CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
198
18.10.13 10:34

@Liskynka, mojí kamarádce odstranili při laparce srůsty a ona hned napoprvé otěhotněla… Šla na kontrolu, jestli se dobře zahojila, a bum ho. Doktoři ani nechtěli věřit, že už je těhotná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
18.10.13 11:43

Fragollinna to je mi líto. Ale uvidíš, třeba se do pondělka ještě něco stane. Moc na tebe myslím, určitě bude dobře :hug:
Já s jiným institutem zkušenost nemám, ale osobně jsem zatím spokojená, tak snad tomu bude i nadále. Uvidím, co bude v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
18.10.13 12:02

Fragollinna to mě mrzí ach jo a kdy jsi byla na opu :think: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22901
18.10.13 12:06

Holky moc vam drzim vsem palce, at vas taky to stesti brzo potka :hug: budu na vas myslet a juknu obcas jak jste na tom, ja uz jsem na jine diskuzi, jelikoz jsem o krok dal..
Opravdu na vas myslim, drzte se :srdce:
Ja uz jsem naprosto v klidu, odedneska jsem doma, byla jsem rano u obvodacky, kdyz me videla jak jsem bila nebylo co resit :lol: tak si to zacinam uz uzivat, ranni sileny nevolnosti, jinak to jde.
Drzte se, moc vam to taky preju.
Pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22901
18.10.13 12:08

@Gabullka dekuji,mas pravdu..uz si valim sunky doma a mam klid, mamzel se stara, tak co vic si prat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22901
18.10.13 12:10

Fragollina neztracej jeste nadeji, nadeje umira posledni a drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
18.10.13 13:01

@lucynka25 dekuji opatruj se a prijd se nekdy juknout na nase pokroky :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
18.10.13 13:06

Holky, děkuji za podporu. Doufám, třeba se zmátoří. Volala jsem tam ještě jednou, aby mi to vysvětlila, tak je mi to více jasné. Uvidíme v pondělí, jestli dojdou do stádia blastocysty, budu doufat v pozitivní výsledek. No a pokud ne, tak si dám minimálně 3 měsíce pauzu a začneme znovu. To už tu bude manžel a prostě to třeba všechno bude lepší.

@janourek Na OPU jsem byla ve středu, včera to vše vypadalo dobře, protože se všechny začaly vyvíjet správně a dnes ráno telefonát.. Tak jsem se sebrala a jela do práce, co bych dělala doma.

• Citovat
  • Upravit
1474
18.10.13 13:26

Fragollinna no aha musíš jim věřit a moc ti držím palce aby bylo něco na transfer aby se umoudřily prdoly a určitě napiš jak to vypadábudu moc držet všechno co mám :hug: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1358
18.10.13 14:30

Ahoj holky, já vás pořád tak po očku čtu, ale jelikož u nás se nic neděje, tak nemám moc co psát :?

Ale všem moc držím palce, abyste se každá konečně dočkala toho vytouženého!!! :mavam:

fragollinna - vím asi jak se cítíš, prošla jsem tím samým. vydrž ještě s kladnými myšlenkami do pondělka a pak teprve pokud to fakt nevyjde se vybreč a buď smutná. Ale teď jim vydrž ještě chvilku věřit!!! Znám z diskuzí spoustu holek, kterým řekli, že embryjka se vyvíjí pomalu, ale pak to všechno dohnaly!!!
Ale sama vím, jak se teď ten čas bude strašně do pondělka táhnout!!!
Zkus tam zavolat pro tvůj klid ještě zítra ráno! Neříkají to, ale normálně v sobotu v laborce jsou ;)
Mě pak nakonec teda v pondělí řekli, že se nevyvíjely dobře a ET nebude, ale tobě to může vyjít!!! budu na tebe moc myslet! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
18.10.13 20:09

@fragollinna To mi neříkej, že se toto stalo :-( Moc a moc držím pěstičky a věřím, že do pondělí se to zlepší a ET proběhne!!! Vím, že je to moc těžké hlavně se prosím nenervuj a snaž se myslet pozitivně!!! Myslím na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
19.10.13 00:20
@lucynka25 píše:
Ahoj holky, tak uz jsou pekne // :dance: volala jsem do caru a ve st jdu na uz. Sestricka uplne rikala, ze jsem dite stesteny, ze se povedlo na poprve, tak me dost povzbudila, ze to bude v poradku a dnes uz jsem popve rekla ty 2 slova..JSEM TEHOTNA :srdce: i manzel uz veri a je stastnej :hug:
A co vy holcicky? kterou ted co ceka? nejak to nestiham cist vsechno.. :zed: jsem ted myslenkama uplne jinde a stale nespim :zed:

To je krása, ještě jednou gratuluji a opatrujte se :srdce: :srdce:
Holky, co jste po opu také moc držím pěsti, ať se všechno zdárně vyvíjí!!! :kytka:
Já si píchám v sobotu pregnyl a v pondělí v 7 nástup :palec: Jsem na to zvědavá, úrodu mám řádnou, bodejť by ne po 49 ampulích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
19.10.13 00:41
@fragollinna píše:
Ahoj holky, tak žádný embryotransfer nebude. Dnes mi volali a že se špatně vyvíjejí. Jedno je teprve dvoubuněčný, další 5ti buněčný a poslední čtyřbuněčný s fragmenty. Kdybych se nezeptala, tak by mi ani neřekli, kde je problém.. Nevím, co to jsou fragmenty, nevím, proč 5ti buněčný je špatně. Tak rychle mě ta embryoložka utla, že jsem se ani nestihla zeptat. Čekáme do pondělí.
Osobně přestávám CARu nějak důvěřovat, k MUDr. Rožníčkové a k Ukrajince mám naprostou averzi. Ze začátku to posrala stejně Rožnice, folikuly mi dorostly jen díky Řežábkovi, ale bylo jich i tak maličko, tím pádem málo vajíček.. Kdyby bylo třeba více vajíček, tak by některé bylo v pořádku. Upřímně přemýšlím nad změnou centra..

jémine :( držím moc pěsti ať to aspoň jedno vybojuje!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22901
19.10.13 08:04

@Mjau tak tfuj tfuj tfuj, at ti to dobre dopadne :palec: budu na tebe vzpominat v pondeli a dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
19.10.13 08:19

Ahoj…nejdete v pondeli v 8h nektera do Caru??? Budu tam :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.