CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7726
21.10.13 15:28

@petruska131 30kč platím při každé kontrole, ale myslela jsem třeba jestli se neplatí ta pipeta kterou se to zavádí víš…asi jsem natvrdlá vid?? :roll: jj jen clostík dvě tabl. denně po dobu 5ti dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
21.10.13 15:34

@Liskynka Za iui se neplatí nic :-) Já mám proveru na 10 dní, pak 6 dní Fostimon a pak před iui Pregnyl. Nevíš na kdy cca by ti iui vycházela? :-) Že bysme na ní mohly jít tak nějak stejně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
21.10.13 15:42

@petruska131 zlato to fakt netuším..jsem po té laparce a cykly mám 26dní a ještě jsem to nedostala.Ten zákrok to asi trošku rozházel. :( :( tak musím počkat než MS dorazí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
21.10.13 15:43

@petruska131 ty jo tak kdyby to vyšlo tak by jsme byly dvě PETRY po IUI :pankac: :pankac: tedy pokud jsi Péta…a to máš nar.13.1???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
21.10.13 16:08

@Liskynka ahojky a v kolik hodin jsi tam dnes byla?? možná že jsme se viděli hhh já byla taky u kouckýho v 11:30 přesně.-)))

jinak všem co se podařilo najít // na testu moc blahopřeju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
21.10.13 16:11

@katkalaila byla jsem v 8h…jen jsem si všimla ráno nějaké ženy v růžovém županu ta šla asi na vajíčka :mrgreen:,proti mě seděla v modrobílém triku…a co si na Dr. říkala???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
21.10.13 16:15

@Liskynka já mám kouskýho moooc ráda,, má takovou pozitivní energii že jsem z něj úplně mimo hhhhh
jinak je vše ok jak má být,,, utz dopadl dobře.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
21.10.13 16:15

@janourek Ahojínek, tak už jsem doma a mám v sobě jedno embryo a dvě poputují do mrazáku :-) A jak se cítíš?

@fragollinna Jejda to je mi moc líto :-( Drž se a hlavně ať jsi brzy v pořádku!!! A dávej průběžné info jak ti je :-) Jinak já mám u sebe jedno embryo a dvě budou v mrazáku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
21.10.13 16:18

@Nikohlava moc ti gratuluju.-)) možná že jsme se tam potkaly hhh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
21.10.13 16:21

@katkalaila tak to máme stejný názor je skvělej…pokud to půjde budu se objednávat k němu. Vzala jsem do ordinace i Petra, aby vnímal informace víc než já, protože já jsem vždycky mimo :mrgreen: :mrgreen: a i jemu se Dr. zamlouval :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
21.10.13 16:23
@Nikohlava píše:
@janourek Ahojínek, tak už jsem doma a mám v sobě jedno embryo a dvě poputují do mrazáku :-) A jak se cítíš?@fragollinna Jejda to je mi moc líto :-( Drž se a hlavně ať jsi brzy v pořádku!!! A dávej průběžné info jak ti je :-) Jinak já mám u sebe jedno embryo a dvě budou v mrazáku :-)

také moc gratuluji :hug: neměla si na sobě růžový župan?? a to se na ty vajíčka chodí na té dlouhé chodbě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
21.10.13 16:25

@Liskynka manžel ho ještě neviděl.-) ale vyprávěla jsem mu o něm a byl rád jelikož tak kateřina nevím jaké má příjmení je strašná.-))
doufám, že tam budu potkávat jen jeho.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
21.10.13 16:26

@Liskynka Ahojínek, děkuji ti moc :-) Nene neměla v župáncích se většinou chodí na odběr a ten se koná na sálku, který za Carem vpravo jako když jdeš na wc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
21.10.13 16:45

@Gabullka je, já jdu až ve 13.30, tak to se nepotkáme. Každpádně budu držet pěsti, aby byl UZ v pořádku :-)Jirsovou nevím, jestli jsem měla, já si ty jména moc nepamatuju, spíš ksichtíky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
21.10.13 16:53

@Nikohlava ale jo jde pěkně mě pálí žáha a vytuhla jsem a to jsem uvařila jen polívku a umyla trošičku nádobí :mrgreen: tak doufám že ty naši bojovníci pořádně bojujou a budem tady porovnávat testy :lol: :mrgreen: :hug: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.