Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@fragollinna píše:
Holky, narostly, bože, děkuji všem, že narostly. Jsou prostě ideální, všechny 18 - 19 mm, některý i 20mm. Ve středu jdu na OPU, teď už jsem si píchla i Pregnyl. Mám prostě velkou radost
.
Do toho jsem zvládla vyřešit spoustu věcí, stavební úřad a ještě jsem uvařila plněné papriky a dýňové rizoto.
no vidiš ty bláho, to je paráda, moc gratuluju!!!
hele a nedělej mi chutě jo, já mám jen makrelu ![]()
tos byla u mé oblíbené dr. bláhové ![]()
No holky s tou ukrajinkou jste mě teda vyděsily. Já si tam dneska volala na výsledky a právě říkali, že doktorka je viděla a jsou v pohodě, že můžeme píchat. Tak jen doufám, že opravdu bude všechno v pohodě.
Jinak se musím pochlubit. Máme za sebou s manžílkem první píchání
Zvládl to dobře, ale na to, jakého dělal hrdinu, tak se teda klepal jak ratlík
Ach ti chlapi ![]()
Nikohlavo, já myslím, že jsme se nepotkaly, přišla jsem na poslední chvíli, někdy v 15:10 hodin. Byla jsem naproti, ne u kartotéky.
Já píchala Pregnyl ve 21 hodin, v kolik ty? Já ho píchla ale do břicha, bolelo to, ale naštěstí mi takhle krev netekla.
Je zvláštní, že ti takhle tekla krev po aplikaci, ale podle mě pregnyl v těle zůstal. Hlavu vzhůru a pozitivní myšlenky ![]()
@Nikohlava já si taky myslím, že tam zůstal. Nemám s tím sice zkušenosti, ale selským rozumem usuzuji, že když píchneš, tak se ti to hned dostává do oběhu.
Mjau, děkuji moc
. Byla jsem hrozně šťastná, ale nějak jsem to tušila, když mě tak bolel podbřišek
.
Jo, podle mě to byla Bláhová, ta je fajn
.
Náhodou, makrela je super, já jí teda zbožňuju
.
No a to dýňové rizoto, tady je recept a doporučuji
:
http://fresh.iprima.cz/…inou-salveji
@fragollinna já píchala 20:45 h
Mě se to právě stalo i u Fostimonu a říkala jsem to dr a ta říkala, že jsem si nejspíše píchla do nějaké cévky.. Jenže prostě to člověk neovlivní na té noze, tak se moc modlím, aby tam látka zůstala
Tak to jsme se asi nepotkaly.. A jak vypadáš abych tě poznala?? ![]()
@nightgirl to víš je to velká zodpovědnost, se mu nediv
Manžel se klepal u každé, ale máme to doma šikuly ![]()
Nightgirl, gratuluji k první injekci
. Jsi šikovná ty i manžel ![]()
@nightgril děkuji moc já si také myslím, že ano ale víš jak svědomí mě hlodá moc ![]()
No, já vypadám, jak bych se popsala
. Mám asi 182cm, klasika postava, měděno-zrz vlasy po ramena a momentálně červené nehty
.
@fragollinna píše:
Mjau, děkuji moc. Byla jsem hrozně šťastná, ale nějak jsem to tušila, když mě tak bolel podbřišek
.
Jo, podle mě to byla Bláhová, ta je fajn.
Náhodou, makrela je super, já jí teda zbožňuju.
No a to dýňové rizoto, tady je recept a doporučuji:
http://fresh.iprima.cz/…inou-salveji
né, já jí také miluju
díky za receptík, dýni máme taky moc rádi
Máme ještě asi tři obry a už nám asi polezou ušima ![]()
Mě to bolení břicha čeká taky, to holt k tomu patří, taková malinkatá průpravička na těhulení ![]()
Jo a taková technická: nemusíš vypisovat nick, stačí dole ťuknout na @zmínit ![]()
@Mjau aha, no vidíš, to jsem nevěděla, že stačí kliknout na zmínit
. Už si to budu pamatovat
.
Je fakt, že bolení podbřišku k tomu fakt patří, ve výsledku je to dobré znamení
.
Já také dyně miluji, i dýňovou polévku a todle rizoto je fakt mňamka, celkově všechny recepty z prima fresh ![]()
@Nikohlava píše:
Holky mám opět dotaz.. Píchla jsem si Pregnyl do stehne a jak jsem vyndala jehlu tak opět velká louže v krvi a mám strach, že v těle mi nezůstal co myslíte? Předem moc děkuji
Správně by se mělo po vpíchnutí jehly malinkato natáhnout pístem zpět, tak poznáš, žes nenapíchla cévku, jak natáhneš krev, rovnou bys to aplikovala jinam!
Nechceš radši píchat do břišní řasy?
@Mjau Už to mám vše za sebou je to moje třetí IVF a teď se mi to stalo po druhé
ale děkuji moc
@fragollinna Já jsem vysoká 170cm nejsem hubeňour
A jelikož jsem ulítlá na zelenou budu mít zelené tričko s dlouhým rukávem a snad se poznáme ![]()
@fragollinna píše:
Holky, narostly, bože, děkuji všem, že narostly. Jsou prostě ideální, všechny 18 - 19 mm, některý i 20mm. Ve středu jdu na OPU, teď už jsem si píchla i Pregnyl. Mám prostě velkou radost
.
Do toho jsem zvládla vyřešit spoustu věcí, stavební úřad a ještě jsem uvařila plněné papriky a dýňové rizoto.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.