CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14927
10.10.13 14:32

@nightgirl hh no tak vidíš možná ho znáš od vidění.-) no máš to kousek.-) to je fakt.-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
10.10.13 19:25

Nikohlava, dej vědět, kdy jdeš v pondělí k Apolináři. Já jsem objednaná na 8.15.
lucynka, raddkkaa, holky, přestaňte se zbytečně sledovat a testovat. Jenom se tak trápíte. Prostě to buď dostanete, nebo ne. Furt se trápit, že tam nemám // a kdy by se tam mohly ty // objevit… Na to bych fakt neměla. Výsledek tím stejně neovlivníte.
nightgirl, holka, mám z tebe pocit, že to všechno máš ze stresu. Vším, co tě potkalo, se moc trápíš a tělo se logicky brání. Nemáš nějak šanci se hodit do pohody? Třeba odjet s manželem někam na víkend?
fraggollina, neměla jsem o tobě pochybnost. Moc gratuluji ke zvládnuté injekci. To teď bude pohodička, žádný stres, žádné lítání za někým, aby tě píchnul. A tak to má být. Jinak si myslím, že když si čapneš tu kožní řasu na břiše, je jedno, jak daleko ta jehla zajede… mělo by to být pořád podkoží, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
10.10.13 19:28

Ahoj holky,
mám na vás dotaz ohledně píchání Fostimonu – já si píchám sama do stehne ale dnes se mi stalo to, že jsem si to píchla a najednou krve jak z v. l. a.. a na místě se mi udělala boule a bolí to… Myslíte, že i přesto zůstal Fostimon v těle? Mám strach… Děkuji moc za reakce a krásný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
10.10.13 19:29

@Gabullka ahojínek, já jedu zítra na utz kontrolní, tak se dovím více :-) A co tebe čeká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
10.10.13 19:31

@Gabullka už vidíme co tě čeká :-) Já bych měla jít v pondělí na Opu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
10.10.13 19:34

@Gabullka nerada, ale musím s tebou souhlasit. Je možné, že to všechno může být ze stresu. Bohužel abych byla v klidu se mi moc často nepoštěstí. S manželem jsme byli už na tolika víkendech, že tudy asi cesta nevede… I kamarádky mi říkají, že mám vypnout, jenže to prostě nejde. Stres v práci, v rodině, asi se to na mě podepisuje. Ale věř, že pracuju na tom, aby tomu tak nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
10.10.13 21:19

@Gabullka hmmm.. :think: rika se lehce, dela se spatne..jestli dokazes, na to nemyslet tak jsi dobra :lol: delam v drogerce a same maminky s miminkama :zed:,ale rozhodne uz na to nemyslim tak jako prvni rok..ted uz jsem celkem dobra :andel:,ale za 100000000testu stale utracim, to mi zustalo :lol: jsem nedockava :lol: ale vim, ze to stejne neovlivnim. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
10.10.13 22:51
@Nikohlava píše:
@Mjau Tak to mě mrzí :-( to je strašnééé :-/ drž see

děkuju si hodná! já si ale vybojovala ten třetí pokus (č. ivf), obvolala jsem snad všechny na vzp a už stimuluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
10.10.13 23:04
@katkalaila píše:
@Mjau no možná že záleží na té pojištovně já mám ozp,, a popravděnež jsem se rozhodla že půjdu na ivf tak jsem si právě z vzp změnila na ozp,,,
uvidíme optám se at jsme chytřejší.-)

Bohužel to poj. počítá :( viz.dr.Šulc z gennetu: Dobrý den. Pokus bez transferu pojišťovny počítají stejně jako transfer jednoho embrya. Takže máte nárok ještě na úhradu jednoho IVF cyklu. MUDr. Jan Šulc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
10.10.13 23:07
@fragollinna píše:
Holky, tak jsem to zvládla a píchla jsem se. Dala jsem to do břicha do podkoží a bylo to úplně super, nebolelo to :-) Ted už se nebudu bát a nejsem konečně na nikom závislá :-)
:palec: vidiš si hvězda :kytka: vítej mezi náma co si ježkujou sami :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
11.10.13 06:01
@nightgirl píše:
@katkalaila fakt? já si tam chodím občas pro oběd :-D A je fakt, že to do CAR nemám daleko. To byl jeden z mnoha důvodu, proč jsem si ho vybrala.

to se máte, že nemusíte chodit daleko :( @katkalaila my jezdíme až ze Staré Boleslavi :roll: a to je potom na celý den. Dálnice je neskutečná :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
11.10.13 06:20

@nightgirl zlato neboj s tím stresem nejsi jediná :srdce: já se přestěhovala z plzně do vesnice za Starou Boleslav"z lásky".nejdřív jsme se rok navštěvovali a rok na to jsem dostala ultimátum"bud se přestěhuji za Petrem do jeho domečku a nebo at si zůstanu v Plzni"no a já zamilovaná jsem sbalila 13ti letou dceru a celou mojí domácnost a tradá za ním. Tuta vesnice pro mě není neznámá. Celá moje rodina z ní pochází a já zde trávila jakékoli volno a prázdniny. Znám zde kde koho. proto jsem si myslela, že to bude brnkačka. Eliška si zvykla hned, ale já :,( :,( vůbec!!! jsem tu šílená, děsně sama, chybí mi moje ségra a naše krafání, chybí mi městský šrum, obchody otevřené od Pondělí do pátka, lékárna do 20h ne do 17…atd.Je tu nuda a já zjistila, že prostě nežiju!!! V to září měsíc po nastěhování jsem byla v euforii strašně štastná a zamilovaná :srdce: :srdce: :srdce: jůůůůů a jsem těhotná co víc si přát. Bohžel v říjnu ZT a konec.Ve vztahu přišel chlad a já si přála zase zpět do Plzně. Petr se stáhnul do sebe a najednou jsem poznala, že HO VLASTNĚ ani neznám!!! :roll: to roční navštěvování bylo, vyznání lásky, touha a vášen byli fuč. A ani po čase se mimi nepodařilo. Vzteky jsem chodila a hučela, že to není moje chyby, že by měl přestat kouřit a že by měl jít k dr.na spermio. V únotu jsme šli na spermio a verdikt"pán je v pořádku s jeho výsledkama se otěhotnět dá v každém případě" NO a já tím pádem byla za blbce a už jsem nemohla používat větu"těhotná nejsem kvůli tobě, protože já už dceru mám!!!"…A nakonec je pro blém v mém těle :idea: :idea: :arrow: :arrow: bud jsem bloklá v hlavě a nebo je chyby v polodném hlenu. A jestli v mé hlavě tak vůbec nevím jak se hodit opět do pohody a vše si užívát, smát se, těšit se na vše možné… JAK TO UDĚLAT A BÝT ZASE V POHODĚ??? :,( :,( omlouvám se za román pro ženy. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
11.10.13 08:58

@Mjau aha tak děkuju za info.-)

@Liskynka no to jo,, ale jsi skvělá že takhle dojíždíš,, a praha je hezká na výlet :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
11.10.13 09:12

@Liskynka naprosto tě chápu. Ono to nejde, jen tak se hodit do pohody. Sama jsem to zkoušela snad milionkrát. Obdivuju tě, že i přes to všechno se současným přítelem miminko chceš.
Já jsem konečně manžela rozhoupala k tomu, abychom se vrátili zpátky do města odkud pocházíme prakticky oba. Už máme i inzerát na prodej stávajícího bytečku, ale zatím se nikdo neozval. Ze začátku jsem si říkala, že to bude zase nějaké téma od kterého se odpoutám, ale jak je ten inzerát už měsíc venku, tak se ta idea a to nadšení pomalu vytrácí. No snad bude mít brzy někdo zájem, protože jak píšeš, necítím se v momentálním bydlišti dobře. Ráno do práce, večer z práce, zábava jen o víkendech a navíc v „rodišti“, ve Slaném nemám nikoho a upřímně, ani mít nechci.
Za román se neomlouvej, někdy je prostě potřeba se vypovídat, v tvém případě vypsat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
11.10.13 10:59
@katkalaila píše:
@Mjau aha tak děkuju za info.-)@Liskynka no to jo,, ale jsi skvělá že takhle dojíždíš,, a praha je hezká na výlet :-))
pro mimi cokoliv :pankac: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.