Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@petruska131 30kč platím při každé kontrole, ale myslela jsem třeba jestli se neplatí ta pipeta kterou se to zavádí víš…asi jsem natvrdlá vid??
jj jen clostík dvě tabl. denně po dobu 5ti dní
@Liskynka Za iui se neplatí nic
Já mám proveru na 10 dní, pak 6 dní Fostimon a pak před iui Pregnyl. Nevíš na kdy cca by ti iui vycházela?
Že bysme na ní mohly jít tak nějak stejně ![]()
@petruska131 zlato to fakt netuším..jsem po té laparce a cykly mám 26dní a ještě jsem to nedostala.Ten zákrok to asi trošku rozházel.
tak musím počkat než MS dorazí ![]()
@petruska131 ty jo tak kdyby to vyšlo tak by jsme byly dvě PETRY po IUI
tedy pokud jsi Péta…a to máš nar.13.1???
@Liskynka ahojky a v kolik hodin jsi tam dnes byla?? možná že jsme se viděli hhh já byla taky u kouckýho v 11:30 přesně.-)))
jinak všem co se podařilo najít // na testu moc blahopřeju ![]()
@katkalaila byla jsem v 8h…jen jsem si všimla ráno nějaké ženy v růžovém županu ta šla asi na vajíčka
,proti mě seděla v modrobílém triku…a co si na Dr. říkala???
@Liskynka já mám kouskýho moooc ráda,, má takovou pozitivní energii že jsem z něj úplně mimo hhhhh
jinak je vše ok jak má být,,, utz dopadl dobře.-)
@janourek Ahojínek, tak už jsem doma a mám v sobě jedno embryo a dvě poputují do mrazáku
A jak se cítíš?
@fragollinna Jejda to je mi moc líto
Drž se a hlavně ať jsi brzy v pořádku!!! A dávej průběžné info jak ti je
Jinak já mám u sebe jedno embryo a dvě budou v mrazáku ![]()
@Nikohlava moc ti gratuluju.-)) možná že jsme se tam potkaly hhh
@katkalaila tak to máme stejný názor je skvělej…pokud to půjde budu se objednávat k němu. Vzala jsem do ordinace i Petra, aby vnímal informace víc než já, protože já jsem vždycky mimo
a i jemu se Dr. zamlouval ![]()
@Nikohlava píše:
@janourek Ahojínek, tak už jsem doma a mám v sobě jedno embryo a dvě poputují do mrazákuA jak se cítíš?@fragollinna Jejda to je mi moc líto
Drž se a hlavně ať jsi brzy v pořádku!!! A dávej průběžné info jak ti je
Jinak já mám u sebe jedno embryo a dvě budou v mrazáku
také moc gratuluji
neměla si na sobě růžový župan?? a to se na ty vajíčka chodí na té dlouhé chodbě???
@Liskynka manžel ho ještě neviděl.-) ale vyprávěla jsem mu o něm a byl rád jelikož tak kateřina nevím jaké má příjmení je strašná.-))
doufám, že tam budu potkávat jen jeho.-))
@Liskynka Ahojínek, děkuji ti moc
Nene neměla v župáncích se většinou chodí na odběr a ten se koná na sálku, který za Carem vpravo jako když jdeš na wc ![]()
@Gabullka je, já jdu až ve 13.30, tak to se nepotkáme. Každpádně budu držet pěsti, aby byl UZ v pořádku
Jirsovou nevím, jestli jsem měla, já si ty jména moc nepamatuju, spíš ksichtíky ![]()
@Nikohlava ale jo jde pěkně mě pálí žáha a vytuhla jsem a to jsem uvařila jen polívku a umyla trošičku nádobí
tak doufám že ty naši bojovníci pořádně bojujou a budem tady porovnávat testy
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.