CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fragollinna
7.10.13 21:27

Ahoj holky, tak zítra poslední injekce a ve středu kontrola, jak vypadají folikuly :-). No, jsem zvědavá a těším se, ale mám i trošku obavy, aby to bylo ok. Pak by byl nejdřív v pátek odběr vajíček a pak jen čekat :-).
Ty injekce jsou něco hrozného, fakt mám předkolapsové stavy občas, ale držím se, jezdím stále autem i přesto, že se mi občas dost točí hlava, zatím to rozdejchávám, ale pracovat se musí :-)

• Citovat
  • Upravit
198
7.10.13 22:35

Fragollinna, zrovna jsem se chtěla zeptat, jak ty injekce zvládáš… Ale pícháš si je sama, ne? Vím, že jsi z toho měla strach. Halt asi špatně snášíš hormony… Ale vydrž, výsledek bude stát za to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
8.10.13 08:47

Ahoj Gabulko, injekce mi píchá kolegyně v práci. Jsem srabík, ale při představě píchnout se do stehna do svalu (na zadek si nedošáhnu), tak to fakt nedávám. A to jsem zdravotník :-D Jako, píchnout někomu injekci je ok, i po tolika letech co to nedělám, ale sama sobě fakt ne :-).
Ty hormony jsou hrozný, ale držím, dneska mám poslední do zadnice a snad už mi zítra nenapíšou další. Uvidíme, jak budou folikuly velké dle UZ :-).

A jak to nyní vypadá s tebou Gabulko?

• Citovat
  • Upravit
198
8.10.13 09:16

Tobě to píchají do svalu? Mně přijdou ty podkožní vpichy „příjemnější“… Jinak já jdu příští pondělí na rozpis protokolu, takže počítám, že začnu hned stimulovat a koncem října by se to mohlo stát! Držím palce, ať ti to vyjde… teď už to vydržíš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
8.10.13 09:18

@katkalaila, teď jsem se dívala do svý dokumentace a mělas pravdu! Jedno IVF jsem měla v červnu a druhý pak v říjnu. Jak už je to pět let, tak se mi to úplně vykouřilo z hlavy a přišlo mi, že to bylo hned za sebou. Moc se omlouvám za mystifikaci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
8.10.13 09:29

@lucynka25 Ahojky, stále měříš bt? Jak to vypadá? a jak pak je? Mě akorát pořád bolí ten vaječnk, což je normální jinak nic, snažím se na to nemyslet, ale mám teď po dlouhé době týden volno a tak se tak trošku flákám :)Ale příští týden si na to ani nevzpomenu, pojedu týden 12tky a dotoho akce celý víkend, ale to už budem snad vědět na čem sme tak si buď dám pozor a nebo se vzteky ponořim do práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
8.10.13 09:32
@fragollinna píše:
Ahoj holky, tak zítra poslední injekce a ve středu kontrola, jak vypadají folikuly :-). No, jsem zvědavá a těším se, ale mám i trošku obavy, aby to bylo ok. Pak by byl nejdřív v pátek odběr vajíček a pak jen čekat :-).
Ty injekce jsou něco hrozného, fakt mám předkolapsové stavy občas, ale držím se, jezdím stále autem i přesto, že se mi občas dost točí hlava, zatím to rozdejchávám, ale pracovat se musí :-)

Tak a´t ta poslední injekce je plná štěstí a je vše v pořádku :) Také si neumím představit si do sebe nechat píchat, musela bych také nekoho najít kdo by bodal za mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
8.10.13 09:33

@Radkkaa, nejlepší by bylo, kdybyste na to s lucynkou úplně zapomněly a pak byly překvapené, jakto, že nepřišla MS :lol: Ale dobře vím, že to moc nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
8.10.13 09:35

@Gabullka Přesně na to kdyby byl recept tak šup sem sním :mrgreen: Snažím se na to nemyslet, ale kdykoliv mi tam píchne tak si řikám je to dobře nebo zase ne… hold nervy jsou největší nepřítel podle mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
8.10.13 09:39

@Radkkaa, souhlasím, u většiny z nás je to v hlavě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
8.10.13 10:00

@Gabullka a jak si na tom ty? Čekáš na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
8.10.13 10:13

@Gabullka ahojky nemusíš se omlouvat :lol:
jen mi to přišlo strašně rychle za sebou,,
ale co všechno je dneska možné ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
8.10.13 10:15
@fragollinna píše:
Ahoj Gabulko, injekce mi píchá kolegyně v práci. Jsem srabík, ale při představě píchnout se do stehna do svalu (na zadek si nedošáhnu), tak to fakt nedávám. A to jsem zdravotník :-D Jako, píchnout někomu injekci je ok, i po tolika letech co to nedělám, ale sama sobě fakt ne :-).
Ty hormony jsou hrozný, ale držím, dneska mám poslední do zadnice a snad už mi zítra nenapíšou další. Uvidíme, jak budou folikuly velké dle UZ :-).A jak to nyní vypadá s tebou Gabulko?

ahojky tak jak jsi dopadla u dr? moc ti držím palce at máš velké folíky a taky spoustu,, jako o velikonocích :lol:
a jak se jinak cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
8.10.13 11:18

Gabulko, ano píchám to do svalu, ten Fostimon lze píchat i podkožně, ale my jsme začaly s pícháním do svalu, tak to tak dodržujeme :-). A je to v poho, kolegyně píchá dobře, vůbec to není cítit, jen ta látka je trochu nepříjemná :-). Teď už to vydržím :-).

Radko, moc děkuji, doufám, že vše bude v pořádku :-). Kdy si budeš dělat test? :-)

Katkalailo, k doktorce jdu až zítra, tak uvidím. Cítím se hrozně zvláštně. Jak jsi zvládala ty injekce ty? Na mě to nějak působí. Včera jsem byla u praktický na předoperační vyšetření a bylo to tak hodinu po injekci a ani mi nemohl měřič tlaku změřit tlak, nakonec to dal a výsledek 80/60 a strašně moc pulsů. Je fakt, že mě se točí hlava po těch injekcích :-). Plus teda hrozně vařím, to jsou normální návaly :-). Tudle noc se mi zase naopak stalo, že jsem se vzbudila zimou, klepala jsem kosu pod dekou jak něco. No, ale už to dám :-).

• Citovat
  • Upravit
fragollinna
8.10.13 11:22

Jinak, ty hormony mě rozhodily i po stránce, že stále špiním. Menstruaci jsem dostala 28.10. a furt nechce přestat, přešlo to tedy do špinění, ale nemůžu se toho zbavit.
Nevím, jestli to pak není problém pro odběr vajíček nebo pro případný embryotransfer. Co myslíte, holky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.