Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@janina13 hhh moc hezký
tak hlavně že jsi tam nemusela čekat až dorazí přítel domu.-)))
@petruska131 ano jsem Petra a 28.10.ma moje dcera Eliska 14te narozky ![]()
@janourek Tak jak to s tebou vypadá? @fragollinna jak jsi dopadla?
A co vy holky jak se máte a jak se cítíte?
@Nikohlava ahoj
já teda teprve začla brát Proveru, abych to dostala a mohla začít píchat Fostimon, ale už teď jsem vzteklá jako prase
Mě ty hormony jdou hrozně na nervy
A co ty? ![]()
@Nikohlava ale jde to včera v noci mě hodně bolelo břicho myslela jsem že to dostanu a dnes mám takové občasné pobolívání na levé straně a takové jako by tlaky v děloze a co ty jak se cítíš ja už dnes test negativní takže pregnyl už vyprchal ![]()
všeho chut z dnešní konzultace s Malíčkovou
ahoj tak zítra se mi rozjede MS..a od čtvrtka clostík!!! a ještě na krev pro tu Malíčkovou…za deset dní po odebrání krve jí mám napsat email..jestli má výsledky a ona nám pak poví co dál…jsem zklamaná a špatná z Petrovo reakcí. Chápu že jsou to pracovní dny kdy musíme k dr…ale říkal, že jediné co mu ke štěstí chybí je dětáko!!! Ale pořád dělá čumáky když někam musíme…sakra tak at si děcko pořídí jinde ne…a mě nechá žít!! pro mě je to x krát horší než pro něj Kort když Malíčková řekla, že díky potratu moje tělo přešlo do jakého si šoku a ted se proti těhu brání…tak co to má sakra být??? jsem úplně hotová…
Ahoj holky, tak mě se v noci rozjel ohss
myslela sem, že pojedu na pohotovost, ale po tom co jsem se
bylo to lepší, tak jsme jeli do caru až ráno. Zatím tam vody nemám tolik, tak mě pustili dom, ale je mi blbě. Stavili jsme se ještě zeptat na embrýsky, tak prý 9 krásných
Navrhla mi s ohledem na ohss až pátek, jinak myslela čtvrtek, ale myslíte, že by šel i šestý den??? Strašně bych nechtěla je mrazit ![]()
@Nikohlava Ahojky, no mám OHSS. Dnes jsem byla na kontrole, nabídli mi hospitalizaci, to jsem s díky odmítla, že budu radši doma.
Dnes na kontrole tam byla Rožníčková, musela jsem jí požádat, aby mi udělala UZ. Ona, prý že to je zbytečné, že jsem byla přece na kontrole včera. Když jsem jí řekla, že mě to bolí víc než včera a je mi hůř, tak teda UZ udělala se slovy: no, myslím, že je to asi stejné.
To je taková ku…, já tu nechci být sprostá, ale já bych jí nejradši dala pěstí i za tu zkaženou stimulaci. Ještě takové kecy co měla, že se to teda teď nepovedlo, hmm a že teda příště budou muset postupovat nějak jinak, ale že jako neví. Do prdele, tak ať se vrátí na medicínu a neobtěžuje ostatní.
Jinak mám neschopenku, příští týden jdu na kontrolu ve středu, ale zítra tam volám a chci, aby si napsali ke mě do karty, že odmítám jít i v budoucnu k Dr. Rožníčkové ![]()
@Mjau Já mám OHSS taky. Bolí mě všechno, nemůžu se ani zasmát. Dost mě to bolí v podžebří, žaludek, při čurání strašně a celkově jsem strašně vyčerpaná.
Moc ti přeji, aby ti bylo dobře a mohla jsi mít v pohodě ET. Bohužel OHSS se po ET zhoršuje
.
U mě bohužel nebylo co transferovat, takže teď se musí vstřebat OHSS a pak někdy znovu a snad lépe..
Fragollinna ach jo to je mi líto když se to po…e tak je to v tu nejhorší dobu kdy to člověk nejmín čeká držím ti palce at se z toho co nejdřív dostaneš a je ti lépe a pak můžeš znova na to vlítnout
![]()
@Liskynka hele ten můj byl na tom stejně když jsme měli někam jet tak měl hubu a pořád něco že ho v práci nepustí a tak a ted pořád otravuje kdy už to budem vědět @Mjau já myslím že by šel i šestý den ale záleží jak se dohodnete v caru no ten hyperstymulák je svině držím vám palečky at vám to dobře dopadne
![]()
@fragollinna píše:
@Mjau Já mám OHSS taky. Bolí mě všechno, nemůžu se ani zasmát. Dost mě to bolí v podžebří, žaludek, při čurání strašně a celkově jsem strašně vyčerpaná.
Moc ti přeji, aby ti bylo dobře a mohla jsi mít v pohodě ET. Bohužel OHSS se po ET zhoršuje.
U mě bohužel nebylo co transferovat, takže teď se musí vstřebat OHSS a pak někdy znovu a snad lépe..
tak aspoň budem trpět spolu
v kolik si tam byla, žes chytla rožnici? já v půl 10, takže jsem jí chytla taky, moc mě to nepotěšilo, když sem jí zahlídla
Ale vše mi vysvětlila, co a jak atd..ale na stimulku bych k ní už nešla. Radši si to do karty nenechávej napsat, doktoři držej vždy spolu a akorát si uděláš „zle“ u ostatních. Já to řeším, když se objednávám, tak se ptám ke komu ![]()
Dáš si do podpisu něco o tvých ivf? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.