Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@katkalaila, aha, vidíš, mně dělali tehdy 2 hned za sebou (v Gennetu), protože prý nebylo na co čekat ![]()
Ještě k tomu ivf pojištovna ti za celý život hradí 3- 4 cykly,, takže takový fofr to zas holka není.)) a pojištovna další pokus ivf většinou dříve jak za 3 měsíce neschválí
@Gabullka a měla jsi jakou stimulku,, to mi příjde dost divné,,, vaječníky přece nemohou tak rychle za sebou vyprodukovat tolik kvalitník foliku,, a taky to pro ně musí být strašný záhul
Zítra na mě myslete
jdu na to vyšetření průchodnosti…tak ať mi to nedělá nějaký medik ![]()
@petruska131 hh no tak to snad ne,, ale je dost možné že tam nějaká skupinka mediků bude
neboj bude to v pořádku,, pak dej vědět jak jsi dopadla
@petruska131 Hodně štěstí ať není žádný problém a máš to rychle za sebou ![]()
Měla jste některá po laparo 6ti nedělí nebo jste na to vlítli hned při ovulce!???
@Liskynka Hned vlitli
kamarádka dokonce otěhotněla hned první měsíc po laparce ![]()
@Liskynka hhh hele ale dávej si pozor někdy ti můžou udělat konizaci čípku,, tak jsem to kdysi měla já a to pak musíš fakt dodržet,,, ale pokud ti bude dobře a budešse na to cítit tak klidně můžeš.-))
Holky tak krásný ovu test jsem neměla 2cykly a jsem 4dny po laparce ani nevíte jaké mám nutkání vrhnout se na Petra…já to zvládnu a zkusím to co vy na to??? Bud to vyjde nebo ne.
Příspěvek upraven 08.10.13 v 05:55
@Liskynka no jasně zkus to.-) pokud máš chut tak určitě.-)) budu ti držet palce
@Liskynka jen do toho
ale opatrně ![]()
@petruska131 držím palce, ať je vše v pořádku, pak napiš, jak jsi dopadla ![]()
@petruska131 ja ho tam mela, ale ani jednou se na me nekoukl
drzim palce, at je vse v poradku..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.