Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mjau Tak to já jsem u Rožníčkový vždycky tak 20 minut
Mě vše vysvětlí, baví se se mnou o tom, na co se zeptám…no je to asi fakt o tom, jakou má ten den náladu nebo nevim
Já si zatím nemůžu stěžovat
A ten Řežábek vypadá jak? Není to takový malý, prošedivělý pán?
@petruska131 jj přesně tak.-)) malý starší pán šedé vlasy.-)
Holky, já tu Rožníčkovou nechci potkat tak kyselou, jak popisujete
Já sem si jí tak oblíbila, že teď nevěřím vlastním očím ![]()
@katkalaila Tak ten se na mě usmíval taky
Musel tý rusce říct, ať uhne, že to dělá blbě a tu průchodnost mi dělal on. Pak mě s úsměvem chválil a pak si se mnou a s přítelem vyprávěl na chodbě
Moc příjemný člověk ![]()
@petruska131 píše:
@katkalaila Tak ten se na mě usmíval takyMusel tý rusce říct, ať uhne, že to dělá blbě a tu průchodnost mi dělal on. Pak mě s úsměvem chválil a pak si se mnou a s přítelem vyprávěl na chodbě
Moc příjemný člověk
no vidiš i my pacientky jim nesedneme každá… Ono ale mít vedle sebe Řežábka při výkonu, tak se klepe každá doktorka si myslim a pak to třeba dělá blbě ![]()
Jak se sedí v té pidi čekárničce před punkcí nebo ET, tak je ze sálku vše slyšet a minule jsem tam právě slyšela, jak řiká dr., co dělala punkci, ať jde na stranu, že jí to vůbec nejde, chudák ta holka, zrovna jí to dělali bez narkozy ![]()
@Mjau no tak to jsem měla štěstí že jsem šla první.-)) a pak jsem se vzbudila až na pokoji hh
@katkalaila píše:
@Mjau no tak to jsem měla štěstí že jsem šla první.-)) a pak jsem se vzbudila až na pokoji hh
tojo, mě tohle vžycky hrozně nervuje ![]()
Holky mám opět dotaz.. Píchla jsem si Pregnyl do stehne a jak jsem vyndala jehlu tak opět velká louže v krvi a mám strach, že v těle mi nezůstal co myslíte? Předem moc děkuji
Holky, narostly, bože, děkuji všem, že narostly. Jsou prostě ideální, všechny 18 - 19 mm, některý i 20mm
. Ve středu jdu na OPU, teď už jsem si píchla i Pregnyl. Mám prostě velkou radost
.
Do toho jsem zvládla vyřešit spoustu věcí, stavební úřad a ještě jsem uvařila plněné papriky a dýňové rizoto
.
@frafollinna ahojínek, tak to se tam potkáme
a moc gratuluji!! u koho jsi byla?
To se tam uvidíme no
. Já byla u takové černovlasé, vlasy po ramena, střední věk. Nevím, jak se jmenuje ![]()
@fragollinna a byla jsi u kartotéky a nebo naproti? Prosím tě jak vypadáš? nepotkaly jsme se?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.