CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7726
2.10.13 18:09

@Radkkaa noo právě dělám to pro mimi :pankac: :pankac: @katkalaila jdu na laparo to (druhé s tou kamerkou..nevím jak se to jmenuje) :oops: :oops: kvůli odstranění neprůchodnosti vejcovodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
2.10.13 18:13

@Liskynka joo aha,, tak to na tebe budu moc myslet,,
jako že kolonoskopye??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
2.10.13 18:23

@Liskynka hele, jaké picí koktejly? to jsou nějaké hnusy?

budu na tebe myslet, dobře to dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
3.10.13 14:19

Mám to za sebou holky z jedenácti folikul 8 vajuch a z toho jen 4 ok,, tak jsem to ořvala,,, a ted mi nezbívá než doufat, že některé z nich vydrží,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
3.10.13 14:41

@katkalaila ahojky, no ale i to je dobry :hug: A jake to jinak celkove bylo? Jak si tam byla dlouho? Jak ti bylo po narkoze a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
3.10.13 14:52

@petruska131 ahojky no snad to bude stačit,,
bylo celově dobré,, ale po narkoze jsem se vzbudila a měla jsem dost bolesti,,
tak jsem si řekla o čípek,,
no a jak dlouho jsem tam byla v 7 ráno byl příjem a v jednu jsem šla domu,,,
takže šest hodin,,, na sál jsme šla jako první v 7.45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
3.10.13 14:54

@katkalaila konecne si napsala, celej den na tebe vzpominam.Tak hlavne, ze to je za tebou a neboj 4 je dost, znam pani co mela jen 1 a ma dnes uz 10ti letou holku;-) taky me zajima jak to probihalo, jak ti je a tak;-)jsem v praci, tak pisu z mobilu..urcite se ti miminko vytvori, neboj. Vsichni ti to prejeme a komu je prano, tomu je dano:-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
3.10.13 14:57

@lucynka25 děkuju ti moc,,, a jak se cítíš ty,,? ano ale víš jak strach je pořád,, a smůla taky,, uvidíme zítra co mi řeknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
3.10.13 14:59

@katkalaila ty jo, to je docela doba, jsi pak spinkala nebo jen lezela? Tak to vis, ze to bezbolestne neni, preci jen ti zasahujou do delohy:-( ale to prejde..v 19 jsem byla na miniinterupci a kdyz jsem se vzbxdila po narkoze, mela jsem ukrutny bolesti, jak 10× vic ms, des.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
3.10.13 15:02

@katkalaila no poboliva me bricho, ale podle bt to je jeste ovulka, tak na to jeste vecer vlitnem a zitra uz zacnu utrogestan;-) uvidime, snad snad..tak hezky odpocivej :cert: j musim makat tak vecer to doctu, zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
3.10.13 15:04

@lucynka25 no chvilkama jsem spala pak jen ležela,, ale bylo to fajn,,,
když jsem ráno vztávala tak brzo.-)
no hele já kdyžbyla po potratu na čištění tak to bylo asi stejně bolestivé jako ted,, bych řekla,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
3.10.13 15:06

@lucynka25 no jasně,,, at ti to uteče,, a večer si to doma užij hhh
já utrogestan v sobotu,, ale vyzvednu ho až podle toho co mi zítra řeknou.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
3.10.13 16:39

@katkalaila tak už to máš za sebou, 4jsou také krásné určitě to budou ty správné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
3.10.13 17:06

@lucynka25 Také mě bolí břicho - ovulka :-) I já si říkala o Ultrogestan, ale říkala, že mi vše funguje tak je to škoda, zvlášť s mým žaludkem, mám s nim problémy, tak se branim zatím všemu navíc.. tak uvidíme, dyštak příště si ho si necham, ale snad nebude už třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
3.10.13 18:08

Tak to mam zasebou vysledky budou rano a take zitra domu jupiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.