CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14927
10.10.13 12:26

@nightgirl hhh to teda.-))) nosila jsem si všude sebou to modrou taštičku narvanou jehlama a stříkačkama.-)))
jen jse se modlila,, aby mě třeba nekontrovala policie nebo tak.-))) pracuju v centru Prahy a policie je tady všude.-)) abych jim třeba nepřišla podezřelá.-)) bylo by to fakt super trapný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
10.10.13 12:32

Aha, tak to já jí celou nepíchla, protože když bych jí píchla celou, tak už to je ve svalu a ne v podkoží. No, snad jsem to teda udělala dobře :-)
Pamatuji si totiž, že když jsme píchali ještě na praxi injekce do podkoží, tak stačilo zavést pouze kousíček jehly, protože to je fakt jenom do podkoží.

• Citovat
  • Upravit
14927
10.10.13 12:35
@fragollinna píše:
Aha, tak to já jí celou nepíchla, protože když bych jí píchla celou, tak už to je ve svalu a ne v podkoží. No, snad jsem to teda udělala dobře :-)
Pamatuji si totiž, že když jsme píchali ještě na praxi injekce do podkoží, tak stačilo zavést pouze kousíček jehly, protože to je fakt jenom do podkoží.

no tak super.-) a já tam rvala pořád celou.-)
ale as to bude že mám pupek,, no tak snad sem se nepropichovala zbytečne.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
10.10.13 12:38

Já doufám, že jsem to udělala ok. Asi je to psychického rázu, ale vše mě začalo bolet, v podbřišku, dokonce i v zádech pod lopatkou mě píchá. Už mi z toho asi hrabe :-).

• Citovat
  • Upravit
14927
10.10.13 12:43
@fragollinna píše:
Já doufám, že jsem to udělala ok. Asi je to psychického rázu, ale vše mě začalo bolet, v podbřišku, dokonce i v zádech pod lopatkou mě píchá. Už mi z toho asi hrabe :-).

neboj se.-) určitě jsi to udělala správně.-)
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
10.10.13 13:00

@Radkkaa ja si test delala ze zvedavosti 5.den a byla tam 1 / a dneska taky a opet /..tak nevim, na jiny diskuzi mely holky // i 10.den po pregnylu..tak jsem zvedava co budes mit ty..snad jsme to s tatkou nepichlinspatne si rikam.. :nevim: jinak jo, jsme tak domluveny 1× iui a pak ivf+icsi..ale neninto ze zdravotnich duvodu, spis z nedockavosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
10.10.13 13:01

@katkalaila to by me fakt zajimalo, co se stalo..snad ti to dokazou vysvetlit a nereknou to se stava :nevim: vrazime do toho vse co mamd i co nemame, kdyz bude potreba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
10.10.13 13:06
@fragollinna píše:

Radko, na zítra budu moc držet palce, aby se na testu objevily // :-).

Lucynko, a to ICSI je přesně co?

Icsi je vpichnuti spermie do vajicka, aby bylo 100%,ze se dovnitr dostane 1-2embria 4000kc to poj. neplati, vic uz jsou celkem silenyncastky,2 podle me snad staci..:-) nam to doktor doporucil, tak bych do toho sla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
10.10.13 13:08

@lucynka25 to taky doufám.-))
ale je fakt že jsem dost zvědavá co mi řeknou jestli vůbec.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
10.10.13 13:29

@katkalaila já též centrum Prahy :-D No bylo by to asi hooodně zajímavý, to je fakt. No dneska to doma vybalím a budu doufat, že v pondělí rozbalím první dávku.

holky všem vám držím palce, ať už při testování nebo při zákrocích. Je to o nervy, ale my to dáme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
10.10.13 13:46

@nightgirl a můžeš mi říct kde??? já kousek od stavovského divadla.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
10.10.13 14:04

@lucynka25 tak to je fajn to jsem mohla zkusit dřív, zítra hned písnu co tam budu mít

Děkuji holky, uvidíme, ale pokud budou // tak to budu zatím brát, že je to pregnyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
10.10.13 14:21

@katkalaila na I. P.Pavlova :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
10.10.13 14:26

@nightgirl no tak to nemme zas tak daleko od sebe.-))) na ip dělá kamarád v kebabu.-) hned na zastávce.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
10.10.13 14:27

@katkalaila fakt? já si tam chodím občas pro oběd :-D A je fakt, že to do CAR nemám daleko. To byl jeden z mnoha důvodu, proč jsem si ho vybrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.