CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
331
9.10.13 16:35

@katkalaila @petruska131 fragollinna děkuju holky :-) no snad to dám, musím!!! Když už jsem to rozjela, tak to přeci teď nezastavím. Zítra písnu, co mi předepsali, jestli jste to taky náhodou některá z vás neměla. Každopádně doufám, že mi po těch injekcích nebude nějak špatně. Jak jsem dostala tu utlumovací, tak teda nic moc. Až jsem raději řekla kolegyňce v práci, že jsem byla na injekci, že kdyby to se mnou seklo, ať to alespoň někdo ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
9.10.13 16:36

@Gabullka ahojky tak už je to lepší.-) steak nebyl dneska dělám svíčkovou.-) víno nepiju teda vlastně žádný alkohol.-)))
ale cítím se líp srovnala jsem si to a nakonec jsem si řekla že pokud embryjka nebyla připravená je to lepší utnout ted než kdybych o něj pak později přišla,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
9.10.13 16:37

Fragollinna jestli tu injekci dáš, tak jsi fakt dobrá. Já vím, že bych to nezvládla. Připravila jsem manžela na to, že prostě bude muset on, pokud nebude moct tchýně. Ta mu teda i ukáže, aby věděl :-D

@katkalaila tebe obdivuju, že jsi si to píchala hned od začátku sama. Jak říkám, já jsem na tohle dost velký srabík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
9.10.13 16:38

@nightgirl to já po ní byla jen vzteklá úplně se mi rozbušilo srdce.-))
jj určitě dej vědět.-)) budeme se těšit.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
9.10.13 16:39

@nightgirl hh prosím tě.-) nic to nebylo,, sestra mě v ordinaci naváděla jak to mám dělat a šlo to samo.-) hlavně se nebát.-) já se těšila na to jak si je napíchám a budu blíž k miminku i když to nevyšlo,, aspon vím, do čeho příště zase půjdu a strach bude mnohem menší.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
9.10.13 19:01

Ahoj holky, tak jak se tu máte? Já teď stimuluji dnes jsem byla na kontrole, tak mám dost vajíček ale zatím, tak 11mm, tak mi přidali dávku dnes a zítra a v pátek na kontrolu a snad v pondělí Opu. :-)
@katkalaila je mi líto jak to dopadlo ale věřím, že v dalším boji bude vše dobré a ty konečně budeš čekat miminko :-)

Holky držím vám všem pěstičky ať je vše v pořádku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
9.10.13 19:05

@Nikohlava děkuju ti.-)
taky dooufám, že příště už se dostanu do dalšího levelu.-))
moc ti držím palce at tobě to dopadne a taky se dočkáš vytouženého miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
9.10.13 19:08

@katkalaila Také děkuji moc a doufám v to.. Je to náš poslední pokus, tak doufám.. Po druhém pokusu jsem šestém měsíci přišla o dvojčátka… A věřila bych i tomu, že budeš příští měsíc hlásit, že jsi těhulka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
9.10.13 19:12

@Nikohlava jéé tak to je mi moc líto :hug:
ale věř že ti dva andílci budou na tebe a miminko dohlížet aby to bylo vše v pořádku :hug:
já jsem se dozvěděla že pokud nedojde k et tak se pokus nepočítá,, tak aspon něco
moc ti budu držet palečky at se vše podaří jak má
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
9.10.13 19:27

@katkalaila Tak to je moc dobře, že ti aspoň ten pokus zůstává… Věřím, že se dáš zdravotně do pohody a pak to půjde jak po másle!!! Moc držím pěstičky :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
9.10.13 19:37

@Nikohlava děkuju :hug:
uvidíme jak to dopadne příště.-) ale doufám, že to bude už v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
9.10.13 21:55
@fragollinna píše:
Já vím, asi je to fakt v tom, že potřebuji koňské dávky fostimonu :-). Snad to bude v pátek lepší. Doktorka říkala, že odběr by byl nejdřív v pondělí pokud to bude ok, ale prý spíše úterý, středa nebo čtvrtek. Takže ještě dostanu asi v pátek další injekce.
No jo, leze to trošku do peněz, ale co by člověk pro to mimčo neudělal. Takhle vynaložených peněz mi líto není.

já taky potřebuju koňský dávky :mrgreen: 30 fostimonů mi skoro nezabere a pak teprve až těch dalších deset :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
9.10.13 22:01

@Radkkaa ahoj,no merim tak obden..dnes jsem se na to vyprdla, a predevcirem bylo 37 tak nevim..no nic mi asi neni, vubec..ani na to moc nemyslim, rikam si, ze to asi nevyjde, ale az to budu opravdu vedet, budu zklamana, i kdyz uz pocitam s ivf :( pristi tyden mi prijede kamoska, byvala kolegyne co se mi odstehovala do Tabora, tak to testnu s ni asi a kdyz to nevyjde aspon se po dlouhy dobe opiju :) ale smad ne do depky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
9.10.13 22:10
@katkalaila píše:
@Nikohlava jéé tak to je mi moc líto :hug:
ale věř že ti dva andílci budou na tebe a miminko dohlížet aby to bylo vše v pořádku :hug:
já jsem se dozvěděla že pokud nedojde k et tak se pokus nepočítá,, tak aspon něco
moc ti budu držet palečky at se vše podaří jak má :palec:

u mě taky u 2.ivf (leden 13) nedošlo k et ale počítalo se mi to jako pokus :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
9.10.13 22:18

@Mjau mě se toto nestalo, tak nevím jak to je ale asi jak píše @katkalaila, tak by se to nemělo počítat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.