Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Radkkaa Já dělám na infolince
Takže dělám takovou tu hnusnou práci, jak se člověk musí každýmu vtírat, všechno nabízet atd
Tu práci dělám už sedm let, ale je to horší a horší a máme šílenej psychickej nátlak od vedení. Několikrát denně se obhajovat, proč sem neprodala, proč sem nenabídla atd…jdu do práce a chce se mi zvracet a brečet
Já mám smlouvu na neurčito, ale poslední dobou jsem marodila celkem dost, tak se bojím jít znovu no :-/
@petruska131 Je tak to znám dělala jsem rok ještě v Praze jako operatorka v průzkumné společnosti Median nebo tak nějak a jako psychicky peklo,7let to si neumím představit klobouk dolů
Hodně silné nervy přeji
vim že je to těžká práce
Ahoj holky, tak uz jsou pekne //
volala jsem do caru a ve st jdu na uz. Sestricka uplne rikala, ze jsem dite stesteny, ze se povedlo na poprve, tak me dost povzbudila, ze to bude v poradku a dnes uz jsem popve rekla ty 2 slova..JSEM TEHOTNA
i manzel uz veri a je stastnej ![]()
A co vy holcicky? kterou ted co ceka? nejak to nestiham cist vsechno..
jsem ted myslenkama uplne jinde a stale nespim ![]()
Ahoj holky, tak se povedlo
. Z 6ti vajíček se podařilo oplodnit 4 a z těch se začaly krásně vyvíjet 3, dnes už embryjka
. Zítra jdu na embryotransfer ve 12:00 hodin. Jsem fakt šťastná
. Spala jsem dobře, ale ráno jsem se úplně trhnutím vzbudila, jestli jsem tu 10 hodinu, kdy jsem měla volat, neprošvihla
.
Budeme transferovat 1 embryjko, jsem ráda, že to vyšlo i na zítřek a že si přes víkend odpočinu.
@lucynka25 Moc gratuluji
. Doufám, že za několik dní budu mít stejný výsledek ![]()
@fragollinna píše:jeeeee tak to je super
Ahoj holky, tak se povedlo. Z 6ti vajíček se podařilo oplodnit 4 a z těch se začaly krásně vyvíjet 3, dnes už embryjka
. Spala jsem dobře, ale ráno jsem se úplně trhnutím vzbudila, jestli jsem tu 10 hodinu, kdy jsem měla volat, neprošvihla
.
Budeme transferovat 1 embryjko, jsem ráda, že to vyšlo i na zítřek a že si přes víkend odpočinu.@lucynka25 Moc gratuluji. Doufám, že za několik dní budu mít stejný výsledek
@fragollinna píše:
Ahoj holky, tak se povedlo. Z 6ti vajíček se podařilo oplodnit 4 a z těch se začaly krásně vyvíjet 3, dnes už embryjka
.
Budeme transferovat 1 embryjko, jsem ráda, že to vyšlo i na zítřek a že si přes víkend odpočinu.@lucynka25 Moc gratuluji. Doufám, že za několik dní budu mít stejný výsledek
Gratuluji
urcite bude vse v poradku, zitra na tebe myslim!
@fragollinna moc a moc gratuluji a drzim pesticky! A ty dve nechas zamrazit? Ja jdu na ET v pondeli.. A mame spravne vyvijecich 26, tak doufam, ze mi zustane i na zamrrazeni. A jak se citis?
Fragollinna tak to je skvělé, moc držím pěsti!!! Určitě bude všechno v pořádku ![]()
@Nikohlava taky skvělá zpráva ![]()
@lucynka25 super, skvělé, že tam jsou hezky //, to je moc dobře ![]()
@Nikohlava já jdu na kontrolu v pondělí. Tak si tak říkám, co mě potom čeká a co mi řeknou. Ale injekce pícháme poctivě ![]()
@fragollinna píše:
.
Gratuluju, je to krásná zpráva
V dobrém závidím a moc ti to přeju ![]()
@Nikohlava Přesně, ty dvě bych chtěla zamrazit, pokud budou tak kvalitní, aby to mělo cenu
. 26 správně vyvíjejících je nádhera! Určitě z nich zbyde na zamražení
. Je zvláštní, že já jdu na ET už zítra a ty až v pondělí. By mě zajímalo, dle čeho to určují.
@nightgirl Moc děkuji, zítra zase napíšu. Jak se cítíš po injekcích? ![]()
@petruska131 Děkuji moc
. Však se taky dočkáš, uteče to jako voda a ty budeš před prvním IUI a doufám, že úspěšným
. Myslím na tebe!
@nightgirl neboj se nic urcite to budou skvele zpravy!!! Drzim pesticky
@fragollinna dekuji moc a vubec nevim! Jen vim, ze kdyz jsem mela poprve kratky protokol, tak mi zavadeli treti den ale ted dva za sebou dlouhe vzdy 5-6den.. Nezkousela jsi se zeptat? A jak se citis?
@fragollinna píše:
@petruska131 Děkuji moc. Však se taky dočkáš, uteče to jako voda a ty budeš před prvním IUI a doufám, že úspěšným
. Myslím na tebe!
Děkuju ti moc
Sice nechci být negativní, ale tomu prvnímu pokusu iui moc šancí nedávám :-/ Jak psala Lucka…Sestra jí do telefonu řekla, že je dítě štěstěny, že se to povedlo takhle na poprvé ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.