Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nikohlava včera a předevčírem tam nic nebylo a dnes slabý duch ale viditelný tak nevím no nechci se radovat předčasně a ty jak se cítíš
![]()
Holky, mám dotaz. Dnes se mi zdá, že jsem vyprodukovala ovulační hlen
Ovšem na OPU mám jít až v sobotu! Mám strach, abych zítra neodovulovala a v sobotu mi pak nebylo odkud brát. Máte některá podobnou skutečnost? Dostala jsem sice dvě injekce Orgalutranu, který by to měl trochu zbržďovat, ale mám z toho takový divný pocit… Mám začít panikařit?
Jinak, kam se vlastně na OPU chodí? Byla jsem tak mimo, že jsem se zapomněla zeptat…
@janourek, tak já už pomaličku, potichoučku, gratuluji ![]()
@Gabullka neboj já ho měla taky měla jsem tam jeden velký folík těsně před ovu a pořád ze mě šel ovu hlen a já doma nadávala že jestli tam pojedu zbytečně tak se snad zabiju
a jinak mi odebrali 19 folíků z toho osm dorých vajuch
ráno tam přijdeš a oni tě odvedou na pokoj a pak přímo na ten sálek kde se to dělá ![]()
@janourek, teď jsi mě fakt uklidnila. DÍKY MOC!!! Fakt jsi měla hlen dva dny před OPU? Mám z toho oči navrch hlavy ![]()
Já takovou úrodu asi mít nebudu… Na středečním UZ byly vidět jen čtyři použitelný folíky. Tak kdyby měl jeden prasknout dřív, to už by pomalu nebylo z čeho brát! ![]()
@Gabullka fakt měla i ovulační bolesti a ještě na ultrazvuku mi dr říká bolí vás ta pravá strana ta je lepší a já že ne že ta levá a taky jsem jich měla málo nebo na ultrazvuku jich bylo vidět dobrých asi jenom šest to dopadne dobře já se taky bála že mi to popraská a bude po a nakonec to dopadlo dobře no jednoho mám u sebe a zbytek mi odumřel tak doufám že to bude bojovníček abych to nemusela podstupovat znova
![]()
@janourek, ještě jednou děkuju! Byla bych šťastná za takovýho jednoho bojovníčka, jako máš ty!!! Zatím sice jen duch na testu, ale kdyby tam nebyl, nebyl by ani duch. Určitě jsi na té nejlepší cestě!
@Gabullka děkuji moooc ti držím palečky at máš aspon toho jednoho bojovníčka já ho mám z icsi jelikož ke všemu má partner liné spermíjky po většinu tak jsem taky zvědavá ale neboj určitě tam na tebe aspon jeden bude čekat musíme jim věřit jsou to naše prdolky
![]()
@janourek juuu to je krasne
drzim pesti!! Nu me obcas boli bricho jako na ms, tak mam celkem strach :'( a jak se citis…
Ahoj holky, tak jak se mate? Ja se moc bojim, ze to dostanu mam ms bolesti :'( Jsem dnes pet dni po et blastocysty
Ahoj berusky, @janourek jů já taky potichoučku gratuluju
ať se držíííí!!! mě se jinak rozjel ohss, mám břicho jak balon, bolí a ani brufen nezabral, špatně na
a to mám jít dnes v jednu na et
ale spíš to vypadá, že mi tam tu vodu vypustí a embrýsky zamrazí
achjoo
už některé z vás tu vodu vypouštěli? bolí to hodně? ![]()
@Mjau, s tím nemám žádný zkušenosti… Já mám spíš opačný problém. Musím mít koňský dávky hormonů, aby mi vůbec zafungovaly a nějaký vajíčka se vytvořily… Ale snad to nebude tak hrozný! Myslím na tebe a dej vědět, jak jsi dopadla.
@Nikohlava, nevzdávej to! Spousta holek má jako příznak těhotenství bolesti jako před MS.
@janourek, my asi taky půjdeme přes ICSI. Aspoň u prvních dvou pokusů to tak bylo. Spermiogram nic moc ![]()
@Mjau to mě mrzí. Ale třeba se to nakonec srovná
Možná jsem nevzdělanec, ale o jaké vodě to mluvíš?
@nightgirl myslela jsem tu tekutinu v břiše… děkuji holky za podporu!
@Mjau aha, vidíš, jaký jsem tupeček
Dej hned vědět, jak jsi dopadla. Já věřím, že to bude v pořádku a ET se povede ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.