Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@fragollinna píše:
Gabulko, ano píchám to do svalu, ten Fostimon lze píchat i podkožně, ale my jsme začaly s pícháním do svalu, tak to tak dodržujeme. A je to v poho, kolegyně píchá dobře, vůbec to není cítit, jen ta látka je trochu nepříjemná
. Teď už to vydržím
.
Radko, moc děkuji, doufám, že vše bude v pořádku
Katkalailo, k doktorce jdu až zítra, tak uvidím. Cítím se hrozně zvláštně. Jak jsi zvládala ty injekce ty? Na mě to nějak působí. Včera jsem byla u praktický na předoperační vyšetření a bylo to tak hodinu po injekci a ani mi nemohl měřič tlaku změřit tlak, nakonec to dal a výsledek 80/60 a strašně moc pulsů. Je fakt, že mě se točí hlava po těch injekcích. Kdy si budeš dělat test?
. Plus teda hrozně vařím, to jsou normální návaly
. Tudle noc se mi zase naopak stalo, že jsem se vzbudila zimou, klepala jsem kosu pod dekou jak něco. No, ale už to dám
.
ahojky aha tak to jsem onějak popletla hhh,
taky jsem vařila a měla jsem hrozný bušení a nízký tlak jako ty,, ale jinak to šlo,, nejhorší to bylo hodinu dvě po injekci,, uvidíš bude to zase dobrý
To je v pohodě
. Jsem na zítřek zvědavá.
Tak mě ty divný pocity přichází kdykoliv v průběhu dne, ale po injekci je to nejhorší, nízký tlak a fakt bych lehla a spala. Teď mám 30 minut po injekci a fakt bych si tu nejradši ustlala v práci
. Půjdu se najíst, třeba mě to nabudí trochu ![]()
To je v pohodě
. Jsem na zítřek zvědavá.
Tak mě ty divný pocity přichází kdykoliv v průběhu dne, ale po injekci je to nejhorší, nízký tlak a fakt bych lehla a spala. Teď mám 30 minut po injekci a fakt bych si tu nejradši ustlala v práci
. Půjdu se najíst, třeba mě to nabudí trochu ![]()
Ahoj holky, tak mam po vysetreni pruchodnosti… Vse dopadlo v poradku
ale uz na to nikdy nechci jit
Ze ja nejsem zadna cita, ale tohld me teda bolelo ![]()
@petruska131 tak ti gratuluju už to máš za sebou a to je super,, ty jsi byla na ambulatní hystereskopii???
Fragollinna Test si budu dělat asi až 17.10. pokud bych něco pozorovala tak možná nevydržim tak dlouho, ale spíš počkám, minule sem snad ani testovat nemusela dostala jsem to přesně na den tak uvidím ![]()
@petruska131 tak hlavně, že už to máš za sebou a že to dobře dopadlo
Je fakt, že já už bych na něco takového taky nešla. Asi vím, jak ti je. Fuj fuj, viď…
@katkalaila asi jo, já nevím
dělala mi to nějaká ruska nebo ukrajinka a nějak to nazývala, ale já jí skoro nic nerozuměla
Jen, že ve čtvrtek večer nebo v pátek ráno máme mít poglavní styk
![]()
Jinak moc děkuju holky
Já se tý sestry ptala, když to tam připravovala a já už ležela, jestli to bude bolet
a ona se tak zamyslela a pak řekla: No, když Vás to bude bolet, tak přestanem. No pak nastoupila ta ruska a nic, všechno v pohodě, nic nebolelo, netlačilo…ale nic neslyšela, tak přišel doktor, a řekla jí, že to dělá špatně a ať ho k tomu pustí. No a pak to začlo
Já byla spocená jak blázen a pak už sem řekla, že teď už to bolí moc, ale na to mi řekl, že musim ještě vydržet. No ale dopadlo to dobře, bolí mě u ramen, což je prý dobře, tak jsem spokojená
V pátek ještě ten postkoitální test a můžu začít stimulovat na iui ![]()
@nightgirl líp bych to nevyjádřila
Fuj fuj
Tak snad to tady nikoho už nečeká, abysme někoho nestrašily ![]()
@petruska131 waw jsi statečná,, moc ti držím palce at iui zabere ![]()
@petruska131 me to taky delala ta ruska ci co to je a dobry..
tak to mas za sebou a ted uz to pujde jak po masle
drzim palecky
Dobré ráno…tak zase 21.10.konzultace u Apo…budu 3t po té laparce a už se těším že se zase pohneme kupředu
![]()
@Liskynka no to je jasný.-) já se už taky těším co bude dál,, tak na tebe budu moc myslet at třeba cardo té doby nebudeš ani potřebovat ![]()
Ahoj holky, tak jsem po UZ a nic moc
. Dostala jsem na dnešek a zítřek další injekce, tentokráte každý den 4× fostimon. Folikuly jsou zatím jen v pravém vaječníku a je jich tam poměrně málo a jsou malý, levý vaječník je strašně zmenšený, téměř není na UZ vidět. Děložní sliznice stále vysoká jako při menstruaci
.
Asi je něco špatně ve mě. Sestřička mi říkala ať ještě neztrácím naději, že ještě můžou narůst a můžou tam být kvalitní vajíčka i v tom málu. Takže asi tak ![]()
@fragollinna píše:
Ahoj holky, tak jsem po UZ a nic moc. Dostala jsem na dnešek a zítřek další injekce, tentokráte každý den 4× fostimon. Folikuly jsou zatím jen v pravém vaječníku a je jich tam poměrně málo a jsou malý, levý vaječník je strašně zmenšený, téměř není na UZ vidět. Děložní sliznice stále vysoká jako při menstruaci
.
Asi je něco špatně ve mě. Sestřička mi říkala ať ještě neztrácím naději, že ještě můžou narůst a můžou tam být kvalitní vajíčka i v tom málu. Takže asi tak
Ahojky, jestli tě to uklidní, tak moje kolegyně na tom byla stejně, tak jí nabombila doktorka dávky a nakonec měla 11 vajíček ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.