Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nightgirl píše:
@Liskynka naprosto tě chápu. Ono to nejde, jen tak se hodit do pohody. Sama jsem to zkoušela snad milionkrát. Obdivuju tě, že i přes to všechno se současným přítelem miminko chceš.
Já jsem konečně manžela rozhoupala k tomu, abychom se vrátili zpátky do města odkud pocházíme prakticky oba. Už máme i inzerát na prodej stávajícího bytečku, ale zatím se nikdo neozval. Ze začátku jsem si říkala, že to bude zase nějaké téma od kterého se odpoutám, ale jak je ten inzerát už měsíc venku, tak se ta idea a to nadšení pomalu vytrácí. No snad bude mít brzy někdo zájem, protože jak píšeš, necítím se v momentálním bydlišti dobře. Ráno do práce, večer z práce, zábava jen o víkendech a navíc v „rodišti“, ve Slaném nemám nikoho a upřímně, ani mít nechci.
Za román se neomlouvej, někdy je prostě potřeba se vypovídat, v tvém případě vypsat
od srpna 12 jsme žili všichni v domečku u Petrovo rodiču…na našem jsem málem ruce nechala jen aby jsme byli ve vlastním a měli klid!! Hlavně tam bydlí i P. bratr s manželkou 3 čoklama(všude čůrali, kadili i do bot…atd to je na dlouho)fretkou a další havětí…myslela jsem si, že mimi bude nato tata a prostě blok
on by do města v životě nešel je z vesnice a pro změnu by zešílel on tam kdyby se nemohl pořád v něčem vrtat
no dámy spojme síly at je tu zde co nejdřív samej TT //…máme na to haloween(nebo jak se to píše
)mikuláše a vánoce
![]()
Ahoj holky, tak dneska taky vse v poradku, takze jsem si odvezla rozpis s fostimonem a nekdy kolem 10.11. by bylo IUI ![]()
@lucynka25 tak jsem zkusila Rano test a negativní, což je fajn, že ve mě už nepůsobí pregnyl
. Jinak křeče jsou pryč tak k dr nemusím. Tak teď to hodim za hlavu a budu testovat až tak 16. A ty?
@petruska131 to je dobře, že všechno v pořádku, tak držím palce ![]()
@Liskynka Trochu vim jak ti je, já se stěhovala z Prahy na vesnici za mužem, dokud jsme stavěli barák tak to šlo, ale pak, sami 2 v baráku žádný kamarádi vše mi zůstalo v Praze…Můj nejlepší kamoš byl pes
Ale naštěstí sem měla vedle ve vesnici sestřenku, s kterou si moc dobře rozumím, ale bez ní si to moc představit neumím
Takže tě chápu jak se cítíš, už sem tu 4 rokem poznala jsem pár fajn holek, takže jediná rada chodit hodně mezi lidi od obchodu do parku a snažit se seznámit… jinak je to k zbláznění. Tak se drž až je brzo lépe ![]()
@Radkkaa to jsi měla štěstí, že ses s někým seznámila. Já ani nějak nemám kdy a upřímně, vlastně ani nemám zájem. Táhne mě to zpátky, prostě to nejde být jinde. Tak jak říkám, snad se brzy podaří ten prodej uskutečnit. Bohužel nejdříve musíme prodat a pak teprve kupovat. Jinak bych to řešila hned teď.
@Radkkaa tak to jsem rada, ze mas taky /,myslela jsem, ze tam je ten pregnyl dele..no asi taky nejak tak
jinak ja mam teda uz asi 3.den dost silny vytok, ze musim mit intimku..tohle teda neznam
a pochybuju, ze je to z toho utrouse, to je mala kulicka a tohle mi prijde vic
nevim proc
nebo jestli to je ten utrous, ale proc teda minule 3mes, co jsem ho mela nic?
Ahoj holky, tak jsem se vrátila od Apolináře. Folikuly furt stejný, nevyrostly ani o píď, stále mají 9 - 10mm, což je hrozně málo.
Nabrali mi krev, aby zjistili, co se v mém těle děje + mi napsali silnější hormony - Merional (celkem 12 krabiček - na každý den 4). Vzhledem k tomu, že už jsem překročila 30 dávek, tak jsem 8 krabiček musela zaplatit v plné palbě a na 4 doplatek. Ale to mi nevadí.
Byla jsem u docenta, je úžasnej, ale říkal, že nechápe, proč nerostou a že šance je minimální, že pokud neuvidí v pondělí zlepšení, tak končíme a pokus v prdeli
.
Moc nevěřím tomu, že přes víkend narostou. Jsem nasraná na sebe a na MUDr. Rožníčkovou. Prostě jí vyčítám, že mi ty silnější dávky nenapsala hned ve středu a nenabrala krev..
@fragollinna píše:
Ahoj holky, tak jsem se vrátila od Apolináře. Folikuly furt stejný, nevyrostly ani o píď, stále mají 9 - 10mm, což je hrozně málo.
Nabrali mi krev, aby zjistili, co se v mém těle děje + mi napsali silnější hormony - Merional (celkem 12 krabiček - na každý den 4). Vzhledem k tomu, že už jsem překročila 30 dávek, tak jsem 8 krabiček musela zaplatit v plné palbě a na 4 doplatek. Ale to mi nevadí.
Byla jsem u docenta, je úžasnej, ale říkal, že nechápe, proč nerostou a že šance je minimální, že pokud neuvidí v pondělí zlepšení, tak končíme a pokus v prdeli.
Moc nevěřím tomu, že přes víkend narostou. Jsem nasraná na sebe a na MUDr. Rožníčkovou. Prostě jí vyčítám, že mi ty silnější dávky nenapsala hned ve středu a nenabrala krev..
Ty jo, tak to me mrzi
jeste se tim vsim cpat zbytecne..
ale nevzdavej to 2dny je celkem dlouha doba a ver, ze to bude dobry. Drzim palecky ![]()
@nightgirl když tě to prostě táhne, tak stím se už nic nedá dělat, lepší než být nešťastná
. V tom případě držím pěsti ať se brzo ozve kupec ![]()
@lucynka25 Tak s tím výtokem nevím, já ho mivam většinou 3dny před MS, ale možná to bude z toho ultrog. Nebo to někdo mívá jako příznak, to by bylo fajn ![]()
Fragollina To je mi moc líto, snad se ještě zvětší po takové palbě hormonů, bylo by to k vzteku kdyby ne
držím palce
@fragollinna píše:
Ahoj holky, tak jsem se vrátila od Apolináře. Folikuly furt stejný, nevyrostly ani o píď, stále mají 9 -10mm, což je hrozně málo.
Byla jsem u docenta, je úžasnej, ale říkal, že nechápe, proč nerostou a že šance je minimální, že pokud neuvidí v pondělí zlepšení, tak končíme a pokus v prdeli.
Ahojky, tak takhle jsem byla nas… na Rožničkovou taky, mám pocit, že mi zkazila druhý pokus
nedošlo k ET vůbec
Ještě že mi aspoň poj. přispívá na neomezený počet vakcín. Zbytečně sem do sebe cpala hormony, dle mého nemá žádné zkušenosti, což v tomto oboru je velmi potřeba! 9mm je fakt málo, je dobře že ti vzali tu krev, ale ztracené to není snad ještě ![]()
@lucynka25 píše:
@Radkkaa tak to jsem rada, ze mas taky /,myslela jsem, ze tam je ten pregnyl dele..no asi taky nejak takjinak ja mam teda uz asi 3.den dost silny vytok, ze musim mit intimku..tohle teda neznam
a pochybuju, ze je to z toho utrouse, to je mala kulicka a tohle mi prijde vic
nevim proc
nebo jestli to je ten utrous, ale proc teda minule 3mes, co jsem ho mela nic?
kámoška tohle měla celý první trimestr ![]()
Mjau, opravdu? To je fakt kráva ta Rožničková, je to nezkušená koza. Už k ní prostě nikdy nejdu a v pondělí se zeptám, proč zvolila takovýdle postup.
Minimální velikost folikulů je 12mm, ideál je 18mm. Říkám si, že o ty 3mm by to mohlo poskočit dopředu, pak bych trvala na odběru a případě na ET pokud bude co transferovat. Jako, pokud je 12mm minimální hodnota a já je budu mít, tak na tom budu trvat. I kdyby to skončilo neúspěchem, tak ať vím, že jsem udělala maximum.
Každopádně, Rožničková je pro mě koza, která by se měla vrátit zpět na medicínu. Jsem tak v ráži, že doufám, že tam v pondělí bude a budu se jí moct zeptat na její neodborný postup.
Ale jak jsem to odpoledne viděla beznadějné, vyčítala jsem si to (ani nevím co) a plakala manželovi do skypu (je služebně pryč), tak teď zase začínám věřit, že zázraky se občas dějí a třeba tam v pondělí bude alespoň 12mm. Budu doufat a věřit v to.
@fragollinna píše:
Mjau, opravdu? To je fakt kráva ta Rožničková, je to nezkušená koza. Už k ní prostě nikdy nejdu a v pondělí se zeptám, proč zvolila takovýdle postup.
Minimální velikost folikulů je 12mm, ideál je 18mm. Říkám si, že o ty 3mm by to mohlo poskočit dopředu, pak bych trvala na odběru a případě na ET pokud bude co transferovat. Jako, pokud je 12mm minimální hodnota a já je budu mít, tak na tom budu trvat. I kdyby to skončilo neúspěchem, tak ať vím, že jsem udělala maximum.
Každopádně, Rožničková je pro mě koza, která by se měla vrátit zpět na medicínu. Jsem tak v ráži, že doufám, že tam v pondělí bude a budu se jí moct zeptat na její neodborný postup.
Ale jak jsem to odpoledne viděla beznadějné, vyčítala jsem si to (ani nevím co) a plakala manželovi do skypu (je služebně pryč), tak teď zase začínám věřit, že zázraky se občas dějí a třeba tam v pondělí bude alespoň 12mm. Budu doufat a věřit v to.
No vidiš!!! 12mm budeš mít, to je v pohodě, 1-2mm ti vyrostou neboj, to je standart, to sem vůbec nevěděla, že stačí 12mm! Já myslela, že 18mm!! aby se pořádně rozpumpovaly vaječníky, tak mi první dávku dávaj vždy 5 a pak 4 a když to po týdnu nezabírá, tak už jenom 5,5,5 atd.. ale je to hodně indivindy, každá reagujem jinak a hyperstim. je pak průšvih. zkus se objednat k dr. Katce Bláhový, to je v caru doktorka, řekla bych s přidanou hodnotou
Držim ti moc pěsti ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.