ale na každou jsem se normálně těšila až si jí zase ďobnu :-). V kolik hodin to pícháš? Určitě porostou, hlavně nemyslet na nic špatného :-).

• Citovat
  • Upravit
331
15.10.13 09:25

Fragollinna píchám kolem deváté večer. Včera jsem se totiž domů dřív nedostala, takže to tak vyšlo. Akorát to bude zajímavé píchat to v sobotu, to máme akci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
15.10.13 09:35

Fragollinna :potlesk: Krásně dorostly gratuluji to je paráda :potlesk:

@lucynka25 Ničeho se neboj, určitě je to tam to je super, přeji ať čárka krásně sílí :)
Chtěla jsem testovat už dnes, jak tě tak pozoruju, ale ráno jsem se vzbudila kapeník u nosu do toho kašel a bolest hlavy, tak jsem ležela co nejdéle ani se mi nechtělo vstávat tak to nechám za zíta, ale jsem nervózní na jednu stranu si řikám do třetice všeho nejlepší, na druhou si řikám, že to zas nevyjde uvidím zítra testnu a ráno hned písnu jak to vypadá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
15.10.13 09:39

@Radkkaa držím pěsti, zítra ráno testni a určitě to tam bude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.