Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lucynka25 píše:
Od 5h jsem vzhuru, uz jsem se nemohla dockat dalsiho testu
to chápu, mám to stejně
ty bláho tak to vypadá, že to je jasný
Závidím, ale hlavně strašně moc gratuluji!!! ![]()
@lucynka25 píše:
@Radkkaa drzim ti moc palce, ja urcite dneska zas nebudu moc usnout a rano az se zacne rozednivat uz budu testovat, at uz je aspon patek! Manzel na to nejak nereaguje dokud to nebude stopro, pry takhle plasim ob mesic, drzounjenze ted tam jsou skoro //,ale neni divny, ze me poboliva to bricho? drzim ti moc palce, rano hned napis co a jak
Jen ať si bolí, to je známka zahnízďování
![]()
Děkuji holky vy jediný víte jak mi teď je, fakt jsem tomu na začátku věřila, že to konečně vyjde a zas nic
no musím to opět zvládnout nic jiného nezbývá…
@Radkkaa no já tohle měla v lednu a pak v červnu, v tom červnu jsem tomu ale hodně věřila, takže mě to dost sejmulo
Máš pravdu, nezbývá, do příště to nějak zas vydržet, brát vitamíny, popíjet červený…to není zas tak špatný
neboj, to uteče ![]()
@Mjau dekuju,ale radsi jeste negratuluj..dokud to nebude potvrzene z caru, tak se jeste neraduju..jen malinko
moc dekuju
Tak dnes opet repete..2h jsem se vecer prevalovala a jsem vzhuru zase od 5h ![]()
Kdyz jsem stala vecer v praci u pichacky, ze uz pujdu udelalo se mi zle-zada, malem me to polozilo a pak dobry, tak snad je to ono..
ale jinak nic krome toho bricha, ze poboliva a obcas divne zada a teda ten vytok-jestli je to to spineni nevim jak to poznat..a prsa jako nic
kdyby nebylo testu, tak to snad ani nevim ![]()
Jinak dnesni test..zase to tam naskocilo az po chvily, ale je zase o trosku silnejsi
zatim to nikde nerikam, jsem poverciva jak blazen a kor kdyz na to cekam 2roky
vi to jen babi a 1kolegyne v praci, ale nejhorsi je, ze me uz vsichni bombardujou tak co tak co..
rekla jsem jim, ze jsem to vydrzim do patku-hahaha, ale jak rikam, nechci to zakriknout, tak v praci reknu, ze cekam na ms a v po uz budu muset rict co a jak.
Holky moc dekuju, ze mi drzite palce ![]()
@Radkkaa berusko hlavne se netrap, vim, ze se to rika dobre a dela spatne, ale musis verit, utece to jak voda a zase bude dalsi pokus
nebo zacinas uvazovat nad ivf? ja bych na tvim miste (i teda na mim)na to sla, je to sice strasnej zasah do organismu, ale co by jsme pro miminko neudelaly, ze? Kdy mas dalsi pokus, v prosinci?
@Mjau To červený bych do sebe teď nalila klidně celou lahvinku
né jasně, že ne, ale tentokrát mě to vzalo tak, že sem to tak nečekala asi s každým dalším nepodařeným pokusem to bude horší… Musíme bojivat dál všechny ![]()
@lucynka25 Teď máme trochu dilema jestli v prosinci na další pokus vůbec jít, protože vánoce poslední dobou nenesu nejlépe furt akorát myslim na to jaké by to bylo kdyby tam už byl prcek… a nezdar před vánocema bych asi nedala, tak nevím
a IVF zatím do konce roku nebudem začínat v prosinci mi končí smlouva tak musim počkat aby mi pak šéfka prodloužila smlouvu…
@lucynka25 jsem to špatně napsala, myslela jsem to tak, že kdybych chyběla častěji tak by se jí to nelíbilo a tím pádem by mi smlouvu neprodloužila, tak to nechám po novém roce ![]()
@Radkkaa ja ti rozumim s tou praci, to bych radsi pockala pokud se tam mas dobre..jo s tema vanocema te chapu, ja mela loni 14zpozdeni, uplne nadsena, ze mam nejhezci darek, test nic, tak jsem letela na krev a den pre stedrym dnem to prislo a ja byla na zhrouceni.To te absolutne chapu.. ![]()
Jsem v praci a vedouci se ptala, tak rikam ze nevim a prej at jdu do prdele, ze chce napsat uz smeny a bla bla, tak si v duchu rikam at si pise co chce, prdim na ni. Pokud se povedlo jsem nejpoydeji od 1.11.doma a kdyz me bude hodne stvat tak hned jak mi to potvrdi a muze si jeji slavnou dovoleno :
u strcit kam chce.Tak
.
Kolegyne mi samy rekli, ze byt na mim miste jsou doma hned, tak me k tomu presvedcily
na penize prdim, byt v klidu-to je ted priorita!
@lucynka25 moc ti držím palce je to super že máš pořád // dávej na sebe pozor
@Radkkaa chápu tě jak se cítíš,, ale třeba ještě není nic ztracenou,,, moc na tebe myslím
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.