CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1542
3.10.13 18:32

@Liskynka A jak si to zvládla, jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
3.10.13 19:01

No je to dobrý číslo, doufám, že je mezi nima ten správný bojovníček,, který bude chtít u nás zůstat,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
3.10.13 21:32

@Radkkaa me taky rikala, ze jsem v poradku, ze mam ms pravidelnou a blabla, ale ja mu proste verim :pankac: a na zaludek by ti nevadil..muze se zavadet a pri tehu pouze zavadet..no uvidime treba je to jen mije presvedceni, ze mi pomuze :nevim: doktori to vi asi nejlip..ja uz ho zitra zacnu zavadet, takze ovulka skonci a snad me prestane bolet bricho :nevim: kolik jste meli spermiku :lol:?my nejdriv 8mil. a po pretrideni 14mil hejbacich, tak mi nerikej, ze se 1 nezakousne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
4.10.13 08:17

@katkalaila tak to je krásná zpráva :-) Teď už to bude jen a jen dobré :-)Moc držím palečky :hug:

Jinak holky, mám dotaz, měla jste některá problémy s ms po té utlumující injekci? Já jsem měla tu mrchu dostat ve středu, ale nic a od včera jen trochu špiním. Tak nevím, jestli mám ještě počkat a nebo volat do CARu, co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
4.10.13 08:26

@nightgirl jééé moc ti děkuju jsi zlatá :hug: já ms po zastavovačce dostala s jednodenním spožděním,, ale stálo to za to,, hhh klidně si tam zavolej a zeptej se za to přece nic nedáš,, at tě to zbytečně netrápí,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
4.10.13 08:30

@katkalaila asi máš pravdu, za zeptání nic nedám. Nerada to přiznávám, ale jsem z toho trochu vykolejená :nevim:

A na transfer jdeš asi tak kdy? Nebo už jsi byla? Teď nevím, jestli jsem něco neprošvihla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
4.10.13 08:37

@nightgirl no jasn já tě chápu je to hloupí tam volat a ptát se,, ale holka uvědom si,, že je to tvoje tělo,, tvoje příprava k miminku a oni jsou tam od toho,,, tak je klidně bombarduj dotazama,,,.-)))

no dnes tam budu volat po desáté jak kuličky vypadají,,, a co dál,,,
pokud nějaké zůstanou chtěla bych et až tak za dva tři dny,, mám nějakou chřipku tak bych radši počkala než mi bude lépe,,
uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
4.10.13 08:41

@lucynka25 Také si říkám, při takovém množství, že je snad nemožné, že se aspoň jedna nezakousne :) My jme na tom skoro stejně, měli sme po přetřídění 16mil, od poprvé se nám to o dost zlepšilo, hlavně kuli bylinkám, ale už je neberem, bylo to drastické, ale věřím, že kdyby se pokračovalo, tak by to zas o kousek bylo lepší :) Utíká to teď pomalu viĎ? Já už bych brala kdyby byl aspoň týden za námi :mrgreen: Pořád se snažim na to nemyslet, že to je lepší, když se člověk uvolní, ale ono to nejde :nevim: Ten ultrogestan jsem nevěděla, že se dá i zavádět, tak aspoń vim pro příště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
4.10.13 08:42

@katkalaila děkuju za povzbuzení. Jako oni odpovídají na všechno mile, ale to víš, už si člověk přijde jak pitomec :-)

To tě chápu, taky bych asi raději ještě chvíli počkala. Oni budou alespoň více „fit“ :-) Držím pěsti, hned dej vědět, jak to dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
4.10.13 08:52

@nightgirl no jasně taky jsem si připadala dostčasto jako hysterka,, ale ted už je mi to jedno radši se stokrát zeptám než abych něco zameškala.-))
no určitě ti dám vědět co a jak sama jsem zvědavá.-) jak to celé dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
4.10.13 09:51

@katkalaila ne ne, hysterka rozhodně ne, to bych si nemyslela. Ale víš, jak asi jak se cítím a hlavně, že ne lidi jsou ochotní, tak už se člověk bojí někoho obtěžovat. Ale souhlasím s tebou. Je to boj, tak se člověk nesmí vzdávat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
4.10.13 09:54

@nightgirl no jasně.-)) ty jo za chvilku budu volat kvůli kuličkám a jsme napjatá jak kšanda.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
4.10.13 09:54

Držím pěsti!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
4.10.13 09:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
4.10.13 09:58

@katkalaila, jestli tě to potěší, tak ani já nemám nikdy moc vajíček. Při posledním IVF jsem jich měla 5, 3 se oplodnila a 2 nakonec přežila do transferu. U tebe to bude určitě podobně! Jen je člověk víc ve stresu, když čeká, kolik jich zbude…
Jinak prodloužená kultivace je dobrá, ale může se taky stát, že to vajíčka tak dlouho nevydrží, a pak nebudeš mít k transferu nic. Podle mě je nejlepší transferovat okamžitě, jakmile se potvrdí, že se buňky dělí :) Ale to bych asi nechala na doktorech…
@Radkkaa, @lucynka25, já jsem po IUI nikdy utrogestan nebrala… Ani mi to nikdo nikdy nenabízel :,( Ale asi bych ho stejně odmítla, nerada do sebe cpu cokoli navíc. Jestli se to má uchytit a miminko má být zdravé, povede se to dle mého názoru i bez toho…
Lyskinko, tak co, už jsi po vizitě? Jaké jsou výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.