CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1542
30.9.13 17:15

Hned na 8.15 musím být v 10 zas v práci :( ty si také měla jet v úterý vid? Nebo nakonec jedeš se domluvit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
30.9.13 17:26

No, nakonec tam zítra pojedu. Menstruace se mi dost zmírnila a doktorka mi říkala, že pokud bude mírná, tak mám dorazit a sepíšou mi stimulaci. Ale jsem objednaná až na 9:15 a já chodím vždycky na čas, takže nejdřív tam budu v 9 a to už tam asi nebudeš co?

• Citovat
  • Upravit
1542
30.9.13 17:34

Nene to už tam nebudu musíme hned vyrazit, bydlime dost za Prahou tak abysme to stihli, tak to je škoda. Ale je fajn, že tě nakonec vezmou tak jak si měla jít a nemusíš to posouvat, každý den k dobru, že :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
30.9.13 17:50

@Radkkaa ja zase potrebovala ct a neslo to, ale prohodila jsem se s kolegyni, abych pak nemusela letet do prace, no tak mam ted v praci „tichou domacnost“ vedouci se mnou nemluvi, je nafoukla jak balon, ze jsem ji obesla;-) ale zeptat se zkus, ja byla dnes na uz, zitra pregnyl a st iui.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
30.9.13 18:33

@lucynka25 Me by pustila vedouci, ale sme jen 2 a kolega jde ve ctvrtek taky k dokoru a nema me kdo zastoupit. tak zda to vyjde tak pujdem ve stredu na IUI obe a budeme stejne cekat to je super v kolik si objednana? pisi z mob. Tak se omlouvam za chyby, hacky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
30.9.13 21:09

@Radkkaa koukam stejna situace jako ja..taky jsem zastupkyne vedouci..ja se nastesti mohla prohodit s prodavckou, holt budu ve ct na kase..to preziju:-) manzel tam ma byt 9:15 a ja 11:15, buduntam sama, protoze taky bude muset letet do prace a ja pak do pelisku odpocivat:-) tak dej vedet:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
30.9.13 21:24

@petruska131 diky diky :hug: tak a pak uz jen cekani, jestli // :dance: jo nebo / :zed:..taky brzy pujdes, neboj:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
30.9.13 21:33

@katkalaila super,tak drzim palce, tohle je urcite tutovka, maji 80% vysledky a :potlesk: :palec: a celkem doust dvojcat :lol: ty si pichas pregnyl sama? Mela jsem tam jit zitra na injekci, ale maji do pul 4, ja taky a to by neproslo :zed: tak jsem si to nechala napsat nadomu, mam to v lednicce a zitra jdu k tatkovi, at mi to pichne :roll: prej do svalu, nejlip do zadku, ale bojim se, aby jsme to neudelali spatne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
30.9.13 21:56

@Radkkaa já měla některé 15 mm až po 17 mm,,, prý vypadají moc hezky že to vypadá nadějně.-))) tak jsem mu řekla at to nezakřikne.-))) viděla jsem jich dost ale prd se v tom vyznám tak mu budu věřit.-)
zítra večer pregnyl a pak šup na opu už aby to bylo a pak mě ještě napadlo že mi to vlstě výjde jako na prodlouženou kultivaci,, když odběr bude ve čtvrtek a o víkendu se to nedělá tak v pondělí budou pokud budou 5 ti denní hhh super.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
30.9.13 22:02

@lucynka25 ahojky jj píchal ajsm si sama fostimon a ted i pregnyl si píchnu sama a můžu i do břicha na prd.. bych si nedošáhla hhhh to břicho je jistější,,, jestli chceš klidně zajdi za mnou do práce já ti to píchnu mám cd hhh.-))
neboj nic to není kočko,, je to chvilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
30.9.13 22:41

@lucynka25 věřím, že budou dvě ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
1.10.13 06:22

@katkalaila diky moc za nabidku, preci jen tatka je blizna ja jsem lina jit z letny dolu :oops: a hlavne jsem srab, budu delat sceny ;) ale jsem klidnejsi, kdyz vim, ze nejsem jedina, kdo do toho jde sam :D ale fakt moc dekuju, jsi hodna.. :hug: to mas super, ze bude ta prodluzena, urcite to vyjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
1.10.13 06:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
1.10.13 06:42

Tak devcata krasny den preji…krasne se ctou vase pozitiva.Ja uz pomalu balim veci do Apo :roll: akorat na zitrek jsem zvedava :zed: kolikrat me prozene ten picí klistyr :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
1.10.13 10:20

@Liskynka, neboj, to zvládneš! Já myslela, žes byla už minulý týden! Vypít ty lahvičky je na tom celém to nejhorší :mrgreen:
@katkalaila, gratuluju k folíkům. To je krása! Ve čtvrtek na tebe budu myslet. A já ani nevěděla, že se Pregnyl může píchat do břicha! No tak to příště už taky nepoletím na pohotovost :D
A co všechny vy, co jste byly dnes na UZ? Potkaly/poznaly jste se v čekárně?
Já se chystám zavolat, kdy mám přijít na rozpis ke stimulaci… Nějak se mi do toho nechce, ale MUSÍM!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.