CAR Apolinář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1474
28.10.13 10:52

@nightgirl držím pěsti at máš pořádnou úrodičku @Mjau to máš pěkně silný co dneska jak ti je už je to lepší :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
28.10.13 14:36

@janourek Tak ja delala dnes test a duch je tam, tak jsem zvedava a zaroven bojim… A co ty? Testik krasny :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
28.10.13 15:31

@Nikohlava nu já dělala test 25 al stín slabší tak nevím už to vzdávám asi to nevyšlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
28.10.13 16:05

Ahoj holky, jsem po IVF… Bohužel neúspěšném… Ze čtyř vajíček, které se podařilo získat, byla tři nezralá a čtvrté se dnes přestalo vyvíjet… Takže k ET ani nedojde :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
28.10.13 16:45

@Gabullka ajoj to je mi líto co se to s těma našema vajuchama dějě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
28.10.13 18:09

@janourek Nevzdavej to preci jen je brzy na 25 test… Ja jsem 7den po Et a mam ducha na 10. A jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
28.10.13 18:45

@Nikohlava já vím zatím tuk tuk žádné špinění a ani krvácení pořád se motám jak po opici :mrgreen: břicho pobolívá jako by se mi tam natahovalo nebo tak nějak a prsa taky pořád bolí tak to mě utěšuje nu asi zítra zajedu do města autobusem a kopim ty 10 a zkusím ve středu to budu třináctý den po et to už by mělo být něco vidět :hug: :andel: a ty jak se cítíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
28.10.13 19:44

Ahoj holky, tak odber vajicek z mnou. Z 15 folikulu je 14 vajicek. Zitra si mam volat do laboratore. Tak snad se tam najdou nejaci bojovnici, ze kterych budou krasna embryjka.

gabulko, je mi lito, ze se prestalo embryjko vyvijet. Priste to urcite vyjde :hug:

holky, drzim palecky vsem, kdo maji pred testovanim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
28.10.13 20:38

@janourek ja se citim nafoukla, prsa boli a pali zaha ale mam take obavy… Urcite budou dalnice a verim tomu neboj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
28.10.13 21:10

@Gabullka To mě moc mrzí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
29.10.13 09:11

Holky, děkuju za podporu. Včera jsem si to obrečela. Mám prostě stará a nekvalitní vajíčka. Bohužel to bylo moje 3. IVF, takže pojišťovna mi už nic neuhradí. Musím se objednat na konzultaci, co se mnou dál. Asi půjdu do nativu, když mám i po těch hormonech tak málo vajíček, tak bude třeba to jedno dozrálé přirozeně kvalitnější :nevim: No, nechce se mi to prostě ještě vzdávat :lol:
@Nikohlava, to vypadá nadějně, ne?
@janourek, držím palce. Podle mě jsi ale těhotná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
29.10.13 09:38

@Gabullka je mi lito co vas potkalo :-( :'(… A nahodou nemel by se tento pokus nepocitat? Transfer neprobehl… Nu ja budu zitra testovat… Ale boli me bricho na mrchu… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
29.10.13 10:38

@Gabullka nešlo by změnit pojišťovnu, která toto nepočítá jako pokus? Že by se to nějak udělalo? Určitě to nevzdávej bojovat se musí i když je to těžké, to štěstíčko jednou přijde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
29.10.13 13:08

Nu holky já budu testovat zítra ale dnes slabě krvácím teda při utření toaletním papírem tak nevím jsem 12 den po et :,( :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1542
29.10.13 13:43

@janourek Občas se to může objevit, držím palečky ať to patří k zahnizďování :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.