CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7726
23.10.13 10:31
@fragollinna píše:
@Liskynka dneska jsem tam byla už kolem 14:30, ale na řadu jsem šla až v těch 15:00. Ty jsi tam byla taky?

Ja byla v tom ruzovobilem triku s tim velkym protivou vedle sebe :mrgreen: porad si hral s telefonem a sedeli jsme ri po pravem boku :mrgreen: :mrgreen: mam svetlemelirove vlasy s dlouhym culikem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fragollinna
23.10.13 10:42

@Liskynka Jo no jo, tak to jsem tebe a tvého partnera viděla :-). Tak pokud se uvidíme ještě někdy příště, tak se alespoň pozdravíme :-)

• Citovat
  • Upravit
22903
23.10.13 12:42

@Radkkaa Ahoj, jojo..byla tam Roznickova a opet jsem byla sni spokojena, poucila me co a jak a i manželovi ukazovala na uz co je co, protoze to musel taky videt :hug: vse je v naprostym poradku :dance: :dance: :dance: trosku jsem si tam pobrecela :andel: drobecek je 6mm velky :srdce: :srdce:, na dalsi jdeme 5.11., a kdyz bude vse ok, uz tam budu naposledy a zase zpet ke svemu :palec: jinak me poboliva porad podbrisek, vytok, prsa uz mi zilnatej a pobolivaj pri zmacknuti, a zacinaj me brat zada, jinak asi zatim nic :nevim: A mela bych dnes byt 5tt + 1 asi..dekuji za optani :hug: a co ty? jak jsi se rozhodla, jdes do toho pred temi Vanocemi?

A jinak holky uz chci slyset nejake krasne zpravy.. :hug:

Fragollinna: drzim palce, at je ti lip a brzy se uzdravis, to je des co te potkalo :poblion: :poblion: :cert: a nehazej flintu do zita, mají perfektni vysledky a v jinym caru to bude zas vse od zacatku, nevim no..jeste bych to snima zkusila, ja teda nemuzu rict na nikoho nic :potlesk:

Janourek: verim, ze to tam je!!! :lol: :lol: :lol: ja se testla po pregnylu 5. a 8. den a / a 12. uz // :dance: drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.10.13 13:09

@lucynka25 moc a moc gratuluji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
23.10.13 13:39

@lucynka25 děkuji snad doufám ale vůbec to neutíká a jak se počítá i ten den et nebo až den po et jako první
Nikohlavanu já se cítím pořád stejně bolesti vaječníků už skoro nejsou spíš břicho jako bych to měla dostat no chutě jo na kuřecí maso a v jinak ceelkem ani nevím pořád bych jedla ale nevím co a na vodové nanuky to bych mohla ale sladké které jsem mohla tak naopak ne a jinak to neutíká strašně se to vleče chtěla bych uspat na 14 dní a pak se probudit co vám holky jak to utíká jinak když budu počítat den et tak jsem sedm dní po et tak nevím ale stále je uvnitř ten strach že to nevyjde my už na to čekáme přes osm let už jsem o tom napsala tady dva deníčky a ani si nedokážu představit že to budu muset cele podstoupit znova asi si úplně ještě neuvědomuji co se děje :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
23.10.13 14:45

@lucynka25 :hug: :hug: gratulace!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
23.10.13 14:45
@fragollinna píše:
@Liskynka Jo no jo, tak to jsem tebe a tvého partnera viděla :-). Tak pokud se uvidíme ještě někdy příště, tak se alespoň pozdravíme :-)

tak mě těší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
23.10.13 14:49

@lucynka25 jinak gratuluji moc přeji jen to nejlepší at ste zdrávi a daří se vám :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
23.10.13 14:51

@lucynka25 gratulace :hug:

Holky, právě jsem dorazila z CARu. Byla jsem zase na UZ, folíky rostou, ale moc se jim nechce, takže do pátku ještě další dávky, v sobotu pregnyl a v pondělí odběr. Snad všechno proběhne hladce a hlavně se zadaří a nějaké to embryjko k transferu bude. Ale bojím bojím, tak mi držte palce.
Nejdete některá taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
23.10.13 14:56

@nightgirl neboj bude to dobrý držím ti mooooooooc palce já to taky měla byly malé a už to mám za sebou určitě dej vědět hlavně se ničeho neboj já se bála jak čert kříže a dopadlo to fajn :mrgreen: :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
23.10.13 14:58

@janourek děkuji za podporu :hug: Určitě si po tom výkonu řeknu, že to nic nebylo, ale teď se člověk moc dobře necítí. A jak ty to máš? Už budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
23.10.13 15:17

@nightgirl ještě zkoušela jsem včera a dnes a už je negativní jsem ddvanáctý den od pregnylu tak konečně vyprchal a dnes jsem šstý den od et když nepočítám čtvrtek kdy mi ho dělaly počkám aspon do soboty ale vůbec to neutíká hrozně se to vleče :mrgreen: :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
23.10.13 15:24

Držím pěsti, určitě tam v sobotu bude dálnice :hug: A máš pravdu, teď se to potáhne. Tobě tedy do soboty, a mě do pondělka. Ale musíme si říkat, že to rychle uteče :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
23.10.13 15:49

@janourek Ahojínek, nu já mám stále bolesti jako na ms… Vůbec nevím zda je to normální.. Už si nepamatuji jak to bylo minule… A testila jsi??

@nightgirl neboj se narostou ani nebudeš vědět jak… držím moc pěstičky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
23.10.13 16:04

@Nikohlava děkuji :hug: jsi moc hodná. A jak jsi na tom ty? Omlouvám se za dotaz, třeba jsi to i psala, ale já nějak nestíhám číst příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.