CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14927
1.10.13 22:02
@fragollinna píše:
Tak to je vcelku v pohodě Katkalailo :-) Doufám, že u mě budou také jen návaly horka. I když ty mám občas i teď, chvíli mi je hrozný vedro, chvíli strašná zima :-)

no to mě spíš bylo jen horko,, ale bylo to v pohodě jsem se orosila ale za chvilku byl klid.-)
ted uvidím jaký to bude po odběru,, snad nebudou nějaký bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
1.10.13 22:05

To nevím, ale četla jsem v různých poradnách, že po embryotransferu je velmi časté pobolívání v podbřišku a třeba i špinění. Že to hned neznamená neúspěch, protože se vyskytuje často.

• Citovat
  • Upravit
14927
1.10.13 22:07
@fragollinna píše:
To nevím, ale četla jsem v různých poradnách, že po embryotransferu je velmi časté pobolívání v podbřišku a třeba i špinění. Že to hned neznamená neúspěch, protože se vyskytuje často.

ne to ne já tak daleko zatím nejsem jdu teprve na výcuc :-))) tak snad potom nebudou nějaký extra bolesti.-) druhý den jdu hned do práce na celý den, tak abych to tam zvládla hh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
1.10.13 22:10

Podle mě to bude v pořádku. Je to krátká narkoza, po té se vyspíš a mělo by ti být dobře. Možná budeš pociťovat nějaké slabší bolesti - přece jen se tam něco dělalo, ale myslím, že extrémní bolesti to určitě nebudou :-).

• Citovat
  • Upravit
14927
1.10.13 22:12
@fragollinna píše:
Podle mě to bude v pořádku. Je to krátká narkoza, po té se vyspíš a mělo by ti být dobře. Možná budeš pociťovat nějaké slabší bolesti - přece jen se tam něco dělalo, ale myslím, že extrémní bolesti to určitě nebudou :-).

no tak doufám, že to tak bude hh
ale co prdím na bolesti hlavně aby bylo dost vajuch a ty co mi dají měli chut se zahnízdit a být u mě.-)))
no nicpro dnešek končím mažu do postele,,
něco na mě leze tak at to zaženu a nemám pak zbytečné potíže papa kočko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
2.10.13 08:38
@fragollinna píše:
Radkoo, já měla na sobě šedé šaty s krajkovými zády, šedé punčochy a černé kotníčkové boty, krémový kabát. Výška s botama na podpatku cca 187cm :-). Já tam byla poměrně na poslední chvíli, přišla jsem nějak v 9:10 hodin :-). Co jsi měla na sobě ty? Já když jsem přišla, tak jsem šla ještě na toaletu, ale před ambulancí seděla nějaká paní, možná jsi to byla ty :-) Jediné, co jsem zaznamenala a pamatuji si je brož soba na halence :-).

Lucynko, zítra ti držím moc palce, snad to vše dopadne dobře :-).

Katkalailo, jak jsi reagovala na ty injekce? Cítila jsi nějaké změny v náladách? Jsem na to docela zvědavá :-). Já to budu nejspíš píchat klasicky do zadku, jen o víkendech budu muset asi do břicha. Snad nevadí, když se to zkombinuje, že jednou do svalu, pak jednou do podkoží.

Tak jsem tě asi viděla když si seděla a telefonovala já šla na chvíli k sestričce na ten prenygryl měla jsem džíny, modrý pulover a bílou vestu a rozpuštěné vlasy :-) Ale už jsem se nikoho neptala, jelikož jsem oslovila jednu paní a ta na mě koukala jak z jara, tak mě manžel prosil ať už nikoho neotravuji :mrgreen: a děkuji za podporu snad se povede :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
2.10.13 08:39

@Radkkaa ja tam mam byt na 11:15,to se asi nepotkame :nevim: tak ti taky drzim palce, aspon ze jdem v 1 den, muzem si pak vymenovat pocity a delat spolu testy ;) musi se nam zadarit :potlesk: hodne stesti!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
2.10.13 08:41

@katkalaila Horkost a bolest jsou nepříjemné to věřím, toho se pravě moc bojím a zatím odkládám, jsi statečná tak ať dál vše probíhá jak má :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
2.10.13 08:44

@lucynka25 Děkuji, Také jsem ráda, že jdem v jeden den budeme to spolu prožívat :hug:. Jinak je dnes svátek andělů strážných tak budou určitě při nás stát :-) hodně štěstí i tobě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
2.10.13 08:52

Tak manzel uz tam je na odber :lol:,jeste ze je tak sikovnej, zvlada a neboji se sam :pankac: a ja vyrazim po 10h, uf jsem nervozni..babca vcera nekde cetla, ze jsou dobre maliny na podporu otehotneni, tak mi je koupila a vcera jsem je povinne snedla, snad pul kila :lol: a jinak me vcera vecer po tom pregnylu bolelo bricho a zada, jak kdybychnto mela dostat, ale to je asi normalni.. :nevim: a moc holky diky za podporu!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
2.10.13 08:53

@Radkkaa dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
2.10.13 09:47

@katkalaila, „výcucu“ se neboj! Mě vůbec nic nebolelo, dokonce mi byla ta krátká narkóza příjemná. To se tak propadneš do nikam a máš klid;-) Akorát, jak jsem se probouzela a ještě nebyla úplně svěží;-), kecala jsem strašný kraviny… Třeba jsem se omlouvala, že jsem jim tam usnula :D Ani po OPU, ani po ET jsem necítila vůbec nic. Naprosto bezbolestný. Akorát se mnou mávaly hormony.
@lucynka25 @Radkkaa, holky, dejte vědět, jak to šlo. A kdo vám to dělal a tak, ať se poučíme :)
Fragollinna, to je fofr. Už se konečně něco děje, že? Já žádné návaly, jak píšete s katkalailou neměla. Jen jsem byla taková „velmi snadno plačící“ :D
Petulak1988, já vím, ono to svádí jít pro štěstí někam jinam, když se nedaří. Já jsem přešla k Apolináři z Gennetu. Když jsi tu spokojená, zkoušela bych to v Apo, až by to vyšlo. Taky se to zbytečně protahuje, když přecházíš jinam… A s posledním pokusem nestraš! Žádný není poslední, i pak existují možnosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
2.10.13 13:24

Tak uz jsem doma :) jela jsem stazena, aby to ze me nejak nevyteklo a dovezla jsem to vsechno :dance: pak jsem jeste delala svicku pul h na gauci a ted uz jsem to vzdala..byla tam pani ddokoktorka Koryntova..no 2× prijemny to nebylo, ta trubicka trochu bolela jinak celkem dobry..spermiogram je tesne u normy, mel jich tam 14mil. hejbacich, tak snad se naka zakousne, nechala jsem si sama od sebe napsat utrogestan, rikala, ze to asi neni potreba, ze mam sliznici dobrou, ale trvala jsem na nem..at vim, ze jsem udelala vse pro pozitvni vysledek..,mam s nim zacit v patek az prestane fungovat pregnyl a mame se ted max. snazit jeste k tomu :D a za 14dni mam udelat test, kdyz se nepovede mam se objednat na ten dlouhej protokol na ivf, takze bych na to sla koncem listopadu..tak jsem celkem v klidu, snad se v praci nejak domluvim, abych mela posledni tyden volno-nejak to nadelat a kdyz mi vedouci rekne, ze jsem se zblaznila-coz ocekavam, jdu na neschopenku, neda se nic delat..ale to je jeste predcasne iui se musi povest.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
2.10.13 13:31

@lucynka25 držím palce, aby to vyšlo :-) A ono to vyjde!!! :hug:

Já čekám dneska mrchu, tak snad dorazí, příští týden ve čtvrtek jdu na UTZ a tam bych si měla ujasnit rozpis injekcí. Tak doufám, že to všechno půjde. Ale mám trochu pochybnosti, jestli vůbec se do toho mám pouštět, celý rok se mi smůla lepí na paty a včera opět… Vykradli nám auto :,( Tak snad alespoň to ivf se povede a výsledek na testu bude pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
2.10.13 13:38

Ahoj Lucynko, no, tak to je perfektní, teď hlavně vydržet těch 14 dnů a být v psychické pohodě. Právě proto nechci být po IVF doma na neschopence, protože bych byla úplně vypsychlá, furt bych přemýšlela, jestli se hnízdí nebo ne a každý den bych dělala těhotenský test a to podle mě tomu pozitivnímu výsledku nepřidá. Pokud se má chytit, tak se chytne i když budu v práci :-).

Nightgirl, to mě moc mrzí s tím autem :-(. Jak vůbec vypadá hledání nového zaměstnání u tvého manžela (pamatuji si, jak jsi psala, že skončil)? Máš dlouhý protokol co? :-) Určitě se do toho pouštěj, budeš mít miminko, jen to bude trvat delší dobu, ale povede se to! Neztrácej naději, i přesto že vím, že to je těžké, ale všechny tydle kroky co podstupujeme vedou k pozitivnímu výsledku :-).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.