CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14927
14.10.13 20:12

@Mjau hmm tak to je ona ach jo tu už potkat nechci hhh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
14.10.13 20:22

@Mjau Tak to já jsem u Rožníčkový vždycky tak 20 minut :-) Mě vše vysvětlí, baví se se mnou o tom, na co se zeptám…no je to asi fakt o tom, jakou má ten den náladu nebo nevim :-) Já si zatím nemůžu stěžovat :-) A ten Řežábek vypadá jak? Není to takový malý, prošedivělý pán?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
14.10.13 20:24

@petruska131 jj přesně tak.-)) malý starší pán šedé vlasy.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
14.10.13 20:24

Holky, já tu Rožníčkovou nechci potkat tak kyselou, jak popisujete :-D Já sem si jí tak oblíbila, že teď nevěřím vlastním očím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
14.10.13 20:26

@katkalaila Tak ten se na mě usmíval taky :-) Musel tý rusce říct, ať uhne, že to dělá blbě a tu průchodnost mi dělal on. Pak mě s úsměvem chválil a pak si se mnou a s přítelem vyprávěl na chodbě :-) Moc příjemný člověk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
14.10.13 20:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
14.10.13 20:36
@petruska131 píše:
@katkalaila Tak ten se na mě usmíval taky :-) Musel tý rusce říct, ať uhne, že to dělá blbě a tu průchodnost mi dělal on. Pak mě s úsměvem chválil a pak si se mnou a s přítelem vyprávěl na chodbě :-) Moc příjemný člověk :)

no vidiš i my pacientky jim nesedneme každá… Ono ale mít vedle sebe Řežábka při výkonu, tak se klepe každá doktorka si myslim a pak to třeba dělá blbě :zed:
Jak se sedí v té pidi čekárničce před punkcí nebo ET, tak je ze sálku vše slyšet a minule jsem tam právě slyšela, jak řiká dr., co dělala punkci, ať jde na stranu, že jí to vůbec nejde, chudák ta holka, zrovna jí to dělali bez narkozy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
14.10.13 20:39

@Mjau no tak to jsem měla štěstí že jsem šla první.-)) a pak jsem se vzbudila až na pokoji hh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
14.10.13 20:46
@katkalaila píše:
@Mjau no tak to jsem měla štěstí že jsem šla první.-)) a pak jsem se vzbudila až na pokoji hh

tojo, mě tohle vžycky hrozně nervuje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
14.10.13 21:00

Holky mám opět dotaz.. Píchla jsem si Pregnyl do stehne a jak jsem vyndala jehlu tak opět velká louže v krvi a mám strach, že v těle mi nezůstal co myslíte? Předem moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
14.10.13 21:12

Holky, narostly, bože, děkuji všem, že narostly. Jsou prostě ideální, všechny 18 - 19 mm, některý i 20mm :-). Ve středu jdu na OPU, teď už jsem si píchla i Pregnyl. Mám prostě velkou radost :-).
Do toho jsem zvládla vyřešit spoustu věcí, stavební úřad a ještě jsem uvařila plněné papriky a dýňové rizoto :-).

• Citovat
  • Upravit
815
14.10.13 21:17

@frafollinna ahojínek, tak to se tam potkáme :-) a moc gratuluji!! u koho jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
14.10.13 21:20

To se tam uvidíme no :-). Já byla u takové černovlasé, vlasy po ramena, střední věk. Nevím, jak se jmenuje :-)

• Citovat
  • Upravit
815
14.10.13 21:24

@fragollinna a byla jsi u kartotéky a nebo naproti? Prosím tě jak vypadáš? nepotkaly jsme se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
14.10.13 21:25

A v kolik jsi píchala Pregnyl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.