Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nightgirl hhh to teda.-))) nosila jsem si všude sebou to modrou taštičku narvanou jehlama a stříkačkama.-)))
jen jse se modlila,, aby mě třeba nekontrovala policie nebo tak.-))) pracuju v centru Prahy a policie je tady všude.-)) abych jim třeba nepřišla podezřelá.-)) bylo by to fakt super trapný
Aha, tak to já jí celou nepíchla, protože když bych jí píchla celou, tak už to je ve svalu a ne v podkoží. No, snad jsem to teda udělala dobře ![]()
Pamatuji si totiž, že když jsme píchali ještě na praxi injekce do podkoží, tak stačilo zavést pouze kousíček jehly, protože to je fakt jenom do podkoží.
@fragollinna píše:
Aha, tak to já jí celou nepíchla, protože když bych jí píchla celou, tak už to je ve svalu a ne v podkoží. No, snad jsem to teda udělala dobře
Pamatuji si totiž, že když jsme píchali ještě na praxi injekce do podkoží, tak stačilo zavést pouze kousíček jehly, protože to je fakt jenom do podkoží.
no tak super.-) a já tam rvala pořád celou.-)
ale as to bude že mám pupek,, no tak snad sem se nepropichovala zbytečne.-))
Já doufám, že jsem to udělala ok. Asi je to psychického rázu, ale vše mě začalo bolet, v podbřišku, dokonce i v zádech pod lopatkou mě píchá. Už mi z toho asi hrabe
.
@fragollinna píše:
Já doufám, že jsem to udělala ok. Asi je to psychického rázu, ale vše mě začalo bolet, v podbřišku, dokonce i v zádech pod lopatkou mě píchá. Už mi z toho asi hrabe.
neboj se.-) určitě jsi to udělala správně.-)
![]()
@Radkkaa ja si test delala ze zvedavosti 5.den a byla tam 1 / a dneska taky a opet /..tak nevim, na jiny diskuzi mely holky // i 10.den po pregnylu..tak jsem zvedava co budes mit ty..snad jsme to s tatkou nepichlinspatne si rikam..
jinak jo, jsme tak domluveny 1× iui a pak ivf+icsi..ale neninto ze zdravotnich duvodu, spis z nedockavosti ![]()
@katkalaila to by me fakt zajimalo, co se stalo..snad ti to dokazou vysvetlit a nereknou to se stava
vrazime do toho vse co mamd i co nemame, kdyz bude potreba ![]()
@fragollinna píše:Radko, na zítra budu moc držet palce, aby se na testu objevily //
Lucynko, a to ICSI je přesně co?.
Icsi je vpichnuti spermie do vajicka, aby bylo 100%,ze se dovnitr dostane 1-2embria 4000kc to poj. neplati, vic uz jsou celkem silenyncastky,2 podle me snad staci..:-) nam to doktor doporucil, tak bych do toho sla
@lucynka25 to taky doufám.-))
ale je fakt že jsem dost zvědavá co mi řeknou jestli vůbec.-)
@katkalaila já též centrum Prahy
No bylo by to asi hooodně zajímavý, to je fakt. No dneska to doma vybalím a budu doufat, že v pondělí rozbalím první dávku.
holky všem vám držím palce, ať už při testování nebo při zákrocích. Je to o nervy, ale my to dáme!!!
@nightgirl a můžeš mi říct kde??? já kousek od stavovského divadla.-))
@lucynka25 tak to je fajn to jsem mohla zkusit dřív, zítra hned písnu co tam budu mít
Děkuji holky, uvidíme, ale pokud budou // tak to budu zatím brát, že je to pregnyl
@nightgirl no tak to nemme zas tak daleko od sebe.-))) na ip dělá kamarád v kebabu.-) hned na zastávce.-))
@katkalaila fakt? já si tam chodím občas pro oběd
A je fakt, že to do CAR nemám daleko. To byl jeden z mnoha důvodu, proč jsem si ho vybrala.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.