Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@fragollinna tak to se mozna potkame
Poznavacka zelene tricko;-) A ty?
@petruska131 ahojky,,, neboj se všechno dopadne dobře kočko.-) nemysli na nic špatného.-) ![]()
@lucynka25 tak to vypadá velmi nadějně, když si 12 den!!! zítra dej vědět, ať můžeme gratulovat
Držím MOC pěsti ať je tam pořádná dálnice ![]()
Já přišla akorát z uz, dnes tam volali prý dvě holky, co mají pozit.test ![]()
Já opět nereaguju a ještě mi 8 ježků přidali, nicméně to není u mě nic nového pod sluncem, hlavně že tam kuličky sou a to na obou vaječnících
Zatím ten největší má 16mm jinak spíš 12 a menší, takže jdu ve středu na další uz a v sobotu punkce
Jupí, mám hroznou radost
Hlavně že je tam kuliček tak akorát, i dvě pěkný by byli zlatý ![]()
@petruska131 píše:
Ty vado holky, já se fakt začínám bátMy chodíme k Rožníčkový a já sem zatím nadšená. Jinak já se taky nestydím za to, že jsem už taky byla u psychiatričky a beru cca tři měsíce AD. A to vše z tý práce mojí
Akorát, že jsem tak trošku v patový situaci, že si ani nemůžu hledat jinou práci, když se snažíme o to mimčo. :-/ Byl by to risk. A tady u nás na severu ani žádná práce není
To se neboj, ona je jistě skvělá doktorka, věřím, že by si Řežábek pod sebe jen tak někoho nevzal
Každému vyhovuje někdo jiný a je právě super, že tam máme na výběr ![]()
Je moc dobře, že bereš ty léky a netrápíš se. Někdy to holt jinak nejde, není na tom vůbec nic špatného, naopak. Horší je nechat to být, protože stresem se tělo zamořuje toxiny
Stačí to co jíme a dýcháme ![]()
Ahoj holky,
tak jsem si volala do CARu na výsledky, a ty jsou v pořádku, takže můžu píchat!
Takže dneska bude manžel píchat první injekci, tak pokud přežiju, dám zítra vědět, jak to zvládnul ![]()
Vám všem ostatním držím moc a moc pěsti, ať to dobře dopadne.
@Mjau moc gratuluju
![]()
neboj bude jich určitě víc jak dvě.-))
super zprávy
už se těším až se k vám budu zase moc připojit kočky
@katkalaila děkuju
No třásla jsem se jak ratlík, když jsem si tam o ně volala, ale tak snad vědí, co dělají. Říkala jsem jim i o tom špinění a to tomu zřejmě nijak nebrání. Tak uvidíme, co se z toho vyloupne.
@katkalaila děkuju
Posílám ti tady „přes kopec“ (jsem z jižňáku
) pozitivní energii a ať to rychle utíká!!!
@nightgirl super
tak ať píchání pěkně zvládáte
@Mjau paráda ať krásně dál rostou ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.