Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lucynka25 přesně tak,, odešla jsem tam jen na záskok a už jsem tam zůstala a Moniku mi radši nepřipomínej ![]()
no uvidíme jak to bude
@Radkkaa těším netěším,,, mluvila jsem dnes kvůli kuličkám s dr,, tak jsou pořád tři a jsou už 4 buněčný ale prý se nevyvýjejí tak jak mají mají nějakou odchylku,, mám si zavolat v pondělí ráno jestli et vůbec bude,, takže mám dost strach že se to po…
@katkalaila Budu držet palce ať do pondělí vydrží a zlepší se ať můžeš vše proběhnout v pořádku ![]()
@katkalaila píše:
@Radkkaa těším netěším,,, mluvila jsem dnes kvůli kuličkám s dr,, tak jsou pořád tři a jsou už 4 buněčný ale prý se nevyvýjejí tak jak mají mají nějakou odchylku,, mám si zavolat v pondělí ráno jestli et vůbec bude,, takže mám dost strach že se to po…
držím moc palečky aby byly bojovníčci silný…
![]()
@lucynka25 No tak snad se mě taky budou chtít rychle zbavit
Když tak nad tím přemýšlím, tak sem pěkně hloupá :-/ Mám totiž anovulační cykly a odmítla jsem brát clostilbegyt
Měla jsem po něm šílený stavy a už sem ho brala 6krát, a to prý už je dost, takže po sedmé už sem ho odmítla…blbý je to, že kdybych ho brala, tak mohla být ovulka už tenhle měsíc a první iui za námi :-/ ach jo, sem to ale trubka
Takhle si ten měsíc budu muset počkat no. Blbý je tam i to dojíždění, protože s přítelem pracujeme spolu, a on mě tam musí vozit, takže vždy chybíme oba, a navíc to máme cca 50 km na Zličín, tam necháme auto a zbytek jedem metrem a busem přes půl hodiny, a pak zase toto zpátky. Prahu moc neznáme a když jsme koukali po nějakém parkování přímo tam, tak to je nemožný. Tak po tý iui nebudu ani moct hned odpočívat, protože se budu přes půl hodiny kodrcat MHDéčkem a pak další hodinu v autě :-/ Doktorka furt přemýšlela, jak to udělat, abych tam takhle ze začátku tolik nemusela, ale nevymyslela, takže tam příští týden pojedem dvakrát a v práci na nás koukali, jak na nějaký podrazáky :-/ Fakt na prd s tímhle no. Proto bych to taky už chtěla mít co nejdřív za sebou.
@petruska131 ahoj, tak to máte teda drncání
a kam chodíte do caru? Já mám taky anovul. cykly a na iui sem byla 12×. Skoro každý měsíc. U apol. to tak dělají, nebo tedy dělali, už je to dlouho. Neměla jsem IUI 12× po sobě, bylo v tom i jedno těhu, bohužel mimoděložně a pak byla nucená půlroční pauza a pak už nic nevyšlo, takže jsem s IUI pěkně ztrácela čas
a vyšlo mi pak hned první IVF
No každopádně na Agolutinu jsem stále, jinak to dostanu tak 1× za půl roku. Ten se píchá 22-35 den cyklu.
@Liskynka děkuju ti,, jsi zlatá,, zítra tam zavolám a uvidím co mi řeknou,, a co si o tom všem vlastně myslí,,
@Mjau Ahojky, taky chodím k Apolináři. Půl roku jsem chodila do teplického Pronatalu, ale tam to k ničemu nebylo. Jen se mi snažili vyvolávat ovulace clostilem a plánovali styk. U Apo mi doporučili první to iui vyzkoušet. Řekla sem, že jedno vyzkouším a pokud nevyjde, chci hned taky na IVF. Zatím to všechno vypadá slibně a jednání tam se mi moc líbí, tak si myslím, že i na tom záleží. No uvidíme
Takže ty už mimi máš? Nebo čekáš? ![]()
@petruska131 ano taky jsme moc spokojená s přístupem personálu u apo,,
někdo v nějaké diskuzi psal že někteří jsou dost na prd,, ale já musím říct že zatím kohokoliv jsem tam potkala tak byl v pohodě,,, neměla jsem sebemenší problém,,
@katkalaila No já teďka akorát pročítala nějakou diskuzi a tam šíleně pomluvili paní doktorku Rožníčkovou, která se mi zdá naprosto skvělá teda…asi co člověk, to jiný názor no :-/
Holky, nemáte některá zkušenost, že Vám dělali to vyšetření na průchodnost a pak postkoitální test…to dělají v jeden den??
@petruska131 hele jáani nevím jak se ti dr jmenujou
hned to zapomenu na jména já jsem hlava děravá hhhh
ale co každýmu se prostě nezavděčíš,, hlavně že jsou výsledky,,
@petruska131 ty jo, tak to mas teda dost komplikovany tu cestu a tak..
ja to mam mhd pul h.. a uz tak mi to prijde dalka tramvaji, metrem a pak bud pesky nebo busem..
no tomunclostiku jsi se asi nemela vyhybat, stejne ho asi budes potrebovat, pokud ti nedaji neco jineho..
ale neboj utece to jak voda
a dockas se, aspon se muzes na to pripravit a treba budes mit predcasnej vanocni darecek
![]()
@petruska131 ja mela roznickovou a je velice prijemna
taky jsem to cetla nez jsem tam sla a pruchodnost mi delala podle me nejaka ruska ci co, myslim ze mela na cedulce oxana a na dverich napsana neni, ale dobry..nic jsem necitila, doktor foit mi hned rekl, ze 1×iui a pak ivf taky prijemnej, blahova taky super, a jinak si je nepamatuju
snad ti to staci
Jinak nevim co je poskoitalni..me delali pruchodnostn, uz a rekli vysledky testu z krve ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.