CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1547
16.10.13 20:00

@Radkkaa Já dělám na infolince :-( Takže dělám takovou tu hnusnou práci, jak se člověk musí každýmu vtírat, všechno nabízet atd :-( Tu práci dělám už sedm let, ale je to horší a horší a máme šílenej psychickej nátlak od vedení. Několikrát denně se obhajovat, proč sem neprodala, proč sem nenabídla atd…jdu do práce a chce se mi zvracet a brečet :-( Já mám smlouvu na neurčito, ale poslední dobou jsem marodila celkem dost, tak se bojím jít znovu no :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
16.10.13 22:05

@petruska131 Je tak to znám dělala jsem rok ještě v Praze jako operatorka v průzkumné společnosti Median nebo tak nějak a jako psychicky peklo,7let to si neumím představit klobouk dolů 8) Hodně silné nervy přeji :palec: vim že je to těžká práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22903
17.10.13 09:57

Ahoj holky, tak uz jsou pekne // :dance: volala jsem do caru a ve st jdu na uz. Sestricka uplne rikala, ze jsem dite stesteny, ze se povedlo na poprve, tak me dost povzbudila, ze to bude v poradku a dnes uz jsem popve rekla ty 2 slova..JSEM TEHOTNA :srdce: i manzel uz veri a je stastnej :hug:
A co vy holcicky? kterou ted co ceka? nejak to nestiham cist vsechno.. :zed: jsem ted myslenkama uplne jinde a stale nespim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
17.10.13 10:23

Ahoj holky, tak se povedlo :-). Z 6ti vajíček se podařilo oplodnit 4 a z těch se začaly krásně vyvíjet 3, dnes už embryjka :-). Zítra jdu na embryotransfer ve 12:00 hodin. Jsem fakt šťastná :-). Spala jsem dobře, ale ráno jsem se úplně trhnutím vzbudila, jestli jsem tu 10 hodinu, kdy jsem měla volat, neprošvihla :-).
Budeme transferovat 1 embryjko, jsem ráda, že to vyšlo i na zítřek a že si přes víkend odpočinu.

@lucynka25 Moc gratuluji :-). Doufám, že za několik dní budu mít stejný výsledek :srdce:

• Citovat
  • Upravit
7726
17.10.13 11:17
@fragollinna píše:
Ahoj holky, tak se povedlo :-). Z 6ti vajíček se podařilo oplodnit 4 a z těch se začaly krásně vyvíjet 3, dnes už embryjka :-). Zítra jdu na embryotransfer ve 12:00 hodin. Jsem fakt šťastná :-). Spala jsem dobře, ale ráno jsem se úplně trhnutím vzbudila, jestli jsem tu 10 hodinu, kdy jsem měla volat, neprošvihla :-).
Budeme transferovat 1 embryjko, jsem ráda, že to vyšlo i na zítřek a že si přes víkend odpočinu.@lucynka25 Moc gratuluji :-). Doufám, že za několik dní budu mít stejný výsledek :srdce:
jeeeee tak to je super :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22903
17.10.13 11:23
@fragollinna píše:
Budeme transferovat 1 embryjko, jsem ráda, že to vyšlo i na zítřek a že si přes víkend odpočinu.@lucynka25 Moc gratuluji :-). Doufám, že za několik dní budu mít stejný výsledek :srdce:

Gratuluji :potlesk: urcite bude vse v poradku, zitra na tebe myslim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
17.10.13 11:39

@fragollinna moc a moc gratuluji a drzim pesticky! A ty dve nechas zamrazit? Ja jdu na ET v pondeli.. A mame spravne vyvijecich 26, tak doufam, ze mi zustane i na zamrrazeni. A jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
17.10.13 11:50

Fragollinna tak to je skvělé, moc držím pěsti!!! Určitě bude všechno v pořádku :hug:

@Nikohlava taky skvělá zpráva :hug:

@lucynka25 super, skvělé, že tam jsou hezky //, to je moc dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
17.10.13 12:00

@nightgirl Dekuji moc.. A ty jdes kdy na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
17.10.13 12:47

@Nikohlava já jdu na kontrolu v pondělí. Tak si tak říkám, co mě potom čeká a co mi řeknou. Ale injekce pícháme poctivě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
17.10.13 12:53
@fragollinna píše:

Gratuluju, je to krásná zpráva :-) V dobrém závidím a moc ti to přeju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
17.10.13 13:06

@Nikohlava Přesně, ty dvě bych chtěla zamrazit, pokud budou tak kvalitní, aby to mělo cenu :-). 26 správně vyvíjejících je nádhera! Určitě z nich zbyde na zamražení :-). Je zvláštní, že já jdu na ET už zítra a ty až v pondělí. By mě zajímalo, dle čeho to určují.

@nightgirl Moc děkuji, zítra zase napíšu. Jak se cítíš po injekcích? :-)

• Citovat
  • Upravit
fragollinna
17.10.13 13:07

@petruska131 Děkuji moc :-). Však se taky dočkáš, uteče to jako voda a ty budeš před prvním IUI a doufám, že úspěšným :-). Myslím na tebe!

• Citovat
  • Upravit
815
17.10.13 13:24

@nightgirl neboj se nic urcite to budou skvele zpravy!!! Drzim pesticky

@fragollinna dekuji moc a vubec nevim! Jen vim, ze kdyz jsem mela poprve kratky protokol, tak mi zavadeli treti den ale ted dva za sebou dlouhe vzdy 5-6den.. Nezkousela jsi se zeptat? A jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
17.10.13 13:27
@fragollinna píše:
@petruska131 Děkuji moc :-). Však se taky dočkáš, uteče to jako voda a ty budeš před prvním IUI a doufám, že úspěšným :-). Myslím na tebe!

Děkuju ti moc :-) Sice nechci být negativní, ale tomu prvnímu pokusu iui moc šancí nedávám :-/ Jak psala Lucka…Sestra jí do telefonu řekla, že je dítě štěstěny, že se to povedlo takhle na poprvé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.